Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megnyílt az első Shimano Service Center Magyarországon a Bringalandban!

Megnyílt az első Shimano Service Center Magyarországon a Bringalandban!

2019 decemberében Budapesten, az ország egyik legszínvonalasabb szaküzletében, a Bringaland Kerékpárüzletben nyílt meg az első Shimano Service Center.  Ennek megvalósulása többek között a két cég több éves sikeres együttműködésének és innovatív szellemiségének eredménye.

De mit is lehet tudni az SSC-ről?

A Shimano Service Center önálló professzionális kerékpár szakszervizek és boltok nemzetközi hálózata. Ezen boltokban a vásárlók mindig biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő szaktudás mellett mindig a megfelelő szerszámokkal és alkatrészekkel történik a javítás, vagy karbantartás. Ez az SSC lényege, az elérhetőség, az átláthatóság.

A Shimano Service Centerben nem csak „javítják” a kerékpárokat. Törődnek velük, s mindent megtesznek azért, hogy a tulajdonos mihamarabb visszaülhessen a nyeregbe. Mindegy, hogy egy konkrét hiba elhárításáról, egy időszakos karbantartásról, vagy a legújabb technológiára váltásról van szó, a Shimano oktatta szakemberek ismerik a legújabb fejlesztéseket és mindig a legjobb minőségű alkatrészeket választják, mint a Shimano Eredeti Cserealkatrészek. Hogy biztosíthassuk, hogy viszonteladóink megfeleljenek magas követelményeinknek, rendszeresen végzünk ellenőrzéseket is például a vásárlói elégedettséggel és kiszolgálással kapcsolatban.

Shimano Service Center Bringaland

Természetesen a Bringaland-ban sem csak javítanak. Több mint 10 éves tapasztalattal és az egyik legfelkészültebb szakértői csapattal szívesen állnak vevőik rendelkezésére a szakszerű értékesítés mellett szaktanácsadással, technikai tájékoztatásokkal, s örömmel mutatják be a legfrissebb fejlesztéseket is.

Shimano Service Center Budapest

Kérj időpontot és látogass el mielőbb a kerékpároddal a Shimano Service Centerbe!