Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.890 Ft (5.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

ASS SAVERS FENDOR BENDOR reflektív sárvédő

Cikkszám: FRB-4-BCR_TSAR
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Ass Saver
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A sárvédők jedi lézerkardja visszatért! A negyedik generációs Fendor Bendor alappal, láthatóságával biztonságban leszel csakúgy, ahogyan száraz is. Másodpercek alatt felrakható a bringádra szerszámok használata nélkül. Teljesen hajtogatható, így könnyen elrakható táskába vagy mez zsebébe arra az esetre, ha az esős, sötét oldalon bringázol.
Nem értékelt
Szín
Black/Reflective
Méret
Egyméret
6.890 Ft (5.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Fendor Bendor minden normál nyeregvázcsővel rendelkező kerékpárra illeszkedik. Önmagát megtartja, és nem igényel alátámasztást a fékhíd vagy támvillák által. A nyeregcsőre is felszerelhető (a lehető legalacsonyabb pozícióban a legideálisabb). A Fendor Bendor nem kompatibilis monostay támvillával és cantifékkel. A pontozott vonalak mentén előre erősen meg kell hajtani a sárvédőt, hogy az elnyerje a szükséges tartást. Figyelmesen hajtsd le a külső peremét, hogy a Fendor Bendor a lehető legjobban fedje a kereket. Minden Fendor Bendor egy kis szett átlátszó 3M védőmatricával érkezik. Használd ezeket, hogy a nyeregvázcső festését megvédd az esetleges kidörzsöléstől. A Fendor Bendor mindig összehajtható kisebb méretre, hogy beférjen a táskába vagy a mezed zsebébe. Anyag: 1 mm polipropilén; Súly: 50 g; Méret: 540x65 mm (összehajtva).

Paraméterek

Egyéb tulajdonságok Hátsó
Sárvédő rögzítés Gyorsrögzítős
Típus Országúti

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Ass Savers Fendor Bendor reflektív sárvédő

Hasonló termékek

SELLE SMP FAN-Go sárvédő

6.900 Ft
43 db raktáron
A FAN-Go, egy fortélyos kiegészítő, ami az Selle SMP nyergedre terveztek. Megvéd a hátadra és a nyereg közepénél felcsapódó sártól, pillanatok alatt fel és le tudod szerelni, és emellett ellenálló, könnyű és könnyen szállítható is. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

ASS SAVERS SPEED MULLET REGULAR fekete első sárvédő

6.790 Ft
2 db raktáron
Első sárvédő, amely másodpercek alatt felszerelhető gyakorlatilag bármilyen kerékpárra!

BBB BFD-01 RAINWARRIORS sárvédő

6.490 Ft 5.841 Ft
649 Ft
4 db raktáron
Első, hátsó sárvédő szett. Speciálisan megtervezett forma, ami nagy felületen nyújt védelmet a felcsapódó víz ellen. Kompozit anyagból. Kapható 26"-24" és 28"-26" méretben.

ASS SAVERS FENDOR BENDOR REGULAR sárvédő

5.990 Ft
RENDELHETŐ
A legújabb Fendor Bendor remek választás az igazán necces helyzetekre, amikor azt kívánod, bárcsak teljesen fedő sárvédőd lenne. Szerszámok nélkül felszerelhető néhány másodperc alatt, szinte mindegy milyen bringára.
A frissen fejlesztett rögzítési rendszere által a Fendor Bendor teljesen megtartja önmagát, így nem szükséges, hogy a kerékpár vázán legyen fékhíd vagy támvilla, ami megtartaná ezt a sárvédőt. Akár a patkófék fölé is tehető, hogy ne zavarjon be a fék működésébe.
A Fendor Bendor Regular ideális vékony vázcsöves országúti és városi bringákhoz is. Egy kicsit keskenyebb profilú, mint elődjei, amivel így megtalálja helyét vékony retro pályabringán és hipermodern karbon országútikon is. Hajtva marad kétszeri hajtás esetén is, hogy elférjen a mez zsebében vagy hátizsákban.

ASS SAVERS FENDOR BENDOR BIG sárvédő

5.990 Ft
RENDELHETŐ
A Fendor Bendor BIG elvégzi a piszkos melót. Önmagát megtartja, és nem igényel alátámasztást a fékhíd vagy támvillák által. A nyeregcsőre is felszerelhető (a lehető legalacsonyabb pozícióban a legideálisabb), vagy a patkófék fölé, hogy ne zavarja a féket a mozgásban. A Fendor Bendor nem kompatibilis monostay támvillával és cantifékkel.
Eredetileg gravel felhasználáshoz tervezték, de remekül helytáll cyclocross és MTB kerékpárokon is. Egyszeri félbehajtással középen minimális méretet foglal el, de kinyitva így is a maximális tartósságot adja a rázós utakhoz.
Ez a sárvédő még jobb 3M vázvédő matricával érkezik. Ennek anyagát eredetileg helikopter propeller bevonatának készült, hogy a sivatagbeli homokvihar ne tegyen benne kért. Ez a minőség garantálja, hogy az imádott bringád nem lesz karcos a Fendor Bendor által.

BIKEFUN MTB sárvédő

7.990 Ft 7.191 Ft
799 Ft
RENDELHETŐ
26"-os kerekekhez. Anyaga alumínium és műanyag, fekete/ezüst színben, középen csíkos.
Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BIKEFUN Trekking sárvédő

6.190 Ft 5.571 Ft -tól
619 Ft
RENDELHETŐ
28"-os kerekekhez. Anyaga alumínium és műanyag, fekete/ezüst színben, középen csíkos.
Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

ASS SAVERS FENDOR BENDOR REGULAR X Bicyclecrumbs Reflex fényvisszaverős sárvédő

7.990 Ft
RENDELHETŐ
The Jedi laser sword of mudguards is back! Adapted to the fourth generation of FENDOR BENDORS, it will keep you visible and safe as well as dry as a nut. Mounts on your bike in seconds without tools. Completely foldable, it can easily be stored in a bag or jersey pocket for wet rides on the dark side.
Az oldal tetejére