Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
16.700 Ft
15.030 Ft (11.835 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.670 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

TOPEAK MICRO ROCKET ALT minipumpa

Cikkszám: TMR-ALT
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: TOPEAK
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Teljesen alumínium test, kecses, vékony és rendkívül könnyű, hogy a mez zsebében se zavarjon. T-alakú fogantyúja a könnyű pumpálást tesz lehetővé. Csak Presta szelephez! Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.
Nem értékelt
Szín
Silver
Méret
Egyméret
16.700 Ft
15.030 Ft (11.835 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.670 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Súly: 78 g; Méret: 20 x 2,4 x 2,1 cm; Nyomáskapacitás: 160 psi / 11 bar; Teljesen CNC-zett alumínium test és fogantyú. Okos, átgondolt tervezés, remek minőségben--Topeak a Bringalandnál.

Paraméterek

Évjárat 2020
Pumpa Típus Minipumpa
Szelep Presta szelep

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

TOPEAK MICRO ROCKET ALT minipumpa

Hasonló termékek

PRO TOURING állópumpa

14.890 Ft
3 db raktáron
A PRO Touring műhelypumpa egy acél testű pumpa, ami Presta és autószelepes gumikat tud fújni akár 11 Bar / 160 psi nyomásra. A Touring műhelypumpa nagy, könnyen olvasható analóg nyomásmérője segít, hogy gyorsabban fújd fel a gumikat a megfelelő nyomásra.

SPECIALIZED AIR TOOL MTB minipumpa

15.600 Ft
1 db raktáron
Az Air Tool MTB pumpa a legmegbízhatóbb és legtartósabb, nagy térfogatú vázpumpa. Arra tervezték, hogy a kerékpáron hordható legyen, és minden terepviszonyok között használható legyen. Új, fordított kialakítással rendelkezik, így jelentősen megnöveli a légkapacitást, ami akár két perccel csökkenti a pumpálási időt.

SPECIALIZED AIR TOOL SPORT műhelypumpa

15.600 Ft
RENDELHETŐ
Ez a teljesen fém és kedvező árú Air Tool Sport SwitchHitter II műhelypumpa minden tulajdonságával hozzájárul a könnyű és pontos fújásért.

PRO digitális guminyomás ellenőrző

15.690 Ft
RENDELHETŐ
A PRO digitális nyomásmérő segít a megfelelő guminyomás beállításában. A nagyon pontos mérési eredményt a digitális kijelző mutatja, ami 2 tizedes pontossággal jeleníti meg az eredményt. Kompatibilis Presta és autószeleppel is, és külön gombbal tudod finomhnagolni a nyomást. A nyomást 11 Bar / 160 psi-ig tudja mérni.

GIANT CONTROL BLAST CAN CO2 pumpa

14.299 Ft
1 db raktáron
A Control Blast Can segítségével gyorsan visszatérhetsz az útra. Egy jól kinéző és strapabíró alumínium burkolatú CO2 pumpa, amely megakadályozza, hogy a bőröd érintkezhessen a hideg palackkal. Nyomógombbal ellátva a gyors, problémamentes felfújáshoz, valamint csavaros fejjel, amely Presta és Schrader szelepekhez egyaránt hazsnálható. 16 g-os patronnal kompatibilis.

LEZYNE GRIP DRIVE HV minipumpa

14.190 Ft 12.610 Ft -tól
1 db raktáron

Compact and super-efficient, the Grip Drive HV is a high-volume bicycle hand pump featuring a knurled barrel for superior grip while pumping. Its overlapping handle design is constructed from machined aluminum, providing superior durability, minimal weight, and all of the style. The integrated ABS Flex Hose is both {Presta and Schrader valve compatible and greatly improves pumping action and ergonomics. This mini pump is completely rebuildable and created with the best materials available. With up to 90 PSI (6.2 BAR) of pumping power, the Grip Drive HV is excellent for all high-volume bicycle tire applications.

Includes a lightweight Composite Matrix frame mount.

CUBE ACID RACE FLEX HP fekete pumpa

15.990 Ft 13.592 Ft
1 db raktáron
We might even go as far as to say that with this pump in your armory you'll secretly look forward to getting a puncture! Capable of inflating to up to 120 psi, the CNC-machined RACE FLEX HP Pump with EZ-Head for Presta and Schrader valves really puts on the pressure, whilst added convenience comes courtesy of the retractable hose.

TOPEAK POCKET ROCKET minipumpa

13.900 Ft 12.510 Ft
9 db raktáron
Könnyű alumínium mini pumpa, országútisoknak. Megerősített műanyag fej, és csúszásgátlós műanyag markolat segíti a kényelmesebb pumpálást. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.
Az oldal tetejére