Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

STAGES

Rendezés:

STAGES SB20 Smart Bike tréner

1.306.900 Ft 924.900 Ft
382.000 Ft
RAKTÁRON
Igazi kerékpáros érzés. Igazi kerékpáros személyreszabhatóság. Reagáló, széles tartományú elektronikus ellenállás és egy 23 kg súlyú, szabadon forgó lendkerék a hihetetlenül valósághű érzésért mászás, gyorsítás és gurulás közben. Precíziós kétoldalas teljesítménymérő. Felhasználó által konfigurálható elektronikus váltás sprintgombokkal. Sima, csendes Gates szíjhajtás. Kompatibilis a kedvenc edzés- és szimulációs alkalmazásaiddal, és a Stages szobakerékpáros szakértőinek több mint egy évtizedes tapasztalatára épül.

STAGES POWER L XT M8100 175mm bal oldali wattmérő

169.900 Ft 99.000 Ft
70.900 Ft
RAKTÁRON
A Stages Cycling Shimano XT M8100/8120 wattmérő rendkívül pontosan méri a teljesítményt és a lépésszámot, és könnyen integrálható a Shimano XT hajtókarokba.

STAGES PULSE mellkaspánt szívritmus jeladó

20.900 Ft
RENDELHETŐ
Az új StagesPulse™ pulzusmérővel nyomon követheted edzésed minden egyes ütemét. A csúszásmentes, állítható pánt és az ultravékony érzékelőtartó lehetővé teszi, hogy a StagesPulse kényelmesen és biztonságosan illeszkedjen bármilyen testtípushoz. 30 méterig vízálló, a felhasználó által cserélhető gombelemmel, kategóriájában leghosszabb akkumulátor-élettartammal évekig tartó problémamentes használatot biztosít. A fejlett pulzusvariabilitási (HRV) adatok, valamint az ANT+ és Bluetooth kompatibilitás a legnépszerűbb eszközökkel és harmadik féltől származó alkalmazásokkal, köztük a Zwift™, a TrainerRoad™, a Peloton™... lehetővé teszi, hogy rögzítsd és az általad preferált formátumban áttekinthesd az edzés minden részletét.
Az oldal tetejére