Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nevezz és nyerj egy karbon Bianchi kerékpárt a Bianchi Magyar Gravel Kupán!

Nevezz és nyerj egy karbon Bianchi kerékpárt a Bianchi Magyar Gravel Kupán!
Kedves kerékpárosok! Izgalmas hírrel érkezünk: a Bringaland és a KLND idén egy különleges meglepetéssel készül a gravel kerékpározás szerelmesei számára. A 2024-es, első hivatalos Magyar Gravel Kupa során (amely a KLND szervezésének köszönhetően jött létre) és amelynek névadó szponzora a Bianchi, most egy szerencsés nyertest fogunk megajándékozni egy csodálatos Bianchi Impulso Comp karbon gravel kerékpárral! Hogyan lehet tiéd ez a csodás bringa? Mutatjuk!

A gravel szépsége

A gravel kerékpározás több mint egy sport; ez egy szabadságérzetet nyújtó életérzés. Az elmúlt években a rohamosan növekvő népszerűsége mutatja, milyen sokoldalú és izgalmas műfaj ez. A csodás hazai tájakon átívelő kupasorozat során a résztvevők izgalmas terepeken és változatos útvonalakon próbálhatják ki magukat a Mátrától egész a Balaton-felvidékig.

A Bianchi Impulso Comp egy gyönyörű olasz kerékpár, amit most ilyen egyszerűen nyerhetsz meg...

A 2024-es Bianchi Magyar Gravel Kupasorozat újdonságai
    
Az idei szezonban a felvezető és záró motorostól kezdve az egészségügyi ellátás megerősítésén át, a pálya kitáblázásának teljes egységesítéséig. Célunk, hogy minden versenyző biztonságban érezhesse magát és mindeközben a lehető legjobb élményben legyen része.

A Bianchi Impulso Comp sorsolása

Most pedig a legizgalmasabb részhez értünk! A Bringaland támogatásával, a szezon végén egy szerencsés résztvevő megnyerheti a Bianchi által felajánlott Impulso Comp karbon gravel kerékpárt. Ehhez semmi másra nincs szükség, mint az alábbi linken nevezni a 2024-es BIANCHI Magyar Gravel Kupa egyik állomásán (nem szükséges, csak egyetlen eseményen való nevezés és részvétel). Ez a kerékpár nem csupán a kiváló teljesítményt és a megbízhatóságot testesíti meg, hanem a modern kerékpározás szellemét is: letisztult, aerodinamikus design párosul a több, mint egy évszázados hagyománnyal és tapasztalattal.

A Bianchi Impulso Comp most egyetlen nevezéssel a tiéd lehet!

Részvételi kritériumok

A legjobb rész? Mindenki, aki részt vesz a szezon bármely (egy) állomásán, helyezéstől és eredménytől függetlenül, automatikusan bekerül a sorsolásba. Igen, jól olvastad! Egyetlen eseményre történő nevezés is esélyt jelent a nyereménykerékpárra!

Záró gondolat

Ne feledjétek, a BIANCHI Magyar Gravel Kupa nem csak a verseny, hanem a hazai gravel közösség részévé válás és az új kalandok iránti szenvedélyről szól. Bátorítsuk ismerőseinket is a versenyeken való részvételre, hogy ők is megtapasztalhassák a gravel varázsát. Nem mellékesen még szerencsés nyertesek is lehettek és hazavihetitek a gyönyörű Bianchi Impulso Comp kerékpárt!

További Információ: KLND Hivatalos Weboldal - BIANCHI Magyar Gravel Kupa 2024

Nevezés: BIANCHI Magyar Gravel Kupa nevezés itt

A Bianchi Impulso Comp egy letisztult, innovatív gravel kerékpár

Legyen a tied az új Bianchi Impulso Comp kerékpár csupán egy KLND eseményre való nevezéssel!

Íme a ptinás Bianchi Impulso Comp nyereménykerékpár

Tartalomhoz tartozó címkék: bianchi klnd országúti kerékpár
Az oldal tetejére