Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

ASS SAVERS FENDOR BENDOR REGULAR X Bicyclecrumbs Reflex fényvisszaverős sárvédő

Cikkszám: FRR-4-BCR_TSAR
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Ass Saver
Elérhetőség: RENDELHETŐ
The Jedi laser sword of mudguards is back! Adapted to the fourth generation of FENDOR BENDORS, it will keep you visible and safe as well as dry as a nut. Mounts on your bike in seconds without tools. Completely foldable, it can easily be stored in a bag or jersey pocket for wet rides on the dark side.
Nem értékelt
Szín
Bicyclecrumbs Reflex
Méret
Egyméret
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Fendor Bendor minden normál nyeregvázcsővel rendelkező kerékpárra illeszkedik. Önmagát megtartja, és nem igényel alátámasztást a fékhíd vagy támvillák által. A nyeregcsőre is felszerelhető (a lehető legalacsonyabb pozícióban a legideálisabb). A Fendor Bendor nem kompatibilis monostay támvillával és cantifékkel. A pontozott vonalak mentén előre erősen meg kell hajtani a sárvédőt, hogy az elnyerje a szükséges tartást. Figyelmesen hajtsd le a külső peremét, hogy a Fendor Bendor a lehető legjobban fedje a kereket. Minden Fendor Bendor egy kis szett átlátszó 3M védőmatricával érkezik. Használd ezeket, hogy a nyeregvázcső festését megvédd az esetleges kidörzsöléstől. A Fendor Bendor mindig összehajtható kisebb méretre, hogy beférjen a táskába vagy a mezed zsebébe. Anyag: 1 mm polipropilén; Súly: 50 g; Méret: 540x65 mm (összehajtva).

Paraméterek

Egyéb tulajdonságok Hátsó
Évjárat 2023
Kerékméret Univerzális
Sárvédő rögzítés Gyorsrögzítős
Típus Országúti

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Ass Savers Fendor Bendor Regular sárvédő

Hasonló termékek

BIKEFUN MTB sárvédő

7.990 Ft 7.191 Ft
799 Ft
RENDELHETŐ
26"-os kerekekhez. Anyaga alumínium és műanyag, fekete/ezüst színben, középen csíkos.
Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BIKEFUN Trekking sárvédő

6.190 Ft 5.571 Ft -tól
619 Ft
RENDELHETŐ
28"-os kerekekhez. Anyaga alumínium és műanyag, fekete/ezüst színben, középen csíkos.
Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BBB BFD-25 RAINPROTECTORS 26-28" sárvédő szett

8.090 Ft 7.281 Ft
809 Ft
8 db raktáron
Első és hátsó sárvédő szett. Speciális geometriája széles területet véd meg a sártól és a víztől. Szinte valamennyi kerékpárhoz tökéletesen illeszkedik, még a szélesebb gumiabroncsú modellekhez is. Nyeregcső bilinccsel az extra stabilitásért. Két tónusú kompozit anyag. 26” és 28” kerékpárokkal kompatibilis.

BIKEFUN Trekking fekete sárvédő

8.390 Ft 7.551 Ft
839 Ft
RENDELHETŐ
28"-os kerekekhez. Anyaga alumínium és műanyag, fekete/ezüst színben, középen csíkos.
Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

TOPEAK RX 27,5-29" hátsó sárvédő

8.900 Ft 8.010 Ft
890 Ft
RENDELHETŐ
Kifejezetten 27,5" és 29" kerekű MTB bringákhoz tervezték. A DeFender™ RX 279er sárvédő tökéletes választás a könnyű, tartós sárvédelemhez a nedves és latyakos utakon történő túrákhoz. A gyorskioldó lehetővé teszi a DeFenderek másodpercek alatt történő felszerelését és eltávolítását. A magasan polírozott alsó oldal segít megelőzni a szennyeződések felhalmozódását és megkönnyíti a tisztítást. 27,5" - 29" MTB gumikhoz illeszkedik, legfeljebb 3" szélességig.

TOPEAK DEFENDER RX 26" hátsó sárvédő

8.900 Ft 8.010 Ft
890 Ft
1 db raktáron
Olcsóbb felépítésű sárvédő, mely a megszokott módon könnyen fel- és leszerelhető. Egészen 3"-os gumi szélességig megvéd a felverődő sártól és vízpermettől. Az MTB sárvédők alap verziója, kicsit kevesebb állítási lehetőséggel, mint drágább testvérei, merev műanyag, de az alja ennek is fényesre csiszolt, hogy megakadályozza a sár beleragadását. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK FX 27,5-29" első sárvédő

8.900 Ft 8.010 Ft
890 Ft
2 db raktáron
Az XC11 hátsó sárvédő gyorszáras rögzítéssel kapcsolódik a nyeregcsőhöz, és erős műanyagból készült, hogy az MTB felhasználásból adódóan is tartós legyen. Több forgáspontjának köszönhetően minden MTB-hez beállítható az ideális pozíció. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

SELLE SMP FAN-Go sárvédő

6.900 Ft
43 db raktáron
A FAN-Go, egy fortélyos kiegészítő, ami az Selle SMP nyergedre terveztek. Megvéd a hátadra és a nyereg közepénél felcsapódó sártól, pillanatok alatt fel és le tudod szerelni, és emellett ellenálló, könnyű és könnyen szállítható is. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.
Az oldal tetejére