Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bianchi YELLOW Challenge

Bianchi YELLOW Challenge

Néhány nap és elindul a 2021-es Tour de France, mi pedig folytatjuk bringás kihívásunkat a Bianchi Yellow Challenge keretein belül. Ha az előzőről lemaradtál, most jött el a te időd! Játékszabály az alábbi összefoglalóban!

A kihívás lényege továbbra is az, hogy minden résztvevő átérezze milyen egy többnapos körverseny. Milyen az, amikor időjárástól, naptól, állapottól függetlenül menni kell! Egymás után minden nap fel kell ülni a nyeregbe, bele kell taposni a pedálba és elindulni az úton! Nem számít sem az, hogy milyen az időjárás, sem az, hogy érzed magad, egyedül csak az, hogy teljesítsd a távot, adott esetben túléld azt a napot! 

 

A Challenge célja felhívni a figyelmet a rendszeres testmozgásra, egészségmegőrzésre és a kerékpározás nyújtotta szabadság élményére.

Mivel a Pink Challenge résztvevői meglepően szép eredményeket produkáltak a Giro d’Italia ideje alatt, úgy döntöttünk, hogy kicsit nehezítünk és a Yellow Challenge ideje alatt naponta minimum 20 km-t kell letekerni, megszakítás nélkül!

A Challenge részletei:

A játék ideje: 2021.06.26-07.18.

Te választod ki a vállalt kihívás hosszát (egy, két vagy három hét) és a naponta megtenni kívánt távot is (minimum 20 km). A lényeg, hogy amit előre kiválasztottál, azt minden nap teljesítsd!  Az első napi tekerés és poszt alkalmával jelöld meg a választott kihívás típusát (Green, Yellow, Celeste) és a tervezett távot, a további napokon ettől csak többet lehet tekerni, de kevesebbet nem.

 Az ellenőrizhetőség miatt kérjük, oszd meg minden nap Facebook profilodon a megtett távot. (Ezeket a postokat tedd nyilvánosan megtekinthetővé a Facebook oldaladon.) További tudnivalók és a regisztráció az alábbi leírásban érhető el! A mérés bármilyen alkalmazással történhet, ez rád van bízva!

 

 Természetesen mi sem vagyunk profik, ezért több kategóriában hirdetjük meg a megmérettetést:

1. kategória/induló (Green) – 7 napos kihívás

2. kategória/haladó (Yellow) – 14 napos kihívás Pihenőnap: 07.05.

3. kategória/profi (Celeste) – 21 napos kihívás Pihenőnapok: 07.05. és 07.12.

 

A kihívásban elsősorban nem az a fontos, hogy mennyit tekersz, hanem az, hogy a kiválasztott ‘challenge’ minden napját végigcsináld a kiválasztott távval, megszakítás nélkül! 

A 14 napos kihívás esetén egy (07.05.), a 21 napos esetén két pihenőnapja (07.05. és 07.12.) lesz a vállalkozó szellemű bringásoknak.

Ez nem egy klasszikus verseny, itt nem másokkal, hanem maximum az időjárással, de főleg saját magatokkal fogtok szembekerülni és versenyezni.

Ez sem lesz egyszerű, főleg 14 vagy 21 napon keresztül!

 

Díjazás

.A Tour de France körverseny utolsó napján (07.18.) kisorsoljuk ajándékainkat a kihívást teljesítők között.

A legnagyobb ajándék a sikeres teljesítés, ezt mi is tudjuk, de bízunk benne, hogy a szerencséseket megajándékozhatjuk egy-egy aprósággal.

 

Green kategória

25.000 Ft értékű Bringaland ajándékutalvány

 

Yellow kategória

Casco Cuda 2 Strada sisak - a Casco Hungary felajánlásával

 

Celeste kategória

2 főre szóló Bianchi teszthétvége a márka top modelljeivel - Bianchi Infinito CV Disc és Bianchi Spint (ha idén nyáron két igazán különleges bringával akarjátok körbetekerni a Balatont vagy egyszerűen csak kíváncsiak vagytok mit tudnak a csúcs kategóriás bringák, akkor ne szalasszátok el a lehetőséget!)

 

Különdíj - a legtöbbet tekerő résztvevőt Bringaland törzsvásárlói kártyával jutalmazzuk, ami 7% kedvezményre jogosít, teljes árú termék vásárlása esetén (Aki jövedelemszerzés céljából bringázik nap mint nap, azoknak az eredményeit itt nem tudjuk figyelembe venni.)

 

Bízunk benne, hogy te is velünk tartasz!

Pár lépés és része vagy a kihívásnak:

1. lépés: Regisztráció  (az űrlap kitöltésével érvényes a regisztráció, visszaigazoló e-mailt NEM küldünk!)

2. lépés: A vállalt táv teljesítése minden nap, megszakítás nélkül

3. lépés: A bringázás megosztása Facebook profilodon (az adatvédelmi beállításokban ellenőrizd, hogy profilod hírfolyama a játék ideje alatt megtekinthető)

4. lépés: A kihívás megosztása a bringás barátokkal, hogy minél többen esélyesek lehessenek a főnyereményre

 

A játékszabályzat itt olvasható!

 

The essence of the challenge remains to make each participant feel what a multiple stage bicycle race is like. What it is like to go regardless of the weather, the day, the condition! One after the other, you have to sit in the saddle every day, step on the pedal and start on the road! It doesn’t matter what the weather is like or how you feel, it’s just that you have to complete the distance, possibly survive that day!

The aim of the Challenge is to draw attention to regular exercise, maintaining health and the experience of cycling freedom.

Given that the Pink Challenge participants produced surprisingly nice results during the Giro d’Italia, we decided to make it a little harder and have to cycle a minimum of 20km a day during the Yellow Challenge, without interruption!

 

Challenge details:

The time of the game: June 26 - July 18. 2021.

You also choose the length of the challenge (one, two or three weeks) and the distance you want to do per day (minimum 20 km). The point is, what you have pre-selected, do it every day! On the first day of the turn and post, mark the type of challenge you have chosen (Green, Yellow, Celeste) and the planned distance, on the following days you can only turn more than that, but not less.

For verifiability, please share the distance traveled on your Facebook profile every day. (Make these posts publicly viewable on your Facebook page.) More information and registration is available in the description below! The measurement can be done with any application, it's up to you!

 

Of course, we are not professionals either, so we advertise the competition in several categories:

Category 1 / Beginner (Green) - 7 Day Challenge

Category 2 / Advanced (Yellow) - 14 Day Challenge Rest day: 07.05.

Category 3 / Pro (Celeste) - 21 Day Challenge Rest days: 07.05. and 07.12.

 

The main thing in the challenge is not how much you turn, but how to complete each day of the selected ‘challenge’ with the selected distance, without interruption! Entrepreneurial cyclists will have one (07.05) in the case of the 14-day challenge and two rest days (07.05. And 07.12.) in the case of the 21-day.

This is not a classic race, here you will not face and compete with others, but at most with the weather and mainly with yourself. It won’t be easy either, especially for 14 or 21 days!

 

Remuneration

On the last day of the Tour de France (07.18.) we will draw our gifts among the challengers. The biggest gift is successful fulfillment, we know that, but we are confident that we can give the lucky ones a little gift.

Green category: Bringaland gift voucher worth HUF 25,000

Yellow category: Casco Cuda 2 Strada helmet - by Casco Hungary

Celeste category: Bianchi test weekend for 2 people with the top models of the brand (if you want to explore Lake Balaton with two really special bikes this summer or you are just wondering what the top category bikes know, don't miss the opportunity!)

Special prizeparticipants who ride the most km will be rewarded with a Bringaland loyalty card, which entitles them to a 7% discount on the purchase of a full-price product

 

We hope you stay with us!

A few steps and you are part of the challenge:

Step 1: Registration (by filling in the form, the registration is valid, we will NOT send a confirmation e-mail!)

Step 2: Completion of the distance covered every day without interruption

Step 3: Share biking on your Facebook profile (in your privacy settings, make sure your profile feed can be viewed during the game)

Step 4: Share the challenge with your biker friends so that as many people as possible have a chance at the jackpot