Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Shimano RC702 - A legjobb ár-értékű országúti kerékpáros cipő?

Shimano RC702 - A legjobb ár-értékű országúti kerékpáros cipő?
A Shimano RC7 (SH-R702) egy olyan modell, amely kiválóan ötvözi a csúcskategóriás technológiát a megfizethetőséggel, ezáltal kiváló választás lehet bármely kerékpáros számára, aki az országúti kerékpározás minden aspektusát ki szeretné élvezni. Legyen szó ingázásról a munkahelyünkre, versenyekről vagy csak hétvégi kikapcsolódásról, az RC7 a kényelem és teljesítmény közel tökéletes összhangját nyújtja.

Felsőrész – Kényelem és funkcionalitás

Az RC7 felső része egyetlen darab magas sűrűségű szintetikus bőrből készül, ami nem csak hogy rendkívül kényelmes, de varrásmentes, ami elegáns megjelenést is biztosít számára. A két Boa állító közelében elhelyezett hálós anyagok növelik a rugalmasságot és a légáteresztő képességet, így a cipő még a hosszú tekerések során is kényelmes marad. Az L6 Boa állítók segítségével a cipő tartását sját igényeink szerint szabályozhatjuk, bár a mikro-állítások csak szorításkor lehetségesek, ezért a lazításhoz az összes feszültséget el kell engedni.

A Shimano RC702 országúti kerékpáros cipő L6 Boa állítókat kapott

Talp – Merevség és hatékonyság

A talp merevségét tekintve a Shimano 10-es értéket adott meg hozzá, ami kiemelkedő teljesítményt garantál még intenzív pedálozás során is. A talpban található csatorna lehetővé teszi a levegő áramlását és a víz elvezetését, amely hűvösen tartja a lábakat még az igazán meleg napokon is. Ez különösen hasznos lehet változatos időjárási körülmények között.

A Shimano RC702 országúti kerékpáros cipő karbon-kompozit talpa 10-es merevségi értéket kapott

Tartósság és Stílus

Az RC7 cipők különösen tartósnak bizonyultak, még kemény használat mellett is. A sarok és az orr részen elhelyezett kemény, gumírozott műanyag védők megakadályozzák a túlzott kopást, bár érdemes megjegyezni: a sarokpárna nem cserélhető! A cipő három különböző színben – fekete, fehér és piros-kék – kapható, továbbá létezik széles változata. A cipő ezen kívül fél méretekben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes kivitelt.

A Shimano RC702 országúti kerékpáros cipő sarokrésze nem cserélhető!

Ár-érték arány

Az árcédula elsőre talán magasnak tűnhet, de az RC7 csúcskategóriás funkcióival és kiváló tartósságával valójában kiváló ár-érték arányt képvisel a piacon. Ez a modell kitűnő alternatíva lehet azok számára, akik nem szeretnének vagyonokat költeni kerékpáros cipőre, mégsem akarnak lemondani a minőségről és teljesítményről.

A Shimano RC702 országúti kerékpáros cipő kiváló ár-érték arányt képvisel

Összegzés

Összességében az RC7 egy sokoldalú, kényelmes és megbízható országúti kerékpáros cipő, amely minden kerékpározási stílushoz tökéletesen alkalmazkodik. Akár újonc vagy a kerékpározásban, akár tapasztalt kerékpáros, az RC7 kielégíteni igényeid.

A Shimano RC702 országúti kerékpáros cipő tökéletes választás akár versenyző, akár hobbi kerékpáros vagy!

 

Amennyiben érdekel az RC702 nagytestvére, az RC903, itt el tudod olvasni róla készült rövid bemutatónk.

A cikkhez felhasznált forrást itt találod.

Az oldal tetejére