Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bianchi Yellow Challenge 2022

Kezdődik a „napsárga” kihívás, a Yellow Challenge!

 

A tavaszi Pink Challenge után kicsit emeljük a tétet! 


Arra szeretnénk ösztönözni titeket, hogy lépjetek egy szintet és a legnevesebb háromhetes versenyhez méltóan vállaljatok egy fokkal többet.
Tudjuk, hogy nem könnyű, mert júliusban tombol a nyár, meleg van és ez a nyaralások időszaka, de ha már a fejlődés útjára léptetek, nem érdemes megállni! A folytonosság az eredmény kulcsa! Úgyhogy gyerünk tovább, augusztusra/őszre összeállhat a csúcsforma, ezzel már akár az őszi vádli szépségversenyünkre is készülhettek. ;-)


A Yellow Challenge kihívásunk számokban:
Yellow (21 nap) – Július 1 – 24. Pihenő 07.11., 07.18. 
Celeste (16 nap) – Július 1 – 17. Pihenő 07.11.
White (11 nap) – Július 1 – 11.

Minimum teljesítendő táv: 15 km/alkalom (egyhuzamban)

Ahogy látjátok, az alapkihívás is már 11 napos, a következő szint 16, míg a legkeményebbek természetesen a 21 naposnak ugorhatnak neki. Tekintettel arra, hogy nyáron nehezebb összeegyeztetni a nyaralásokkal a tekeréseket, segítségképp a White (11 nap) és a Celeste (16 nap) challenge-k tetszés szerint bármikor elkezdhetőek, a pihenőnapok pedig a Celeste és Yellow kategóriákban eltérhetnek a Tour de France pihenőnapjaitól, lényeg, hogy az utolsó - 11. vagy a 16. - nap július 24-re essen, ekkor kell befejezni a kihívást.

Díjaink
Yellow kategória – Casco SPEEDAIRO 2 RS sisak – 119.900 Ft értékben
Celeste kategória – Geosmina bikepacking túratáska szett (kormánytáska, váztáska 3,5 l, hátsó nyeregtáska 15 l) 75.970 Ft értékben
White kategória – Bianchi teszt hétvége

Különdíj - a legtöbbet tekerőnek egy Bringaland törzsvásárlói kártya, ami 7% kedvezményre jogosít minden teljes áru termék vásárlásakor üzletünkben és webshopunkban.

 

 

 

 

 

 

A Challenge részletei:

A kihívás ideje: 2022.07.01-07.24.

Te választod ki a vállalt kategóriát (White/Celeste/Yellow) és a naponta megtenni kívánt távot is (minimum 15 km). Az első napi tekerés és poszt alkalmával jelöld meg a választott kategóriát.

 Az ellenőrizhetőség miatt kérjük, oszd meg minden nap Facebook profilodon a megtett távot. (Ezeket a postokat tedd nyilvánosan megtekinthetővé a Facebook oldaladon.) A mérés bármilyen alkalmazással történhet, ez rád van bízva.

Edzőgörgőn való teljesítés nem érvényes, illetve kerékpáros futárok sem vehetnek részt a kihívásban!

Megjegyzés: A versenyben csak az egyhuzamban, egyszerre megtett távolságok számítanak. Pl. az ultra, megszakítással, pihenőkkel megtett hosszútávokat nem tudjuk figyelembe venni.


Büszkék vagyunk rá, hogy 2021-ben több sikeres Bianchi Challenge-et sikerült szerveznünk több száz teljesítővel, reméljük idén még többen leszünk. Ha még nem csatlakoztál volna inspiráló és motiváló bringás csapatunkhoz, akkor ne késlekedj, téged is várunk Bianchi Challenge Facebook csoportunkban, hogy még szuperebb közösségünk lehessen veled! 


Pár lépés és része vagy a kihívásnak:

1. lépés: Regisztráció

2. lépés: A vállalt táv teljesítése minden nap, megszakítás nélkül

3. lépés: A bringázás megosztása Facebook profilodon ( az adatvédelmi beállításokban ellenőrizd, hogy profilod hírfolyama a játék ideje alatt megtekinthető )

4. lépés: A kihívás megosztása a bringás barátokkal, hogy minél többen esélyesek lehessenek a játék nyereményeire!

HAJRÁ MINDENKI! HAJRÁ YELLOW CHALLENGE!

A játék szervezője a Bringaland Kerékpárüzlet és Szerviz - a Bianchi hazai forgalmazója.

Játékszabályzat itt található.