Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ATRANVELO

Rendezés:

ATRANVELO PARKO 26-29" fekete középre rakható kitámasztó

6.590 Ft
RAKTÁRON
Praktikus, erős és tartós, középcsapágyhoz tehető kitámasztó. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Állítható hossza által alkalmas 24-től 29"-os kerékméretű kerékpárokra. Megfelelő elektromos kerékpárokhoz, cargo, trekking és városi bringákhoz.

ATRANVELO PARKO DV 26-29" fekete KSA 18mm kitámasztó

6.590 Ft
RAKTÁRON
Praktikus, erős és tartós, a támvillába csavarozható kitámasztó. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Állítható hossza által alkalmas 24-től 29"-os kerékméretű kerékpárokra. Megfelelő elektromos kerékpárokhoz, cargo, trekking és városi bringákhoz. A vázban lévő két csavarhely távolsága: 18 mm.

ATRANVELO PARKO HV 24-29" fekete KSA 40mm kitámasztó

6.590 Ft
RENDELHETŐ
Praktikus, erős és tartós, a támvillába csavarozható kitámasztó. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Állítható hossza által alkalmas 24-től 29"-os kerékméretű kerékpárokra. Megfelelő elektromos kerékpárokhoz, cargo, trekking és városi bringákhoz. A vázban lévő két csavarhely távolsága: 40 mm.

ATRANVELO CITY DISC BRAKE 24-29" fekete csomagtartó

12.990 Ft
RAKTÁRON
Megbízható csomagtartó tárcsafékes kerékpárokhoz, a hozzá tartozó állítható adapterekkel problémamentesen felszerelhető.
Az AtranVelo AVS rendszerével könnyedén csatlakoztatható táska és kosár, ezzel gyorsan cserélhetővé téve őket -- növeld a hatékonyságot és a stílust!

ATRANVELO BEAT barna 27L táska csomagtartóra

15.000 Ft
RAKTÁRON
BEAT offers 27L of storage, internal mesh and zippered pockets to keep things organized. It also features an exterior pocket for easy access to keys, a phone, or a wallet. BEAT’s water-repellent coating and AVS integration make it the ideal companion for all your on-the-go needs.

ATRANVELO EPIC MULTI COVER fekete fedőrács és bélés kutyaszállításhoz

15.990 Ft
RAKTÁRON
Szeretnéd a kutyusodat is magaddal vinni bringázáskor? Az Epic Multi kosárhoz való, levehető fedőrács és bélés segít, hogy a kis négylábú barátod is veled mehessen.
Könnyen és gyorsan rögzíthető. Nem számít, hogy mi a dolgod a városban, a kerékpáros kosár segítségedre lesz. Ha hagyományos csomagtartód van, csak egy AVS átalakítót kell rátenni ahhoz, hogy rátehess bármilyen AVS kiegészítőt.

ATRANVELO DAILY kosár

15.990 Ft
RAKTÁRON
A Daily egy klasszikus, acélhálós kosár AVS rendszerrel és kényelmes fogantyúval kiegészítve.
Nem számít, hogy mi a dolgod a városban, a kerékpáros kosár segítségedre lesz. Ha hagyományos csomagtartód van, csak egy AVS átalakítót kell rátenni ahhoz, hogy rátehess bármilyen AVS kiegészítőt.

ATRANVELO ZAP EASY felső csomagtartó táska

18.490 Ft
RAKTÁRON
A Zap Easy felső csomagtartótáska egy sokoldalú, vízlepergető és AVS rendszerrel kompatibilis táska, ami kiválóan illeszkedni a Zap oldalsó csomagtartó táskákkal. 11,5 literes űrtartalom áll rendelkezésedre az ergonomikus fogantyú és a vállpánt mellett. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO ZAP SINGLE fekete egyoldalas csomagtartó táska

19.990 Ft
RAKTÁRON
A Zap Single egy sokoldalú, vízálló egyoldalas csomagtartótáska minimalista dizájnnal és integrált AVS rendszerrel. Ez a könnyű táska a vállpánttal, és az AVS csatlakozóhoz tartozó takaróanyaggal használva klasszikus válltáskaként használható. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO ZAP felső csomagtartó táska

20.990 Ft
RAKTÁRON
A Zap felső csomagtartótáska AVS kompatibilitásával, belső, cipzáros zsebekkel, vállpánttal és a bővíthető oldalzsebekkel a kedvenced lesz. Bővíthető oldalzsebeivel a 10 literes űrtartalmat 18,5 literre bővítheted. A Zap az AtranVelo oldalsó csomagtartótáskáival kiválóan illeszkedik, ha még több csomagtérre lenne szükséged. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.
Az oldal tetejére