Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ATRANVELO

Rendezés:

ATRANVELO ZAP PLUS WP Black kétoldalas csomagtartó táska

64.900 Ft
RAKTÁRON
Simple, stylish, and versatile. With a total capacity of 50L, the ZAP PLUS WP is made to withstand cold and stormy Scandinavian weather all year round. It features zippered and meshed interior pockets to keep all your things neat and organized. Whether you are running errands, bikepacking, or going on an adventure, the ZAP PLUS WP has room for it all.

ATRANVELO TRAVEL szürke/fekete csomagtartó táska

48.990 Ft
RAKTÁRON
A Travel egy vízálló, két oldalas táska bőséges tárolókapacitással. Az AVS kompatibilitáson túl az AtranVelo Triple-X megoldását is hordozza, miszerint a csomagtartón annyi helyet foglal, hogy a tetejére még kosarat vagy felső táskát is tehess. Akár a napi ügyeket intézed, túrára vagy csak egy kirándulásra mész, a Travel-nek mindehhez van elegendő csomagtere. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO ZAP DOUBLE fekete kétoldalas csomagtartó táska

27.490 Ft
RAKTÁRON
A ZAP az AtranVelo első kétoldalas táskája 50 liternyi tárolókapacitással. Vízálló anyagú és AVS rendszerű, így hihetetlenül könnyű és gyors levenni a csomagtartóról. Akár a napi ügyeket intézed, túrára vagy csak egy kirándulásra mész, a Zap-nak mindehhez van elegendő csomagtere. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO METRO futártáska

26.990 Ft
RAKTÁRON
METRO is a modern rendition of a timeless commuter-style messenger bag in waxed canvas for the urban cyclist. It features a padded and zippered 15″ laptop sleeve, three full-size notebook compartments, a zippered pocket for electronics, valuables, and a penholder. All your belongings are kept safe under the waterproof top cover and strong magnetic closure. The adjustable padded shoulder strap makes the METRO comfortable to carry and our hidden AVS system keeps your bag secured and out of your way when biking.

ATRANVELO PICNIC barna kosár

22.990 Ft
RENDELHETŐ
A hétköznapi ebédektől barátokkal vagy családdal, a romantikus randiig, a piknik egy könnyed alkalmat ad arra, hogy hogy mindenféle társasággal beszélgess és jól érezd magadat. A klasszikus piknikkosár egy tavaszi és nyári alapkellék azok számára, akik szeretnek pihenni egy gyönyörű helyen egy kellemes étkezéssel. Az integrált AVS rendszer még könnyebbé teszi azt, hogy a piknikkosaradat bárhová elvihesd. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO EPIC SHOPPER fekete/bambusz kosár

22.990 Ft
RAKTÁRON
Frissítsd a bringád kinézetét egy Epic Shopper kosárral, ami egy tágas űrtartalmú alu kosár modern, városi dizájnnal és kényelmes, kétoldali fogantyúval. Ez az erős és tartós kosár mind az első és hátsó csomagtartóra felrakható az AVS rendszer által.
A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO EPIC MULTI fekete kosár

22.990 Ft
RAKTÁRON
Az Epic egy strapabíró és kompakt kosár, ami az első és a hátsó csomagtartóra is tehető az intuitív AVS rendszerrel.
Nem számít, hogy mi a dolgod a városban, a kerékpáros kosár segítségedre lesz. Ha hagyományos csomagtartód van, csak egy AVS átalakítót kell rátenni ahhoz, hogy rátehess bármilyen AVS kiegészítőt.

ATRANVELO EPIC fekete kosár

21.990 Ft
RAKTÁRON
Az Epic egy strapabíró és kompakt kosár, ami az első és a hátsó csomagtartóra is tehető az intuitív AVS rendszerrel.
Nem számít, hogy mi a dolgod a városban, a kerékpáros kosár segítségedre lesz. Ha hagyományos csomagtartód van, csak egy AVS átalakítót kell rátenni ahhoz, hogy rátehess bármilyen AVS kiegészítőt.

ATRANVELO ZAP felső csomagtartó táska

20.990 Ft
RENDELHETŐ
A Zap felső csomagtartótáska AVS kompatibilitásával, belső, cipzáros zsebekkel, vállpánttal és a bővíthető oldalzsebekkel a kedvenced lesz. Bővíthető oldalzsebeivel a 10 literes űrtartalmat 18,5 literre bővítheted. A Zap az AtranVelo oldalsó csomagtartótáskáival kiválóan illeszkedik, ha még több csomagtérre lenne szükséged. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO ZAP SINGLE fekete egyoldalas csomagtartó táska

19.990 Ft
RAKTÁRON
A Zap Single egy sokoldalú, vízálló egyoldalas csomagtartótáska minimalista dizájnnal és integrált AVS rendszerrel. Ez a könnyű táska a vállpánttal, és az AVS csatlakozóhoz tartozó takaróanyaggal használva klasszikus válltáskaként használható. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO ZAP EASY felső csomagtartó táska

18.490 Ft
RAKTÁRON
A Zap Easy felső csomagtartótáska egy sokoldalú, vízlepergető és AVS rendszerrel kompatibilis táska, ami kiválóan illeszkedni a Zap oldalsó csomagtartó táskákkal. 11,5 literes űrtartalom áll rendelkezésedre az ergonomikus fogantyú és a vállpánt mellett. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ATRANVELO EPIC MULTI COVER fekete fedőrács és bélés kutyaszállításhoz

15.990 Ft
RAKTÁRON
Szeretnéd a kutyusodat is magaddal vinni bringázáskor? Az Epic Multi kosárhoz való, levehető fedőrács és bélés segít, hogy a kis négylábú barátod is veled mehessen.
Könnyen és gyorsan rögzíthető. Nem számít, hogy mi a dolgod a városban, a kerékpáros kosár segítségedre lesz. Ha hagyományos csomagtartód van, csak egy AVS átalakítót kell rátenni ahhoz, hogy rátehess bármilyen AVS kiegészítőt.
Az oldal tetejére