Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mitől lesz kényelmesebb egy karbon kerékpár? Countervail (CV) technológia a Bianchi kerékpárokban

Mitől lesz kényelmesebb egy karbon kerékpár? Countervail (CV) technológia a Bianchi kerékpárokban
Te is szeretnél karbon bringát, de tartasz az üvegmerev modellektől? Talán neked készültek a CV (Countervail) technológiával ellátott modellek, amelyek egyszerre segítenek a gyorsabb haladásban és a komfortérzet növelésében.
 

A Bianchi kerékpárokról ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben!

A Bianchi kerékpárok számára a Countervail (CV) technológia az egyik leginnovatívabb megoldás a fokozott kényelem és hatékonyság elérése érdekében. A Bianchi úgy integrálja a Countervail technológiát a karbonvázaiba, hogy az jelentősen csökkenti az útról érkező visszajelzéseket és rezgéseket, így növelve a kerékpár komfortját és teljesítményét. A CV technológia különlegessége abban rejlik, hogy a viszkoelasztikus anyagok használatával képes akár 80%-kal is csökkenteni a rezgéseket, miközben nem veszít a váz a merevségéből, ami pedig elengedhetetlen a gyors és pontos irányíthatóság szempontjából.

Az elsődleges felhasználási területek az endurance típusú kerékpárok, mint például a Bianchi Infinito és Infinito CV, de a technológia mára már széleskörűen elterjedt a Bianchi termékpalettáján, beleértve az Oltre PRO, a Specialissima PRO és Impulso PRO gravel modelleket is. Ezek a kerékpárok ideálisak hosszú távú versenyekre és túrázásra, ahol a kényelem és a hatékonyság kulcsfontosságú.

A Countervail technológiát eredetileg a US Navy számára fejlesztették ki, hogy javítsák a hajók szonár teljesítményét.

A Countervail technológiát eredetileg a US Navy számára fejlesztették ki, hogy javítsák a hajók szonár teljesítményét, azáltal, hogy csökkentik a rezgéseket és a zajt. A Bianchi azonban a síelés területén történt bemutatkozás után ismerte fel a technológia sportban rejlő potenciálját, és gyorsan alkalmazni kezdte azt saját kerékpárjaiban.

A technológia előnyeit számos felhasználó és szakértő is megerősítette. Az új technológiával felszerelt kerékpárok nem csak kényelmesebbek, hanem a rezgéscsökkentésnek köszönhetően a kerékpáros kevésbé fárad el hosszú távon, így a teljesítménye is javulhat​, nem csak komfortérzete.

További információkat a Bianchi Countervail technológiájáról a Crank Boutique oldalán találhatnak: Crank Boutique.

Tartalomhoz tartozó címkék: bianchi countervail cv technológia
Az oldal tetejére