Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tour de Hongrie nyereményjáték május 11-én!

Tour de Hongrie nyereményjáték május 11-én!
Szeretnéd megújítani felszerelésed a közelgő kerékpáros szezonra? Itt a lehetőség, hogy egy csúcsminőségű Casco Cuda 2 Strada bukósisak tulajdonosa legyél, ami nem csak stílusos, de a biztonságodat is szavatolja az utakon! Indulj a szezonra felkészülten, és vegyél részt nyereményjátékunkon, melynek egyetlen feltétele, hogy a QR-kód szkennelését követően kitöltsd a megadott linken elérhető űrlapot május 11. és 12. között.

Hogyan lehet részt venni?
Május 11-én és 12-én lehetőség nyílik a QR-kód beolvasására, amely az űrlap eléréséhez szükséges. A kódot a Hősök teréről rajtoló Tour de Hongrie rajtterületén, a Bringaland munkatársainál, vagy a Városliget mellett található üzletünkben találod majd. Ezenkívül csak kattints a következő linkre: Nyereményjáték űrlap és töltsd ki az űrlapot a megadott instrukciók alapján. Az űrlap kitöltése nem vesz igénybe többet 1-2 percnél.

Miért érdemes részt venni?
A Casco Cuda 2 Strada kerékpáros bukósisak egy igazi technológiai csoda, amely erős, biztonságos és stílusos megoldást kínál minden kerékpáros számára. Az In-Mold szerkezet rendkívüli tartósságot és hőállóságot garantál, míg a CASCO-Loc rendszerrel a sisak gyorsan és egyszerűen, akár egy kézzel is beállítható a tökéletes illeszkedés érdekében. A Disk Fit Vario rendszer vertikális és horizontális állítási lehetőségeket biztosít, optimalizálva a kényelmet és stabilitást. A sisakot 360 fokos láthatóságot biztosító reflektív csíkok és a CASCOfit technológia egészíti ki, ami fokozza a légáramlást és biztosít a megfelelő szellőzésről. Kiegészítő biztonsági jellemzőként hátul kibővített védelmi zóna található (meghosszabbítot tarkórész), amely létfontosságú egy balesetnél. A színes cserélhető CASCO csíkokkal pedig egyéni stílus is kifejezhető, miközben jobban láthatóvá tesz téged.

Itt találod a kérdőívet!

A sorsolás időpontja:
A játékban való részvételhez az űrlapot 2024. május 11-12 között kell kitölteni. A nyertest május 15-ig értesítjük e-mailben! 

Ne maradj le róla, töltsd ki az űrlapot még ma és legyen tied a sisak! Vidd haza a Casco Cuda 2 Strada bukósisakot, és élvezd a kerékpározás minden percét biztonságban és stílusban!

A QR-kódot keresd kollégáinknál a rajtterületen május 11-én, vagy kövesd be Facebook- illetve Instagram oldalunkat, ahol szintén elérhető lesz!

Az oldal tetejére