Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.590 Ft
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8.200 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BICYCLE LINE SEGRETO POWER WOMAN Black XS-S női boxer

Cikkszám: BL44752-001XS-S
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: BICYCLE LINE
Elérhetőség: 1 db raktáron
Aláöltöző boxer MTB nadrágokhoz vagy egyéb szivacsbetét nélküli nadrágokhoz, kényelmes és elasztikus anyagból.. Válogass a Bicycle Line kiváló minőségű ruháiból a Bringalandnál.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
XS-S
14.590 Ft
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8.200 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

BICYCLE LINE SEGRETO Black XS-S női boxer. Kényelem, funkcionalitás és minőség -- Bicycle Line ruházat a Bringalandnál.

Paraméterek

Évjárat 2020
Évszak Tavasz/Nyár
Hossz Rövid
Nem Női

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

BICYCLE LINE SEGRETO POWER WOMAN Black XS-S női boxer

Hasonló termékek

BICYCLE LINE UNIVERSO S2 kantáros rövidnadrág

38.900 Ft 19.290 Ft
19.610 Ft
RENDELHETŐ
Az Universo kantáros rövidnadrág evolúciója, a minőségi olasz anyagoknak köszönhetően garantált kényelem és kiváló illeszkedés jellemzi. Az új X-Stra gélbetét teszi teljessé a terméket, és kifejezetten alkalmassá a hosszú távok megtételéhez.

BICYCLE LINE PRO S kantáros hosszúnadrág

41.900 Ft 24.790 Ft -tól
17.110 Ft
5 db raktáron
Jó minőségű kerékpáros kantáros nadrág kiváló légáteresztő képességgel és kiemelkedő kényelemmel. Olasz Mititech Thermal anyagból készült a hosszan tartó kerékpározások utakra, Brest Gel párnával, hab betéttel és ütésgátló gélbetétekkel. A PRO_S kollekció mezeivel és kabátjaival tökéletesen kombinálható a lábszáron található színes paneleknek köszönhetően ( Hőmérséklet: +3°-tól +14°-ig).

CASTELLI NANO FLEX PRO 2 vízálló kantáros hosszúnadrág

72.900 Ft 45.990 Ft
26.910 Ft
1 db raktáron
Bemutatjuk a Nano Flex Xtra Dry anyagot. Nyolc év telt el azóta, hogy a Castelli úttörő módon nanotechnológiai bevonatokat alkalmazott a kerékpáros ruházatban, hogy magasabb szintű nedvesség elleni védelmet biztosítson a légáteresztő képesség vagy a nyúlás feláldozása nélkül. Soha nem hagytuk abba a munkát a szövet tökéletesítésén, és számos apró fejlesztés után készen állunk az első nagy frissítéssel. 
Az alapszövet egy szorosabb kötésű, kétrétegű szerkezet, és a víztaszító tulajdonságát továbbfejlesztettük, hogy még nagyobb védelmet nyújtson. Még nem értük el azt a célunkat, hogy teljes vízállóságot biztosítsunk egy nem membrános számára, de ez jelentős előrelépés, amely sokkal kényelmesebbé teszi a rossz időjárási körülmények között való bringázást. Ezt a nadrágot nyugodtan használhatod száraz körülmények között is. Ez egy komoly edző nadrág, ezért kapja a Progetto X2 Air Seamless betétünket. A teljes védelem érdekében a belső lábszár magas fröccsenéseknek kitett részén teljesen fényvisszaverő vízálló anyagot használunk, amely nagyfokú éjszakai biztonságot ad ennek a nadrágnak. Minimális varrással készült, ami segít távol tartani az esőt, és kényelmesebbé is teszi. Ez a legjobb all-around nadrág, amit a mai technológiával tudunk készíteni, de még mindig azon dolgozunk, hogy minél hamarabb elavulttá tegyük.
Az oldal tetejére