Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
38.900 Ft
35.010 Ft (27.567 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.890 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BICYCLE LINE PORDOI S3 Fuchsia S női rövid ujjú mez

Cikkszám: BL45149-014S
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: BICYCLE LINE
Elérhetőség: RENDELHETŐ
The eagerly awaited novelty of the summer, the PORDOI S3 jersey is the perfect combination of technicality and style. Three materials chosen to adapt to the needs of each part of the torso and arms during summer training. Freshness, breathability, comfort and racing fit. The best gift you can give yourself.
Nem értékelt
Szín
Fuchsia
Méret
S
38.900 Ft
35.010 Ft (27.567 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.890 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2023
Évszak Nyár
Felhasználási terület Országúti
Hossz Rövid
Levehető ujjú Nem
Nem Női
Típus Országúti

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

- REKORD fit: ergonomically designed for a snug pro fit - 3D elastic light mesh fabric on sleeves - Very elastic and breathable micro design fabric on the front and side panels - Lightweight, breathable back fabric that helps keep pockets in place - YKK ® covered Camlock zip with protection to ensure maximum comfort and prevent chafing - Longer sleeves to increase aerodynamics - Reinforced back pocket with three spacious compartments and additional zipped fourth pocket - Minimal ergonomic cut collar - Silicone gripper at bottom keeps the jersey in place - Reflective inserts to increase visibility and safety Season Summer Gender Women Sleeve Short-sleeved Features Zipped pocket Temperature range +20°

Hasonló termékek

CASTELLI ANIMA 4 női hosszú ujjú mez

35.900 Ft 32.310 Ft
3.590 Ft
RENDELHETŐ
A tökéletes egyszínű, hosszú ujjú mez a Castelli összes technikai tulajdonságával a maximális teljesítményért bármilyen úthoz.

CASTELLI SOLARIS női ujjatlan mez

35.900 Ft 32.310 Ft
3.590 Ft
RENDELHETŐ

Azokra a napokra, amikor nem kell megpakolnod a zsebeket, vagy nem kell megbirkóznod a változó időjárási körülményekkel. A Solaris ujjatlan trikóban teljesen szabadnak érezheted magad. Lecsupaszítottuk a legszükségesebbekre, még a gumírozásokat is elhagytuk, így semmi sem szoríthat, és semmi nem vonja el a figyelmed ennek a trikónak az extrém kényelméről.

A Castelli legegyszerűbbnek tervezett trikója remek választás a forró napokra, vagy ha nagyobb szabadságérzetre vágysz.

CASTELLI CLASSIFICA rövid ujjú mez

35.900 Ft 32.310 Ft -tól
3.590 Ft
2 db raktáron
Azokra a napokra, amikor nem az idővel versenyzel, hanem egyszerűen csak a nyeregben töltött órákat számolod. Kényelmesen akarsz tekerni és mindemellett jól is akarsz kinézni. Ebbe a mezbe a sebességen kívül mindent beletettünk. Egy vadonatúj anyagot használunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy keresztszínezzük, hogy gazdagabb színmélységet kölcsönözzünk a vállaknak és az oldalaknak egy egyébként egyszínű mezen. Mivel hosszú túrákra készült, egy cipzáras zsebbel egészítettük ki, hogy az értékeid biztonságban legyenek. A szabás testhezálló a kényelem érdekében, de nem annyira, mint a versenydarabjainké.

CASTELLI LIBERA női rövid ujjú mez

35.900 Ft 32.310 Ft
3.590 Ft
RENDELHETŐ
Az szabásra összpontosítva ez a mez mindenkinek szól, aki nem akar szűk kerékpáros mezbe burkolózni. Ez a mez a függetlenségre összpontosít, arra a szabadságra, hogy mindig jól érezd magad egy kerékpáros mezben.

CASTELLI ORIZZONTE rövid ujjú mez

33.900 Ft 30.510 Ft
3.390 Ft
RENDELHETŐ
Az ideális mindenes mez bármilyen tekeréshez. Kényelmet nyújt az edzéseken és sebességet a gyors csoportos túrákon.

CASTELLI DIMENSIONE női rövid ujjú mez

33.900 Ft 30.510 Ft
3.390 Ft
RENDELHETŐ
A Dimensione mez a versenymezek technikai jellemzőit veszi át, de nem versenyzői szabású, és nagyszerű grafikával rendelkezik, amely kiemel téged a következő túrádon.

CASTELLI UNLIMITED ENTRATA 2 rövid ujjú mez

33.900 Ft 30.510 Ft
3.390 Ft
RENDELHETŐ
Kiemelkedő teljesítmény egy olyan semleges szabású mezben, amely mindent megad, amire szükséged lehet bármilyen felületen is tekersz.

BICYCLE LINE TREVISO S3 rövid ujjú mez

33.900 Ft 30.510 Ft
3.390 Ft
3 db raktáron
Letisztult grafikai megjelenés világos és elegáns színekkel. Rendkívül légáteresztő anyagok, amelyek lehetővé teszik, hogy még a legmelegebb napokon is tekerhess. Nyersen vágott ujjak a kényelem növelése érdekében, és megerősített zsebek, hogy mindent magaddal tudj vinni, amire szükséged van.
Az oldal tetejére