Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beta Fuel Gel: Milyen is a SiS legdurvább gélje?

Beta Fuel Gel: Milyen is a SiS legdurvább gélje?
A sporttáplálkozás világában mindig izgalmas látni, ahogyan a kutatások és a technológiai fejlesztések új távlatokat nyitnak meg előttünk. A Beta Fuel Gel pedig pontosan ilyen.

Néhány évvel ezelőtt még csak 20-25 gramm szénhidrátot tartottak az energia gélek optimális mennyiségének, ám ahogy az idő, úgy a táplálékkiegészítők is változnak. A SiS Beta Fuel gél a változás éllovasa.

A Beta Fuel-vel óránként 40 g szénhidrátot tudunk biztosítani szervezetünk számára, ez pedig új irányt mutat a sportolók számára. A maltodextrin-fruktóz arány finomhangolása (2:1-ről 1:0,8-ra) lehetővé teszi a test számára, hogy hatékonyabban dolgozza fel a bevitt szénhidrátokat, csökkentve ezzel az emésztőrendszerben jelentkező stresszt.

A SiS Beta Fuel összetevői 100 grammra levetítve

Különösen érdekes, hogy a SiS Beta Fuel Gel nem követi az izotonikus megközelítést, ami a márka korábbi termékeinek, mint a GO egyik fő jellemzője volt. Ez a változás egyértelműen mutatja, hogy a SiS kész arra, hogy új távlatokat nyisson a sporttáplálkozás területén.

A SiS Beta Fuel narancs ízű változata

Ízét tekintve jelenleg a Bringalandban három változatban kapható: narancseper & lime, illetve almás nootropikumokkal gazdagítva (serkenti az agyműködést: figyelmet és koncentrációt egyaránt). Mindkettő kellemes ízű, bár az eper & lime egy enyhén savanykás utóízzel bír. Az állaga sűrűbb, mint a GO sorozaté, de kevésbé koncentrált, mint a GU géleké. Az íze kifejezetten kellemes.

A SiS Beta Fuel kapható nootropikumokkal gazdagított verziója is, amely serkenti az agyműködést

Fontos megjegyezni, hogy a sportolóknak időt kell hagyniuk a testüknek, hogy alkalmazkodjon az új típusú energia gélekhez, különösen, ha ezek jelentősen több cukrot tartalmaznak. Bár a kutatások azt mutatják, hogy az emberi test képes óránként akár 90-120 g szénhidrátot is feldolgozni, ez nem jelenti azt, hogy mindenki számára ez lenne a legjobb megoldás.

A SiS Beta Fuel eper & lime ízű változata kifejezetten ízletes

A SiS Beta Fuel Gel egy remek termék, de fontos, hogy minden sportoló figyelembe vegye saját testének jelzéseit és igényeit. A teljesítményfokozás nem csak a gyors futásról és az állóképesség növeléséről szól, hanem arról is, hogy megértjük és tiszteletben tartsuk testünk határait és igényeit.

A SiS Beta Fuel összetevői

Összefoglalva, a SiS Beta Fuel egy innovatív és hatékony termék a sporttáplálkozás területén, amely új lehetőségeket nyit meg a sportolók számára a táplálkozás és teljesítményfokozás terén. Nekünk, hobbi kerékpárosoknak pedig mentőövként szolgál egy kiadós tekerés utolsó óráiban. Azonban mint minden új termék esetében, fontos az egyéni alkalmazkodás és a test jelzéseinek figyelembe vétele!

A SiS termékei csak üzletünkben elérhetőek, online jelenleg nem rendelhető. Látogass el a Dózsa György út 78. alatt található üzletünkbe, ahol kollégáink segítenek megfelelő táplálékkiegészítő vásárlásában!

A szöveghez használt forrást itt találod.

Tartalomhoz tartozó címkék: táplálékkiegészítő
Az oldal tetejére