Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyors, akár egy Speedsuit - Castelli Gabba R

Gyors, akár egy Speedsuit - Castelli Gabba R

A Gabba a kerékpározás világában már nem csak egy termék, hanem egy fogalom. Az új Gabba R pedig maga a forradalom. A Castelli hatodik generációs esőmeze és dzsekije egyedülállóan új szintre emeli a kerékpáros védelmét rossz időjárási körülmények között. Ez a dzseki nem csak egy ruhadarab: nagyon könnyen a legjobb barátod is lehet a kemény körülmények között.

Innovatív anyagtechnológia
A Gabba R kivételessége a vadonatúj, exkluzív szövettechnológiájában rejlik, amely funkcionálisan vízállóvá és rendkívül lélegzővé teszi azt. De ami igazán megkülönbözteti, az a testhez simuló illeszkedés, ami révén ez lett a legaerodinamikusabb dzseki, amit valaha teszteltek laborukban. Nem csak az esőben segít, hanem ott is, ahol minden másodperc számít!

A Castelli hatodik generációs Gabba kerékpáros dzsekije nem csak tökéletesen véd az esőtől, de hihetetlenül gyors is!

Az aerodinamika és az esővédelem
A Gabba R nem csak a külső elemekkel szemben nyújt remek védelmet, de az aerodinamikai együtthatói is új szintre emelik ezt a kabátot. A szélcsatorna tesztek bizonyítják, hogy bizonyos pozíciókban és sebességeknél a Gabba R gyorsabb lehet, mint a hagyományos versenyruházat. Emellett az új anyagtechnológia lehetővé teszi, hogy "funkcionálisan vízálló" legyen, azaz hatékonyan védje a sportolót a külső nedvességtől, miközben fenntartja a lélegzőképességét és kényelmét.

A Gabba R kerékpáros esőkabát aerodinamikai szempontból is kiemelkedő

A tökéletes illeszkedés
A Gabba R design-ja nem csak a professzionális versenyzőkre van szabva. Bár WorldTour szintű versenyzésre lett tervezve, mégis minden irányban 100%-os flexibilitást biztosít, optimalizálva ezzel az aerodinamikát és kényelmet. A testhez simuló illeszkedésnek köszönhetően a dzseki belsejében keletkező nedvesség közel marad a testhez, így csökkenti a hideg érzetet az intenzív erőfeszítések során.

A Castelli Gabba R kabát minden irányba 100%-os flexibilitást biztosít

Összegzés
A Gabba R nem csak egy újabb réteg rossz időben. Sokkal inkább egy előny, ami lehetővé teszi a sportolók számára, hogy a legkeményebb körülmények között is a legjobbat hozzák ki magukból. Akár versenyző vagy, akár csak a kemény időjárási körülmények kedvelője, a Gabba R egy nélkülözhetetlen darab lesz a felszerelésedben!

Anyagát tekintve a Castelli Gabba R teljes egészében megújult

Castelli exkluzív szövet egy mikropórusos, elektromosan forgatott, hidrofób poliuretán membránnal. Tulajdonságok:
 - A külső membrán könnyűvé és lélegzővé teszi, miközben elkerüli a külső textilréteget, amely a nedvességet a membrán mellett tartja.
 - A szövet súlya mindössze 125gr/m2, és minden irányban legalább önmaga kétszeresére nyúlik.
 - A belső szövet hátlapja 78% poliészter / 22% elasztán, hogy megőrizze a rendkívül jó elasztikus tulajdonságát, miközben növeli annak lélegzőképességét.
 - A poliuretán membrán úgy lett formulázva, hogy hidrofób legyen, mint a sztenderd poliuretán.
 - Nyújtott csuklózáras, hogy kizárja a vizet.
YKK® Vislon® vízálló cipzár.
 - 3 hátsó hálós zseb az optimális vízelvezetéshez.
 - Visszahajtható farokrész reflektív csíkkal.
 - A membrán és a teljes szövetek PFAS-mentesek.

 

A szöveghez használt forrást itt találod.

 

Az oldal tetejére