Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
43.790 Ft (34.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BASIL MILES TARPAULIN 34L fekete-narancs dupla táska

Cikkszám: TBA 18086
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: BASIL
Elérhetőség: 1 db raktáron
A dupla táskák a csomagtartóra rakhatók és 2 oldalra lógnak le. Ezeket a táskákat ajánljuk több napos túrákhoz vagy olyankor amikor sok dolgot kell magunkkal vinnünk. A Basil gondolt mindenkire amikor a táskáit megtervezte: Extrém túra vonal - Miles / Urban Dry Női vonal - Boheme / Magnolia / Wanderlust / Ever-Green Sportos vonal - Sport design / Discovery Városi vonal - City / Go Gazdaságos vonal - Urban Load / Tour / Mara Termékelőnyök VÍZÁLLÓ - teljesen vízálló anyag és varrások, amely megfelel az IPX3 szabványnak. LÁTHATÓSÁG - a fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. DIZÁJN - letisztult, divatos megjelenés. Műszaki információ Rögzítés: szíjakkal rögzíthető a csomagtartóra. Kompatibilitás: Universal Bridge system (MIK, i-Rack, Carrymore, Racktime - adaptert nem tartalmaz) A MIK egy gyorscsatlakozási rendszer, amit a Basil főmérnöke fejlesztett ki. A Carrier Plate (BA 70170) segítségével szinte bármely csomagtartó MIK kompatibilissé tehető, de vannak gyárilag MIK kompatibilis csomagtartók (pl.: BA 60001). A táskára/kosárra (ha az nem tartozék) pedig az Adapter plate-et (BA 70171) kell rögzíteni. Így stabilan és gyorsan rögzíthető a táska/ kosár a csomagtartóhoz. Kapacitás: 34liter
Nem értékelt
Szín
Fekete/Narancssárga
Méret
34 L
43.790 Ft (34.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2023
Típus Oldaltáska
Táska Típus Csomagtartó táska
Űrtartalom 34 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

TOPEAK MTX TRUNK BAG EXP táska

44.900 Ft 40.410 Ft
3 db raktáron
Nagy kapacitás, lehajtató oldalpanelek és kulacstartó zseb adja ennek a táskának a sokoldalúságát. MTX QuickTrack csomagtartókkal kompatibilis, illetve teljes mértékben vízlepergető anyagból készült. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

BASIL SOHO HOOK ON fekete egyoldalas táska világítással

45.790 Ft
1 db raktáron
Az egyoldalas táskák a csomagtartó egyik oldalára akaszthatók a HookOn rendszerrel. Ezeket a táskákat javasoljuk munkába járáshoz és rövidebb, jellemzően egy napos túrákhoz. A Basil gondolt mindenkire amikor a táskáit megtervezte: Extrém túra vonal - Miles / Urban Dry Női vonal - Boheme / Magnolia / Wanderlust / Ever-Green Sportos vonal - Sport design / Discovery Városi vonal - City / Go Gazdaságos vonal - Urban Load / Tour / Mara Termékelőnyök HORDOZHATÓ - könnyen levehető és a praktikus füllel kézben is kényelmesen vihető. DIZÁJN - letisztult, divatos megjelenés. VÍZÁLLÓ - teljesen vízálló anyag és varrások, amely megfelel az IPX3 szabványnak. LÁTHATÓSÁG - a fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. MULTIFUNKCIONÁLIS - többféleképpen hordható, vállon vagy háton is. Műszaki információ Rögzítés: HookOn, a kampó gyors fel- és levételt tesz lehetővé. A kampó cserélhető szűkebbre (BA 70197) is, ha a csomagtartó pálcája keskenyebb. Egy neonsárga kampó segítségével pedig fixálhatjuk a táskát, hogy a legrázósabb úton se essen le. Extra: Kivehető neoprén laptoptartóval Kapacitás: 17liter

ORTLIEB BACK-ROLLER Urban 20 L QL 3.1 fekete táska

45.990 Ft 38.691 Ft
RENDELHETŐ
Multifunkcionális Urban Back-Roller ideális táska városi kerékpárosok számára, akik tágas, vízálló táskát keresnek, hogy hétköznapi használatra. Anyaga Cordura szövet, amely különleges keverékéből készült és textil megjelenésű, amely tökéletesen passzol mind alkalmi, és üzleti öltözékhez. A belső poliuretán bevonatnak köszönhetően ennek ellenére teljesen vízálló. A praktikus QL rögzítő rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen rögzítse a táskát a csomagtartóra. A táska belső rekesze, amely áll egy fő rekeszből és egy cipzáras, hálós részből, ez segít rendben tartani és könnyen hozzáférhetővé tenni a táska tartalmát. A lecsatolható vállszíj lehetővé teszi, hogy kényelmesen viselje az Urban Back-Rollert, ha gyalog indul útnak! Tervezd be a távolabbi úticéljaidat is, az Ortlieb minőségi és multifunkciós kerékpáros táskái túráid elengedhetetlen kellékei lesznek.

ORTLIEB BACK-ROLLER CITY táska

39.990 Ft 35.091 Ft
7 db raktáron
Az Ortlieb Back-Roller kiváló flexibilitást biztosít a kerékpárosoknak. Ez a táska használható egyszerre mindkét oldalon, és egy oldalon egyaránt! 100%-ban vízálló, impregnált anyagból készült. Az alaptartozékokon túl számtalan kiegészítőt vásárolhatunk hozzá! A táskák oldalán erős 3M Scotchlite anyagú fényvisszaverők fokozott biztonságot nyújtanak a városi forgalomban. QL2.1 rendszerével gyorsan felszerelhető és levehető a csomagtartóról. Tervezd be a távolabbi úticéljaidat is, az Ortlieb minőségi és multifunkciós kerékpáros táskái túráid elengedhetetlen kellékei lesznek.

BASIL MILES DOUBLE BAG fekete-lime dupla táska

39.890 Ft 35.901 Ft
2 db raktáron
Basil Miles Double Bag dupla táska Universal Bridge felfogatással (MIK, i-Rack, Carrymore, Racktime - adaptert nem tartalmaz). Pántos rögzítésű, vízálló anyagból, fényvisszaverő részekkel. Űrtartalma 32 liter, fekete lime színben.

CUBE ACID CITY 8-PLUS-7 RILINK csomagtartó táska

38.990 Ft 31.442 Ft
RENDELHETŐ
Roll-out side pockets and a resizeable main compartment mean there's bags of room for your luggage but no excess volume when you don't need it. The ACID Trunk Bag CITY 8+7 RILink are compatible with all ACID and CUBE luggage racks and come with an adjustable shoulder strap, reflective details and a mesh pocket. We even added a practical rain cover to keep the contents dry and your pedals moving when the weather turns. It's how we roll.

ATRANVELO TRAVEL szürke/fekete csomagtartó táska

48.990 Ft
1 db raktáron
A Travel egy vízálló, két oldalas táska bőséges tárolókapacitással. Az AVS kompatibilitáson túl az AtranVelo Triple-X megoldását is hordozza, miszerint a csomagtartón annyi helyet foglal, hogy a tetejére még kosarat vagy felső táskát is tehess. Akár a napi ügyeket intézed, túrára vagy csak egy kirándulásra mész, a Travel-nek mindehhez van elegendő csomagtere. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ORTLIEB BIKE-SHOPPER QL2.1 Black

37.990 Ft
1 db raktáron
A tágas, egy kattintással használható bevásárlótáskád. A Bike-Shopper a QL2.1 rendszerrel gyorsan felcsatolható és levehető az tartóról. A flexibilis bevásárlótáska stabil marad - még a göröngyös utakon is. Az állítható hordozószíjaknak köszönhetően kényelmesen a válladon hordozhatod (tépőzár segítségével állítható), és nem lesz útban kerékpározás közben. A vízálló Quick-Seal záróelem védelmet nyújt az eső ellen. Az ORTLIEB kenőanyag időnkénti használata biztosítja a záródás zökkenőmentes működését.
Az oldal tetejére