Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

ELITE FLY 2020 átlátszó/szürke 750 ml kulacs

Cikkszám: FA003514482
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: ELITE
Elérhetőség: 19 db raktáron
FLY ELITE is the lightest 550 ml, 750 ml and 950 ml sports bottle available worldwide. Its record 54 grams-only weight (550ml) is achieved through its variable thickness. Thicker on the base and thinner on the central body, this doesn't just make it possible to use less plastic material, it also ensures a tight grip when cycling and an easy to squeeze ergonomic structure so liquid flow is abundant with the lightest pressure. FLY ELITE is available in many different colour options for a perfect match with the frame of your bike and your bottle cage. - Development: Innovative, odorless, soft and resistant plastic materials. - Lightness: 30% lighter than any other standard bottle - Ergonomic grip: Bottle surface features a new grip that makes it safer and easier to use.
Nem értékelt
Szín
Transparent/Grey
Méret
750ml
2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Anyag Műanyag
Évjárat 2023
Típus Kulacs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

PRO átlátszó 800 ml kulacs

2.890 Ft
RENDELHETŐ
800 ml űrtartalmú kerékpáros kulacs.

TOPEAK MODULA CAGE EX kulacstartó

2.900 Ft 2.610 Ft
290 Ft
24 db raktáron
A legkedveltebb Topeak kulacstartó. Egy darab műanyagból készült, így könnyű és mégis stabilan tartja a kulacsot. Állítható mérete miatt pedig különböző kulacs méretekhez is alkalmas. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK MONO CAGE kulacstartó

2.900 Ft 2.610 Ft
290 Ft
RENDELHETŐ
Elasztikus gumipánt segíti a mikro állítási lehetőségeket, illetve véd a karcolásoktól. Az egy darabból készült forma pedig könnyű súly és merevséget biztosít. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

ELITE JET GREEN Zöld/Fehér logó 550 ml kulacs

2.790 Ft
RENDELHETŐ
A Jet Green az Elite új palackja, amely cukornádból készült növényi eredetű bioműanyagot tartalmaz. Ez a bioalapú palack csak egy az Elite által elindított számos projekt közül, amelyek célja, hogy fenntarthatóbbá tegye kerékpáros termékcsaládjának gyártási ciklusait. A Jet Green egy praktikus, újrafelhasználható és kiváló hatékonyságú palack - a bioplasztik palacktestnek köszönhetően környezetbarát is.

BIKEFUN CATCH kulacstartó

2.790 Ft 2.511 Ft
279 Ft
RENDELHETŐ
Alumínium kulacstartó, műanyag betéttel • Ezüst és fekete színben • Tömeg: 57 g Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.
Az oldal tetejére