Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért válts felsőkategóriás kerékpáros cipőre? - Shimano RC903 S-PHYRE bemutató

Miért válts felsőkategóriás kerékpáros cipőre? - Shimano RC903 S-PHYRE bemutató
Az RC903 országúti kerékpáros cipő a legmodernebb technológiák tökéletes ötvözete, amelyet kifejezetten a gyorsaság és a teljesítmény jegyében terveztek. Ez a modell, amely a S-PHYRE termékcsalád legújabb tagja, magában hordozza azokat a mérnöki megoldásokat, amelyek egy versenyzőt a győzelemhez vezethetnek.

Teljesítményre hangolva

A sarok részébe épített anti-twist stabilizáló szerkezet az RC903-at különösen előnyössé teszi a sprintek során, amikor is a stabilitás kulcsfontosságú. A Shimano által fejlesztett DYNALAST technológia egyedülállóan rögzíti a lábat, így minimalizálva az erőveszteséget, miközben jelentősen csökkenti a fáradtságot hosszabb tekerés esetén is. Az optimalizált lábujj-szakasz enyhíti a feszültséget a láb-, vádli- és a combizmaiban, lehetővé téve a sportoló számára, hogy nagyobb sebességgel hosszabb távokat teljesítsen.

A Shimano S-PHYRE RC903 felsőkategóriás országúti cipő a DYNALAST technológiának köszönhetően rögzíti a lábat optimálisan

Kivételes illeszkedés és kényelem

Az RC903 cipő kialakítása során a Shimano-nál kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy az illeszkedés és a kényelem páratlan legyen. A 360º-os körbefogó felső- és finomított lábujjrész, az alacsony profilú, keresztezett fűzőminta két BOA® Li2 állítóval kombinálva a lehető legjobb illeszkedést biztosítjaszámunkra. Ez az innovatív kialakítás teszi lehetővé, hogy a cipő szinte egybeolvadjon a lábbal, növelve ezzel a hatékonyságot és a kényelmet.

A Shimano RC903 országúti kerékpáros cipő már BOA Li2 állítóval lett ellátva

Technikai jellemzők 

Az S-PHYRE RC903 nem csupán egy cipő, hanem egy magas teljesítményű eszköz, amely tökéletesen kompatibilis az SPD-SL stoplikkal. A kettős, alacsony profilú BOA® Li2 gyors és pontos mikro-állításokat tesz lehetővé. A cipő merevsége maximalizálja az erőátvitelt és minimalizálja az energia veszteséget. A cipő anti-twist sarokcsészéje stabilan tartja a sarkat, így fixebb tartást biztosít a hirtelen megindulások során keletkező intenzív csavaró erőhatások ellen lábunknak. Mindeközben a légáteresztő, könnyű mikroszálas bőr felsőrész és a perforált szellőzés biztosítja, hogy lábunk hűvös maradjon még a legnagyobb megerőltetés során is.

A Shimano RC903 karbon országúti kerékpáros cipő sarokrésze nem cserélhető

Összegzés

Az RC903 tehát tökéletes választás azok számára, akik nem elégszenek meg kevesebbel, mint amit a legújabb technológia nyújthat az országúti kerékpározás területén. Ez egy olyan cipő, amelyet minden részletében a versenyekre terveztek: a cipőtalpak külön vásárolhatók hozzá, így mindenki saját igényeinek megfelelően alakíthatja.

Ha érdekel a középkategóriás Shimano RC702 országúti cipő, a bemutatót itt tudod elvolvasni.

Jellemzők
Prémium országúti kerékpáros cipő: Az S-PHYRE RC903 magas teljesítményű országúti versenycipő, SPD-SL stoplival kompatibilis (Look és más rendszerekkel is kompatibilis)
Pontos illeszkedés: két alacsony profilú BOA® Li2 állító gyors és pontos mikro-állításokat biztosít
Optimális merevség: csökkenti az energia veszteséget és maximalizálja az erőátvitelt
Anti-twist sarokcsésze: stabilizálja a sarkat, segít kezelni az intenzív csavaró hatást, amely a hirtelen erőátvitel során keletkezik
Légáteresztő cipő: könnyű mikroszálas bőr felsőrész perforált szellőzéssel tartja hűvösen a lábad még a legizzasztóbb tevékenységek során is - a cipőtalpak külön vásárolhatók hozzá

Az oldal tetejére