Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SPECIALIZED S-WORKS FAST TRAK 2BlissR 29" Black 54-622 gumiköpeny

Cikkszám: 00118-4020
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: SPECIALIZED
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Az S-Works Fast Trak szinonimájává vált a gyors és pillekönnyű külsőguminak, ami a legtechnikásabb utakat is jól veszi, embert próbáló körülmények között is. A gondosan kialakított bütyökminta gyorssá, jól tapadóvá teszi, még laza vagy csúszós talajon is. Gripton bevonata maximalizálja a fogást, regzéselnyelést, és páratlan menettartást kínál akár esős akár száraz időben is.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
54-622
19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

- Alapja: 120 TPI; - Hajtogatható; - Tubeless-ready; - Felülete: Gripton.

Paraméterek

Évjárat 2022
Hajtogatós Igen
Kerékméret 29"
Külsőgumi kialakítás Tubeless
Típus MTB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

SPECIALIZED S-WORKS FAST TRAK 2BlissR 29" Black 54-622 gumiköpeny

Hasonló termékek

SPECIALIZED PURGATORY GRID 2BLISSR T7 fekete 65-584 gumiköpeny

19.500 Ft
RENDELHETŐ
The Purgatory GRID 2Bliss Ready T7 tire is the standard bearer for light trail tire performance. The new, completely redesigned tread features square lugs that bite in on soft soil, while still providing support on hard-packed ground. Additionally, flexible center sipes fold out under braking force for increased ground contact and adhesion. The GRID casing provides a light and supple trail construction with additional sidewall protection for exceptional durability and sidewall stability. The T7 GRIPTON® compound enhances rolling speed while still providing tons of grip.
- Casing: 60 TPI, light and supple trail construction with additional sidewall protection for exceptional durability and sidewall stability.
- Bead: Foldable
- Butyl wrapped bead = 2Bliss Ready
- Compound: GRIPTON®
- 27.5 x 2.6", psi 20-40, approximate weight 970g

SPECIALIZED S-WORKS RENEGADE 2BlissR 29" gumiköpeny

19.500 Ft -tól
RENDELHETŐ
Az S-Works Renegade célja, hogy versenyeket nyerjen -- ezért tökéletes választás, ha fontos a fürge kigyorsítás és hogy mindenen átmehess. A gyorsan gördülő mintázata gondosan lett kialakítva, ezzel súlyt spórolva a bütykökön, miközben megmarad a remek tapadás kanyarodás közben és a hatékony fékezés. Gripton bevonata maximalizálja a fogást, regzéselnyelést, és páratlan menettartást kínál akár esős akár száraz időben is.

SCHWALBE HANS DAMPF PERFORMANCE TLR 29" fekete 29x2,35 hajtogatós gumiköpeny

17.990 Ft 15.292 Ft
2.698 Ft
RENDELHETŐ
HANS DAMPF HAS EVERYTHING TO INCREASE ENDURO FUN. For stunning handling and the highest puncture protection on demanding trails - ascent as well as descent.
• Precisely tuned stud positioning for controlled and forgiving riding at the limit.
• The combination of large and small shoulder studs grants the rider optimal grip in numerous conditions.
• Semi-open blocks ensure optimal self-cleaning properties with low rolling resistance.

SCHWALBE RACING RAY PERFORMANCE TLR 29" fekete 57-622 hajtogatós gumiköpeny

17.990 Ft 15.292 Ft
2.698 Ft
RENDELHETŐ
THE FRONT WHEEL SPECIALIST. The completely new, extra aggressive XC profile paired with the versatile Addix Speedgrip compound makes Racing Ray a XC weapon and an ingenious addition to Racing Ralph.
• Shifted center blocks enable precise steering and high braking traction.
• Stable shoulder blocks for precise steering.
• Very quiet rolling characteristic with excellent rolling resistance.

SCHWALBE RACING RALPH Performance TLR 29" fekete 57-622 hajtogatós gumiköpeny

17.990 Ft 15.292 Ft
2.698 Ft
RENDELHETŐ
A TÖKÉLETES VERSENYZŐ. A mai XC versenypályák szélsőséges kihívásainak köszönhetően teljesen újragondoltuk a Racing Ralphot. Az eredmény egy nagyon gyors és sokoldalú XC profil, speciálisan a hátsó kerékre fejlesztve.
• Számos tapadó él a futófelület közepén a szuper tapadásért és a
kiváló gyorsulásért
• Eltérő szélső minták a kiváló oldalsó tapadásért
• Remek gördülési tulajdonság és extrém csendesség

CONTINENTAL CROSS KING ShieldWall 26" fekete 55-559 hajtogatós gumiköpeny

17.590 Ft 15.831 Ft
1.759 Ft
3 db raktáron
PureGrip: Aktivált silica (szilícium-dioxid) összetevővel ez a technológia eredetileg egy profi versenyzői szintre készült, de a mélyenszántó kutatás eredményeként egy olyan fejlettebb alapanyag született, ami kiváló fogást és futást biztosít. Éppen csak a BlackChili anyag után sorolva a rangsorban, a PureGrip országúti és MTB gumiknál is alkalmazott. Míg remek fogást ad, mellette hosszantartó és strapabíró is. ShieldWall System: A ShieldWall System a magas defektvédelem és alacsony gördülési ellenállás optimális kombinációját ötvözi az alacsony súllyal. Ez még egy defektvédelmet szolgáló réteg használatával jön létre, ami keresztben álló és apró szövésű anyagból áll. Ez a guminak nagy ellenállást biztosít a szúrások és egyéb sérülések ellen. a plusz réteg ellenére nagyon jó csillapító és tulajdonsággal rendelkezik és nagyon flexibilis marad, hogy tökéletesen adaptálódjon a terephez. A forradalmi tubeless-hez alkalmas perem segíti a könnyű felszerelést. A legjobb eredmény és a tartósság érdekében a Continental Revo Sealant tömítőfolyadék ajánlott. Tubeless Ready: Kifejezetten a hegyikerékpár szakágra tervezve, ez a plusz, belül képződő plusz defektvédő réteg az abroncsot robusztussá és áthatolhatatlanná teszi. E-Bike: A Continental e-bike külsőgumik a több, mint 100 éves múltú motorbicikli és moped gumikkal való tapasztalatot hordozzák. Az összes Continental városi és trekking külsőgumi használható a normál, 25km/h-ig rásegítő pedelec-eken, az E50 jelzéssel ellátottak pedig az S-pedelec-ek szabványának felelnek meg. A magas minőségű felépítés, nagyfokú defektvédelem és alacsony gördülési ellenállás ad védelmet a korai kopás ellen, ami a rásegítés miatt jelentkezhet.

CONTINENTAL CROSS KING ShieldWall hajtogatós gumiköpeny

17.590 Ft 15.831 Ft
1.759 Ft
5 db raktáron
E-Bike: A Continental e-bike külsőgumik a több, mint 100 éves múltú motorbicikli és moped gumikkal való tapasztalatot hordozzák. Az összes Continental városi és trekking külsőgumi használható a normál, 25km/h-ig rásegítő pedelec-eken, az E50 jelzéssel ellátottak pedig az S-pedelec-ek szabványának felelnek meg. A magas minőségű felépítés, nagyfokú defektvédelem és alacsony gördülési ellenállás ad védelmet a korai kopás ellen, ami a rásegítés miatt jelentkezhet.

SCHWALBE SMART SAM PLUS 29" fekete 54-622 gumiköpeny

16.990 Ft 14.442 Ft
2.548 Ft
RENDELHETŐ
Első osztályú mindenes, extra biztonságos Double Defense, 3 mm vastag GreenGuard védelemmel és SnakeSkin oldalfallal. ECE-R75 tanúsítvánnyal a maximális kerékpáros élményért E-MTB-kre is.
Az oldal tetejére