Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
34.190 Ft
30.771 Ft (24.229 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.419 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BOBIKE GO MAXI pink hátsó gyerekülés vázra

Cikkszám: PBO 8012400004
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Bobike
Elérhetőség: 1 db raktáron
Általános tudnivalók: A Bobike Go családot a biztonság, az egyszerű használat, a fiatalos formák és divatos színek jellemzik. Szerettesse meg kisgyermekével már legfiatalabb korában a kerékpározás szépségeit. Amint a kicsi önállóan képes ülni, akkor már a Bobike hátsó gyerekülései is használhatók. Termékelőnyök: BIZTONSÁG - dupla falú felépítés, 3 pontos biztonsági öv, nagy hátsó reflektor KOMPATIBILITÁS - a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető, 29"-es kerekű- vagy kis méretű vázakhoz speciális vázcsővel (PBO 8015300218) lehet felszerelni (külön rendelhető) EGYSZERŰ HASZNÁLAT - állítható magasságú lábtartó és biztonsági öv KOMFORT - felszerelésnél előre-hátra állítható 3 pozícióban a maximális kényelemért DIZÁJN - ergonomikus felépítés, modern, fiatalos színek Műszaki információ: BIZTONSÁG - EN14344 biztonsági szabványnak megfelel (gyerekülés) UNIVERZÁLIS MÉRETEK - gyerekülés: 9 kg-tól 22 kg-ig (9 hónapostól 5 éves korig használható) FELSZERELÉS - E-bike kompatibilis, 28-40 mm-átmérőjű vázcsőre szerelhetők, min. 80mm szabad helyet igényel a vázon, az összeszereléshez szükséges összes szerszám a csomagban.
Nem értékelt
Szín
Pink
Méret
Egyméret
34.190 Ft
30.771 Ft (24.229 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.419 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

BOBIKE GO MAXI pink hátsó gyerekülés vázra

Hasonló termékek

BIKEFUN LOTUS Standard gyermekülés vázra

29.990 Ft 26.991 Ft
2.999 Ft
RENDELHETŐ
Részletes alapanyag-kutatás, technikai és technológiai innováció, itáliai formatervezés, de mindenekelőtt szenvedély: így született az új Lotus gyermekülés. A forradalmi kialakítású háttámla az újratervezett hevederekkel kiegészítve egyszerre garantálja a gyermek biztonságát, miközben a kényelemről, és a megfelelő szellőzésről is gondoskodik. Könnyen tisztítható, szellőző, könnyű váz • „Gyermekbiztos”, szülők által könnyen, akár egy kézzel használható, állítható öv/csat • Komfortos, párnázott ülőrész. Állítható lábtámasz • Univerzális (Multifix) konzollal a vázra rögzíthető • Max. teherbírás: 22 kg. Szín: fekete, kék, sárga Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

SHOTGUN gyermekkerékpár húzókötél és gyermek övtáska csomagban

31.900 Ft
RENDELHETŐ

A Shotgun húzókötél és övtáska csomaggal a kis montisod készen áll a kalandokra -- legyen az akár kicsi vagy nagy kaland.

A Shotgun MTB húzókötélről:
- Kifejezetten hegyikerékpározó családok számára
- Rázkódás elnyelő rugalmas anyag a kényelmes hegymeneti húzásért
- Gyors rögzítés és levétel (kormányszár hurokkal és karabínerrel)
- Maximális terhelés: 225 kg (nagy gyermekek számára is!)
Ez a csomag övtáskát is tartalmaz, így a húzókötelet könnyen el lehet rakni a táskába, amikor éppen nincsen rá szükség.

A Shotgun övtáskáról:
- Hegyikerékpározásra tervezve, bármilyen korú gyermek számára
- Uniszex dizájn menő Shred Til Bed állatos mintával
- Két zseb vízálló cipzárral és külső anyaggal (hogy minden időjárást bírjon)

BIKEFUN FRECCIA B-FIX gyermekülés

28.990 Ft 26.091 Ft
2.899 Ft
RENDELHETŐ
Első gyermekülés, kényelmes, pihentető kartámasszal • A legújabb B-Fix konzol segítségével az alsó vázcsőre rögzíthető • Maximális teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig javasolt. Egy kézzel kibecsatolható biztonsági öv, könnyen állítható lábtartó • Egyszerűen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, mosható szivacsbetétek. Szín: ezüst és szürke színben kapható. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BIKEFUN B-ONE Standard gyermekülés vázra (Jégvarázs)

26.990 Ft 24.291 Ft
2.699 Ft
RENDELHETŐ
Hátsó gyermekülés • Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig javasolt • Egy kézzel ki- és becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtartó • Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetétek. Univerzális (Multifix) konzollal a nyeregvázcsőre rögzíthető • A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást, így kíméli a gyermek hátát utazás közben • Színek: Verdák (piros), vagy Jégvarázs (kék). Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BIKEFUN B-ONE Standard gyermekülés vázra (Verdák)

26.990 Ft 24.291 Ft
2.699 Ft
RENDELHETŐ
Hátsó gyermekülés • Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig javasolt • Egy kézzel ki- és becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtartó • Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetétek. Univerzális (Multifix) konzollal a nyeregvázcsőre rögzíthető • A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást, így kíméli a gyermek hátát utazás közben • Színek: Verdák (piros), vagy Jégvarázs (kék). Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

SHOTGUN PRO gyermeküléshez kormány

25.900 Ft
15 db raktáron
A Shotgun Pro kormányadapter hozzájárulnak a mini montisod legjobb MTB élményéhez, az első sorból.
A villámgyors felszereléssel és az egyedi 19mm-es markolattal a Pro kormányadapter tökéletes társ a Shotgun gyermeküléshez.

SHOTGUN gyermekülés

35.900 Ft
21 db raktáron
Első gyermekülés 2-5 éves gyermekek számára (maximum 22 kg-os súlyig). A Shotgun ülés minden MTB-re passzol, viszont nem használható országúti, fitness, női vázas vagy elektromos kerékpárokkal, vagy olyannal, aminek felsőcsövén fut végig bowden. Próbáld ki!

BOBIKE GO MINI zöld gyerekülés előre

24.490 Ft 22.041 Ft
2.449 Ft
1 db raktáron
Általános tudnivalók: A Bobike Go családot a biztonság, az egyszerű használat, a fiatalos formák és divatos színek jellemzik. Szerettesse meg kisgyermekével már legfiatalabb korában a kerékpározás szépségeit. Amint a kicsi önállóan képes ülni, akkor már a Bobike első gyerekülései is használhatók. Termékelőnyök: BIZTONSÁG - dupla falú felépítés, 3 pontos biztonsági öv KOMPATIBILITÁS - a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető EGYSZERŰ HASZNÁLAT - egy mozdulattal levehető, állítható magasságú lábtartó és biztonsági öv DIZÁJN - ergonomikus felépítés, modern, fiatalos színek Műszaki információ: BIZTONSÁG - EN14344 biztonsági szabványnak megfelel (gyerekülés) UNIVERZÁLIS MÉRETEK - gyerekülés: 9 kg-tól 15 kg-ig (9 hónapostól 3 éves korig használható) FELSZERELÉS - E-bike kompatibilis, 22-32 mm átmérőjű vázcsőre szerelhetők, ami min. 35 mm szabad helyet igényel a homlokcsövön. A-head-es kormányszáraknál a Bobike A-head adaptert (PBO 8015300139) ajánljuk (opcionális), mely külön rendelhető, az összeszereléshez szükséges összes szerszám a csomagban KOMPATIBILITÁS - színben megegyező szélvédő, valamint álltámasz (mely a kisgyermek elalvása esetén segít tartani a fejét) is kapható hozzá (opcionális).
Az oldal tetejére