Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.290 Ft (10.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SUPACAZ SUAVE Celeste kormányszalag

Cikkszám: BT-161
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: SUPACAZ
Elérhetőség: 6 db raktáron
A Suave az UCI nagyágyúja, a Soudal Quick-Step kerékpáros csapat által választott szalag. A teljesítményt és a stílust ötvöző Supacaz az egyetlen olyan kormányszalagot kínálja, amelyről érdemes álmodni. A Suave elvékonyodó élek, a rugalmasság és a kényelem elősegíti az egyszerű felhelyezést.
Nem értékelt
Szín
Celeste
Méret
Egyméret
13.290 Ft (10.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Anyag EVA
Évjárat 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

SUPACAZ SUPER STICKY KUSH MULTICOLORED White-Black/Black bandázs

11.690 Ft 10.521 Ft
1.169 Ft
RENDELHETŐ
A Super Sticky Kush bandázs a háromszoros világbajnok Peter Sagan választása. A teljesítményt stílussal ötvözi, így a Supacaz az a kormánybandázs, amiről álmodni lehet.
- Tapadós, a legjobb tapintású
- Hosszantartó PU anyag
- Lézermaratott alumínium kormányvégek
- Magas minőségű gumis felület
- Jobban tapad esőben

SUPACAZ SUPER STICKY KUSH CLASSIC kormánybandázs

11.690 Ft 10.521 Ft -tól
1.169 Ft
3 db raktáron
A Super Sticky Kush bandázs a háromszoros világbajnok Peter Sagan választása. A teljesítményt stílussal ötvözi, így a Supacaz az a kormánybandázs, amiről álmodni lehet.
- Tapadós, a legjobb tapintású
- Hosszantartó PU anyag
- Lézermaratott alumínium kormányvégek
- Magas minőségű gumis felület
- Jobban tapad esőben

PRO RACE COMFORT kormánybandázs

11.590 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Race Comfort kormánybandázs poliuretánból és mikroszálas anyagból készült, 2,5 mm-es vastagsággal a megnövelt tapadásért és kormányzásért mindenféle időjárási körülmény esetén.

ERGON BT GRAVEL Space Blue bandázs

15.000 Ft
3 db raktáron
Maximális gravel élménys kényelmetlenség nélkül: Az Ergon kifejezetten erre a célra fejlesztette ki a BT Gravel kormányszalagot. 3,5 mm vastagságával és agresszív, blokkmintás felületi textúrájával elnyeli az ütéseket és a rezgéseket, tökéletes tapadást és irányítást biztosítva a technikás terepen is. Ez a speciális bandázs minden gravel rider számára csökkenti a kézre nehezedő nyomást, kellemes tapintású és biztos fogást biztosít. A bandázs egyéni igények szerint tekerhető fel: vékonyabb/vastagabb fogáshoz vagy megnövelt/csökkentett tapadáshoz. Hossz: 2300 mm Súly: 150 g

SELLE SMP GRIP GEL 2.0 White kormánybandázs

10.900 Ft
4 db raktáron
Tapasztald meg a Made in Italy minőséget! A HPP 2.0 (High Performance Polymer 2.0) speciális polimer bevonat nagyszerű tartósságot és erős, biztos fogást garantál minden körülmények között. Az önmoduláló gélből készült belső réteg soha nem tapasztalt kényelmet biztosít. A tágítóval ellátott végdugók rezgésbiztosak, így gravel használatra is tökéletesen alkalmasak. A kiváló rugalmasság megkönnyíti a kormányon végzett szerelési műveleteket.

PRO GRAVEL COMFORT kormánybandázs

15.690 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Gravel Comfort kormánybandázs a gravel felhasználásra optimalizálva készült. Extra-hosszú, 230 mm-rel tekercsenként ad kitűnő fogást és kényelmet.

SELLE SMP GRIP 2.0 White kormánybandázs

9.900 Ft
1 db raktáron
Tapasztald meg a Made in Italy minőséget! A HPP 2.0 (High Performance Polymer 2.0) speciális polimer bevonat nagyszerű kényelmet, tartósságot és erős, biztos fogást biztosít minden körülmények között. A tágítóval ellátott végdugók rezgésállóak, így gravel használatra is tökéletesen alkalmasak. A kiváló rugalmasság megkönnyíti a kormányon végzett szerelési műveleteket.

BBB BHT-14 FLEXRIBBON GEL kormánybandázs

9.890 Ft 8.901 Ft
989 Ft
16 db raktáron
Kiváló minőségű kormánybetekerő szalag, ami erős és rugalmas poliuretánból készült.A csúszásmentes gyémántmintázat gondoskodik a remek tapadásról. A különleges rázkódáselnyelő mikroszálas anyag elnyeli a rázkódást és nagyon kényelmes.A felületet nagyon könnyű tisztítani és tökéletes valamennyi időjárási körülményhez. Mindegyik tekercs elég hosszú ahhoz, hogy bármilyen kormány méretet be lehessen tekerni vele. A rugalmas, géles anyag még könnyebbé teszi a kormány betekerését.
Az oldal tetejére