Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Ezzel segíted a munkánkat!
22.990 Ft
20.691 Ft (16.292 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.299 Ft
Menny.:db

ABUS IVERA Steel-O-Flex 7200/110 páncéllakat

Cikkszám: AB 55138
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: ABUS
Elérhetőség: 4 db raktáron
Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabb a kábel, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 22 mm vastag átlapoló acélhüvely védi a belső acélkábelt. Új, funkcionális, hosszú élettartamú és extra rugalmas hálószerű anyagborítással, mely megvédi a kerékpárvázat a sérülésektől. Az acélhüvely, a foglalat, valamint a zárrendszer részei speciális edzett acélból készülnek. A lakatfej puha anyagborítású a vázvédelem érdekében. ABUS automatikus cilinder a fúró jellegű feltörések ellen és felhasználóbarát kétoldalas kulcs (mindegy milyen irányból helyezi a kulcsot a cilinderbe). Két kulccsal.
Nem értékelt
Szín
Black/Blue
Méret
110 cm
22.990 Ft
20.691 Ft (16.292 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.299 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2021
Lakat Típus Spirálzár

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

ABUS IVERA Steel-O-Flex 7200/110 páncéllakat

Hasonló termékek

ABUS FACILO 32 HB300 U-lakat

20.890 Ft 18.801 Ft
2.089 Ft
3 db raktáron
Mindegy, hogy bevásárláskor az üzlet előtt vagy a barátok kerítésénél: a Facilo 32 U-lakat ideális megoldás kis lopáskockázat vagy alacsonyabb árfekvésű kerékpárok esetén. Kiváló minőségű anyagok modern biztonságtechnikával párosítva: az ABUS a kedvezőbb árfekvésű kerékpárzárat keresők esetében is nagy figyelmet fordít a kiváló minőségre és a minőségi hengerzárbetétre, az ún. „kettős reteszelésre”. Itt a 12 mm vastag edzett acélkengyel kétszeresen reteszelődik a lakattestben. Ez olyan szerkezet, amely további védelmet nyújt a mindennapi módszerekkel történő felhajlítás ellen. Nem ok nélkül javasolja a rendőrség is az U-lakatot, mint a legmegbízhatóbb kerékpárvédelmi intézkedést. Edzett, 12 mm-es kengyel; ABUS minőségi hengerzár betét; 10 mm vastag, kiváló minőségű acélkábel két hurokvéggel; PVC-borítás a lakkozott felületek védelme érdekében; Univerzális tartó (USH) a vázra való rögzítéshez. Lakatív belső magasság: 300 mm, lakatív belső szélesség: 109 mm, Súly: 1160 g.

ABUS CENTURO 860/110 páncéllakat

22.990 Ft 20.691 Ft
2.299 Ft
8 db raktáron
Automatikus és Steel-O-flexibilis. Edzett acélhüvely védi a belső flexibilis acélkábelt. ABUS minőségi cilinder automata zárással, a kényelmes ki-, és bezárásért. Variálható felszerelhetőség a tartóelem 13 különböző pozícióba való állításával. Modern design.

ABUS BORDO LITE MINI 6055K/60 hajtogatós lakat

22.990 Ft 20.691 Ft
2.299 Ft
4 db raktáron
Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, műanyag borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Puha szilikon borítású lakattest. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok és a lakattest különösen könnyű, vastartalmú anyag ötvözetéből készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen, automata zárással. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és könnyű szállíthatóságnak. A Bordo Lite különösen alkalmas könnyű kerékpárok átmeneti lezárására. Optimális kompromisszum a biztonság és a súly között 60 cm (Mini), 85 cm-es méretben kapható fekete, piros, Movistar Team (csak Mini)

ABUS STEEL-O-CHAIN 5805K láncos lakat

12.590 Ft 11.331 Ft -tól
1.259 Ft
3 db raktáron
Még az olcsóbb kerékpárokat és a gyermekbicikliket is ellopják. A Steel-O-Chain™ 5805K lánczár a legbiztonságosabb megoldás, ha minimális a lopásveszély. Láncos lakat 4 mm vastag négyszögletű láncszemekkel és textilborítással. Egyedileg beállítható számkombináció. A lánc speciális acélból készül. 75 cm, 110 cm-es (csak fekete) méretekben kapható. Színek: fekete, kék, piros, lime, pink.

ABUS IVYTEX 7210/110 láncos lakat

25.290 Ft 22.761 Ft -tól
2.529 Ft
3 db raktáron
Az ellenálló anyag. A tartósság mellett további jellemzők is az IVERA Chain 7210 lánczár IvyTex technológiája mellett szólnak: így például a high-tech szövet hosszú élettartamú és rendkívül rugalmas. Az elvet, melyen az IvyTex alapul, már évek óta használják az iparban az erős igénybevételnek kitett helyeken, ahol védeni kell a mozgó alkatrészeket a kopástól. Az ABUS ezt az ötletet használja fel és alkalmazza lánczárainak borításaként. Ez egyrészt növeli a kopás elleni védelmet, másrészt pedig a borítás megóvja a kerékpárt a lánc okozta sérülésektől. A tartósság mellett a további jellemzők is az IvyTex technológia mellett szólnak: így például a high-tech szövet hosszú élettartamú és rendkívül rugalmas. Időjárásálló és nem érzékeny a folyadékokra. Ennek köszönhetően pl. a szövet nem szívja fel a vizet, és védi a zárakat a korróziótól. Tehát kedvezőtlen időjárás esetén sem kell aggódni, hogy a szennyeződés miatt a kerékpárt esetleg nem lehet lezárni. Kapható 85 cm-es, illetve 110 cm-es hosszban.

ABUS GRANIT 460 HB300 U-lakat

27.190 Ft 24.471 Ft
2.719 Ft
RENDELHETŐ
A speciálisan edzett acél találkozása az első osztályú reteszeléstechnikával. 12 mm-es parabola ív. Dupla, kétoldali zárás az innovatív, szabadalmaztatott ABUS erőcella technológiának köszönhetően. ABUS minőségi cilinder, biztonsági kódos, kétoldali kulccsal. Két kulcs a csomagban. Sokféle felfogatási lehetőséggel a lakat szállításához. Lakatív belső magasság: 300 mm, lakatív belső szélesség: 109 mm.

BIKEFUN X-SAFE hajtogatós lakat

13.990 Ft 12.591 Ft
1.399 Ft
RENDELHETŐ
Extrém védelmet biztosító, összehajtható lakat • Ebben a modellben összegeztük a kerékpárzárakkal kapcsolatos tapasztalatainkat. Célunk egy erős, ellenálló, de kisméretű, könnyen hordozható kerékpárzár kifejlesztése volt – az eredmény az X-Safe. Speciális acél ötvözet, hagyományos kéziszerszámokkal megbonthatatlan csapokkal illesztve. Az egyes panelek rugalmas műanyag bevonatot kaptak, így óvják bringádat a karcolásoktól. 70 cm-es hossza lehetővé teszi, hogy a vázzal együtt a kereket is rögzítsd. Könnyű, de mégis masszív tartó segítségével a kulacstartó szemekhez rögzíthető. Összecsukott állapotban akár a zsebedben is elfér, és mindössze 650 gramm. Zöld és fekete színben elérhető. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BIKEFUN BARRICADE GRAND SAFE hajtogatós lakat

12.990 Ft 11.691 Ft
1.299 Ft
RENDELHETŐ
Kiemelkedő védelmet biztosító összehajtható lakat, Erős, ötvözött acél panelek garantálják a szükséges védelmet. Gumírozott műanyag borítás gondoskodik a váz sérülések elleni védelméről. 85 cm-es hossza lehetővé teszi, hogy a vázzal együtt a kereket is rögzítsd. Tépőzáras tartókonzol segítségével a vázra rögzíthető. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.
Az oldal tetejére