Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BRYTON RIDER 15 NEO E GPS computer

Cikkszám: BRRIDER15NE
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: BRYTON
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Nem értékelt
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

BASIL TOUR XL csomagtartó táska

23.490 Ft 17.690 Ft
5.800 Ft
RENDELHETŐ
The Basil Tour XL is a more spacious choice of mobile storage and offers plenty of little surprises. A generous interior with 40 litres of capacity means there’s plenty of room for carting about your essentials, with a dual design that makes it ideal for shopping excursions. What’s more, this bag boasts rounded edges, meaning you won’t clip your heels when peddling. This bag is crafted from hard-wearing 600D polyester, with water-repellent properties ensuring it doesn’t become sodden during downpours. Extra reinforcement ensures the bag holds its shape for longer, while two side pockets provide extra storage for life’s little essentials. In addition to this, the bag is padded with a soft filling. Worried about road safety? There’s no need to be with the Basil Tour XL Double Bike bag. Double reflective details ensure you’re always visible at night. Convenient recesses allow for easy attachment of this bike bag to your frame, with a design that allows you to also attach a child seat, LED beam light or other accessories.

TOPEAK BASKET FRONT Black kosár

22.900 Ft 12.900 Ft
10.000 Ft
2 db raktáron
Masszív, de könnyű, kormányra szerelhető első kosár. Alkalmas bevásárlásokhoz vagy csak városi kiruccanásokhoz. Kialakításának köszönhetően eBike-okra is rögzíthető, mert nincs útban a vezérlőegységnél. QuickClick-es, így egy mozdulattal levehető a kosár a konzolról. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

BBB BMP-33S CO2 BLASTER minipumpa

20.290 Ft 17.290 Ft
3.000 Ft
RENDELHETŐ
Egy CO2 patronos pumpa és egy vékony, elegáns és könnyű alumínium minipumpa kombinációja. Egyszerűen és biztonságosan kezelhető. 16 grammos patronnal és védőszivaccsal. Zárrendszere megakadályozza a dugattyú szabad mozgását.

HAMAX DISCOVERY 101 kék első pálcás gyerekülés

19.490 Ft 12.990 Ft
6.500 Ft
RENDELHETŐ

A Hamax Discovery 101 egy előre szerelhető gyermekülés, amelyet 9 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára terveztek. (Kifutó típus, konzol nem tartozék)

TOPEAK IPHONE 4/4S kemény tok

12.990 Ft 2.990 Ft
10.000 Ft
RENDELHETŐ
A Topeak RideCase az innovatív QuickClick rendszerrel rögzíthető, így gyorsan és egyszerűen eltávolítható és felszerelhető a telefon. Hagyd a tartót a kerékpárodon, és vedd fel a telefonod menet közben. - A Topeak Quick Click rendszerével rögzíthető a gyors fel- és levételhez és a kerékpárok közötti cseréhez - Tartozék a rögzítőkonzolhoz - Kormányra, stucnira, fejcső kupakra szerelhető - Kompatibilis Apple iPhone 4/4s készülékekkel
Az oldal tetejére