Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Wattmérő pedál? Itt a Favero Assioma MX!

Wattmérő pedál? Itt a Favero Assioma MX!

Teljesítménymérő pedált keresel és nem tudod melyiket válaszd? Az Assioma MX-1 (egyoldalas) és Assioma MX-2 (kétoldalas) pedál magasfokú ellenállóságot, könnyű telepítést és tisztíthatóságot kínál. Mutatjuk!

Fedezd fel az Assioma PRO MX teljesítménymérő pedált, amelyet kifejezetten a hegyikerékpározás kihívásaira terveztek. Nagyon könnyen telepíthető, akár egy átlagos pedál, nem igényel sem szerelői segítséget, sem a kerekek vagy a váltóbeállítás módosítását, sem külső érzékelők telepítését. Gyorsan cserélhető egyik kerékpárról a másikra egy egyszerű villáskulccsal, és a Favero Assioma alkalmazáson keresztül roppant egyszerűen kalibrálható.

Az Assioma PRO MX a piaci társaitól eltérően egyedülálló ellenállóságot kínál. Az elektronika és az akkumulátor a pedál tengelyén belül helyezkedik el, biztosítva a termék extrém ellenállását és védelmét az eső, sár és por ellen (IP67). A pedáltest könnyen szétszerelhető, így karbantartása egyszerűbb, mint más pedálalapú teljesítménymérőknél.

A termék sokoldalúságát tovább erősíti a króm-molibdén ötvözetből készült klipsz nélküli rendszer, amely kiváló kopás- és oxidációs ellenállást biztosít. 100%-ban SPD® kompatibilis, széles kapcsolódási területet és nyitott kialakításának köszönhetően kiválóan teljesít sáros körülmények között is, így bármilyen körülmények között stabil teljesítményt nyújt. Az Assioma PRO MX nem csak megbízhatóságot és biztonságot nyújt az ösvényeken, hanem elegáns megoldást is kínál, amit az "Made in Italy" minőség garantál.

Fedezd fel a hegyikerékpározás új dimenzióját az Assioma PRO MX-szel!

 

Az oldal tetejére