Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Ezzel segíted a munkánkat!
45.900 Ft (36.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PIRELLI P ZERO VELO TUB 28" fekete/sárga 28-622 szingó gumi

Cikkszám: 3605300_AGSZ
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Pirelli
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A P ZERO™ Velo Tub egy versenyzésre szánt, kézzel készített szingó gumi, amely tökéletes a Granfondo versenyzéshez, valamint rövidebb, nagy tempójú versenyekhez, ugyanakkor a mindennapi kerékpározáshoz is remekül használható.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
28-622
45.900 Ft (36.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2023
Hajtogatós Igen
Kerékméret 28"
Külsőgumi kialakítás Szingó
Típus Országúti

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A P ZERO™ Velo Tub a Pirelli több hónapos intenzív fejlesztési munkájának eredménye, amelyet World Tour PRO kerékpárosokkal és szerelőkkel közösen végeztek. A P ZERO™ Velo Tub végleges változatának minden elemét ebben a környezetben tesztelték, módosították és hangolták: a legfinomabb 320tpi Corespunra épül, aramid erősítésű burkolattal, latex belső résszel a jobb súly, gördülés és defektvédelem érdekében; Yellow Soft keverék a kompromisszumok nélküli tapadási és kezelhetőségi teljesítményért. Tulajdonságok: Világszínvonalú tapadási teljesítmény A legújabb szingó technológia A World Tour PRO versenyzők és szerelők által jóváhagyott gumi Versenyérzet és sebesség 48 mm-es RVC szelep

Hasonló termékek

CONTINENTAL GRAND PRIX 5000S Tubeless Ready gumiköpeny

38.590 Ft 34.731 Ft -tól
3.859 Ft
31 db raktáron
Az új 5000 Tubeless Ready allrounder: Könnyebb gyorsabb és megerősített oldalfalú. Az új sztenderd az országúti Tubeless Ready technológiák között. Hookless kompatibilis 5bar-ig BlackChili összetétel Lazer Grip mikroprofil VectranBreaker defektvédelem Tubeless Ready technológia

PIRELLI P ZERO RACE MADE IN ITALY 150 YEARS 28" fekete/arany 26-622 hajtogatós gumiköpeny

37.900 Ft
2 db raktáron
Ezt a gumit a Pirelli 150. évfordulójának szentelték, amely a gumiabroncsgyártást egy kerékpárgumival kezdte. A jubileumi gumiabroncs a Giro d'Italia során debütált a Trek-Segafredo World Tour csapat kerekein.

CONTINENTAL GRAND PRIX 4 SEASON hajtogatós gumiköpeny

28.090 Ft 19.690 Ft -tól
8.400 Ft
6 db raktáron
Megbízható társ az edzéseken és versenyeken, akár esőben, akár napsütésben. Felsőfokú tartóssága bármelyik évszakban remekül teljesít. VectranBreaker: A Vectran egy szintetikusan, természetben megtalálható példa alapján előállított, csúcstechnológiás rost. Mint a pók fonala, a Vectran egy folyadékkristályos polimer (LCP), ami az olvasztott Vectra polimerből szőtt, többszálúvá átdolgozott szál. A pókfonalhoz hasonlóan a Vectran szakítószilárdsága is hatalmas, a könnyű súlya mellett -- pont az a tulajdonság, ami egy prémium Continental kerékpárgumi kíván defektvédelemként. A Vectran Breaker könnyebb, rugalmasabb és hatékonyabban véd a vágások ellen, mint a kategóriában lévő hasonló nylon defektvédelmek. A Vectran Breaker nem befolyásolja hátrányosan a gördülési ellenállást. A DuraSkin erősítette gumi-oldalfal bírja a gyűrődést. A legkeményebb körülményekben tesztelve: futárbiciklin a padkához dörzsölődve, trekking kerékpáron a világot átszelve, és országúti bringán a Párizs-Roubaix kockaköveit is megjárta. A magas minőségű polyamid anyag védi a gumi felépítését a legpróbálóbb körülmények esetén is. Németországban készült.

CONTINENTAL GRAND PRIX 5000 hajtogatós gumiköpeny

35.790 Ft 32.211 Ft -tól
3.579 Ft
13 db raktáron
A legjobb mindenes a kategóriájában, egy teljesen új szintet hozva a teljesítmény témájában. Kerékpározz gyorsabban, kényelmesebben, megnövelt defektvédelemmel. Ez a gumi azért van, hogy jobb legyél.
BlackChili: Az egyedi BlackChili futófelület keverék, ami csak Németországban gyártott, forradalmasította a kerékpársportot. Ez a keverék választ ad a tapadás és gördülési ellenállás legjobb egyensúlyának örök dilemmájára. Laboratóriumi és felhasználói tesztek bizonyítják a mérhető és érezhető előnyét a kerékpárosok számára. A legújabb polimerek és a speciálisan erre a felhasználásra fejlesztett szén-részecskék és tömítőanyagok garantálják a különleges teljesítményt.
VectranBreaker: A Vectran egy szintetikusan, természetben megtalálható példa alapján előállított, csúcstechnológiás rost. Mint a pók fonala, a Vectran egy folyadékkristályos polimer (LCP), ami az olvasztott Vectra polimerből szőtt, többszálúvá átdolgozott
Active Comfort Technology: Egy forradalmi megközelítése a kerékpársportnak: a gumiba ágyazva az Active Comfort Technology elnyeli a rezgéseket és kisimítja az egyenetlenségeket. LazerGrip: A lézervágott mikroméretű minta túlnyúlik a gumi általános futófelületén, ezzel biztosítva a kiváló kanyarodási teljesítményt.
Németországban készült.

SCHWALBE PRO ONE TT TLE 28" fekete 25-622 hajtogatós bézs gumiköpeny

33.990 Ft 28.892 Ft
5.098 Ft
RENDELHETŐ
CSÚCSKATEGÓRIÁS TUBELESS EASY IDŐFUTAM ÉS TRIATHLON KÜLSŐGUMI. A kompromisszummentes versenyzéshez. A TT-t a sebesség, az alacsony gördülési ellenállás és a minimális súly jellemzi. A kerékpározási karakterisztikája mindazonáltal utánozhatatlanul jó.
• Super Race szövetszerkezet (Souplesse kialakítás)
• Addix Race gumiösszetétel.

CONTINENTAL COMPETITION szingó gumi

57.990 Ft 52.191 Ft
5.799 Ft
6 db raktáron
Robusztus mindenes jelenik meg világszerte a főbb versenyek kiélezett végharcában. Agilis és gyors, minden útviszonyhoz adaptálódva, minden versenyen. Defektvédelem: 6/7 BlackChili: Az egyedi BlackChili futófelület keverék, ami csak Németországban gyártott, forradalmasította a kerékpársportot. Ez a keverék választ ad a tapadás és gördülési ellenállás legjobb egyensúlyának örök dilemmájára. Laboratóriumi és felhasználói tesztek bizonyítják a mérhető és érezhető előnyét a kerékpárosok számára. A legújabb polimerek és a speciálisan erre a felhasználásra fejlesztett szén-részecskék és tömítőanyagok garantálják a különleges teljesítményt. VectranBreaker: A Vectran egy szintetikusan, természetben megtalálható példa alapján előállított, csúcstechnológiás rost. Mint a pók fonala, a Vectran egy folyadékkristályos polimer (LCP), ami az olvasztott Vectra polimerből szőtt, többszálúvá átdolgozott szál. A pókfonalhoz hasonlóan a Vectran szakítószilárdsága is hatalmas, a könnyű súlya mellett -- pont az a tulajdonság, ami egy prémium Continental kerékpárgumi kíván defektvédelemként. A Vectran Breaker könnyebb, rugalmasabb és hatékonyabban véd a vágások ellen, mint a kategóriában lévő hasonló nylon defektvédelmek. A Vectran Breaker nem befolyásolja hátrányosan a gördülési ellenállást. Németországban készült.

PIRELLI P ZERO RACE TLR 28" hajtogatós gumiköpeny

31.900 Ft
4 db raktáron
A Pirelli mérnökei a World Tour versenyeken szerzett tapasztalatok és a kiválóságra való folyamatos törekvés ötvözésével kifejlesztették a leghatékonyabb gumit, amelyet az ikonikus márka valaha is tervezett. A P ZERO™ Race-t úgy alkották meg, hogy tubeless technológia előnyeit, mint a gördülési tapadás és a kezelhetőség egy olyan akár versenyzésre is használható mindenes gumiba csomagolja, amely felülmúlja a Pirelli minden eddigi termékét, beleértve a hagyományos gumikat is. Három évnyi fejlesztés után a World Tour szint leggyorsabb versenyzőivel együttműködve a Pirelli megtervezte ezt az új tubeless ready külsőt az új SmartEVO keverékkel, hogy a profi versenyzőknek, valamint mindenki másnak is a valaha készült legjobb Pirelli gumit biztosítsa!

SPECIALIZED S-WORKS TURBO RAPIDAIR 2BlissR 28" gumiköpeny

31.200 Ft
RENDELHETŐ
Az új dizájn évekig tartó fejlesztés és profi csapatokkal való közreműködés eredménye -- a cél a leggyorsabb, legkönnyebb és a defekteknek legellenállóbb gumi volt, a szingók menettulajdonságaival. Ezért flexibilis középső része simábbá teszi az út egyenetlenségeit és alacsony gördülési ellenállást ad, míg a Gripton úttörő az iparban sebességével és kanyarbeli tapadásával. Széles mintázata és stabil oldalfala precíz irányítást biztosít durva kanyarodásokban is. És végül, a BlackBelt réteg vágás- és szúrásálló, míg a belső folyadék azonnal eltömíti a lyukakat. De mi a helyzet a felrakásával? A RapidAir gumik könnyen felrakhatóak bármilyen tubeless-ready felnire.
Az oldal tetejére