Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

STAGES

Rendezés:

STAGES SPINDLE (Sram DUB MTB) G kiegészítő tengely

28.990 Ft 19.900 Ft
RAKTÁRON
A Stages kiegészítő tengelyével a SRAM DUB hajtókart Stages Carbon SRAM BB30 teljesítménymérőre tudod szerelni. MEGJEGYZÉS: Ez a tengely nem alkalmas más gyártók hibás BB30 tengelyeinek pótlására! A hajtókart tartó fogazatnak speciális elrendezése miatt csak a Stages Cycling wattmérőkkel használható!

STAGES PULSE mellkaspánt szívritmus jeladó

20.900 Ft
RAKTÁRON
Az új StagesPulse™ pulzusmérővel nyomon követheted edzésed minden egyes ütemét. A csúszásmentes, állítható pánt és az ultravékony érzékelőtartó lehetővé teszi, hogy a StagesPulse kényelmesen és biztonságosan illeszkedjen bármilyen testtípushoz. 30 méterig vízálló, a felhasználó által cserélhető gombelemmel, kategóriájában leghosszabb akkumulátor-élettartammal évekig tartó problémamentes használatot biztosít. A fejlett pulzusvariabilitási (HRV) adatok, valamint az ANT+ és Bluetooth kompatibilitás a legnépszerűbb eszközökkel és harmadik féltől származó alkalmazásokkal, köztük a Zwift™, a TrainerRoad™, a Peloton™... lehetővé teszi, hogy rögzítsd és az általad preferált formátumban áttekinthesd az edzés minden részletét.

STAGES DASH L10 kerékpáros óra

54.990 Ft 24.990 Ft
RAKTÁRON
A Dash L10 tartalmazza az összes olyan alapvető menetkövetési és adatrögzítési funkciót, amelyet a GPS-es computerektől várhatsz, valamint a legmodernebb edzés- és edzésfunkciókat, amelyek segítségével minden versenyző feszegetheti határait és üldözheti céljait. Az L10 nagymértékben konfigurálható, így azt látod, amit és ahol szeretnél, és alapvető pályatérképekkel rendelkezik, hogy segítsen eljutni oda, ahová szeretnéd.

STAGES POWER L Shimano 105 R7000 bal oldali wattmérő

144.900 Ft
RAKTÁRON
(3)
A Stages Gen 3 Power L bal oldali wattmérője a Shimano legújabb R7000 105 hajtókarjára épül. Fekete vagy ezüst színben kapható és kompatibilis az összes Shimano Hollowtech II országúti hajtóművel. Pontosság: ± 1,5% Robusztus, alacsony profilú kialakítás Súly: Csak 15g többlet súly az alap hajtókarhoz képest Elem élettartama: 200+ óra (CR2032 gombelem), egyoldalas mérőként használva Teljesítménytartomány (watt): 0-5000 Pedálfordulatszám tartomány: 10-220 Vízállósági besorolás: IPX7

STAGES POWER L XT M8100 175mm bal oldali wattmérő

186.900 Ft
RAKTÁRON
A Stages Cycling Shimano XT M8100/8120 wattmérő rendkívül pontosan méri a teljesítményt és a lépésszámot, és könnyen integrálható a Shimano XT hajtókarokba.

STAGES POWER L Shimano Ultegra R8100 bal oldali wattmérő

186.900 Ft
RAKTÁRON
A Stages Power L a Shimano Ultegra R8100 nem hajtásoldali hajtókarra épül, és kompatibilis az összes Shimano Hollowtech II hajtókarral kompatibilis kerettel. A Tour de France-on bizonyított A Stages Power három egymást követő Tour de France-győzelemhez, valamint számos világ- és nemzeti bajnoki címhez juttatta a versenyzőket. Ha úgy vesszük, hogy a versenyzés a világ legjobb terméktesztelési terepe, akkor a Stages Power bizonyítottan a világ legjobb teljesítménymérője. Aktív hőmérséklet-kompenzáció alapfelszereltségként A mérés konzisztenciája a teljesítménymérő legfontosabb jellemzője. A Stages Power volt az első olyan mérőműszer, amely a hőmérséklet-kompenzációt automatikus folyamattá tette, biztosítva a pontos mérési eredményeket a környezeti körülményektől függetlenül. Ez a fő oka annak, hogy a versenyző minden körülmények között megbízhat a Stages Power adataiban. Egyedi kalibrálás a mérőműszerben a legpontosabb eredményekért Minden egyes Stages Power mérőt egyedileg kalibrálunk, hogy biztosítsuk a +/- 1,5%-os pontossági szintet, ami a legjobb az iparágban a nem tudományos szintű teljesítménymérők között. A kétoldalas opció egyedi kalibrálása azt jelenti, hogy megbízhatsz a rendszerünk által előállított adatokban, mivel azok valós mérések, nem pedig becslések.
Az oldal tetejére