Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SHOTGUN gyermekülés

Cikkszám: KRS-SB
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Shotgun
Elérhetőség: 23 db raktáron
Első gyermekülés 2-5 éves gyermekek számára (maximum 22 kg-os súlyig). A Shotgun ülés minden MTB-re passzol, viszont nem használható országúti, fitness, női vázas vagy elektromos kerékpárokkal, vagy olyannal, aminek felsőcsövén fut végig bowden. Próbáld ki!
Nem értékelt
Szín
Black
35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Kompatibilis a Shotgun ülés a kerékpárommal?
A Shotgun ülés minden MTB-re passzol, viszont nem használható országúti, fitness, női vázas vagy elektromos kerékpárokkal, vagy olyannal, aminek felsőcsövén fut végig bowden.

Ideális a Shotgun ülés gyermekem számára?
A Shotgun ülés 2-5 éves gyerekeknek készül, vagy 22 kg-nál könnyebbeknek. Akkor használhatja, amikor már önerőből, segítség nélkül ül az ülésen, követi az utasításait a szülőnek, és nem alszik el út közben.

Hasonló termékek

BOBIKE GO MAXI pink hátsó gyerekülés vázra

34.190 Ft 30.771 Ft
RENDELHETŐ
Általános tudnivalók: A Bobike Go családot a biztonság, az egyszerű használat, a fiatalos formák és divatos színek jellemzik. Szerettesse meg kisgyermekével már legfiatalabb korában a kerékpározás szépségeit. Amint a kicsi önállóan képes ülni, akkor már a Bobike hátsó gyerekülései is használhatók. Termékelőnyök: BIZTONSÁG - dupla falú felépítés, 3 pontos biztonsági öv, nagy hátsó reflektor KOMPATIBILITÁS - a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető, 29"-es kerekű- vagy kis méretű vázakhoz speciális vázcsővel (PBO 8015300218) lehet felszerelni (külön rendelhető) EGYSZERŰ HASZNÁLAT - állítható magasságú lábtartó és biztonsági öv KOMFORT - felszerelésnél előre-hátra állítható 3 pozícióban a maximális kényelemért DIZÁJN - ergonomikus felépítés, modern, fiatalos színek Műszaki információ: BIZTONSÁG - EN14344 biztonsági szabványnak megfelel (gyerekülés) UNIVERZÁLIS MÉRETEK - gyerekülés: 9 kg-tól 22 kg-ig (9 hónapostól 5 éves korig használható) FELSZERELÉS - E-bike kompatibilis, 28-40 mm-átmérőjű vázcsőre szerelhetők, min. 80mm szabad helyet igényel a vázon, az összeszereléshez szükséges összes szerszám a csomagban.

SHOTGUN gyermekkerékpár húzókötél és gyermek övtáska csomagban

31.900 Ft
1 db raktáron

A Shotgun húzókötél és övtáska csomaggal a kis montisod készen áll a kalandokra -- legyen az akár kicsi vagy nagy kaland.

A Shotgun MTB húzókötélről:
- Kifejezetten hegyikerékpározó családok számára
- Rázkódás elnyelő rugalmas anyag a kényelmes hegymeneti húzásért
- Gyors rögzítés és levétel (kormányszár hurokkal és karabínerrel)
- Maximális terhelés: 225 kg (nagy gyermekek számára is!)
Ez a csomag övtáskát is tartalmaz, így a húzókötelet könnyen el lehet rakni a táskába, amikor éppen nincsen rá szükség.

A Shotgun övtáskáról:
- Hegyikerékpározásra tervezve, bármilyen korú gyermek számára
- Uniszex dizájn menő Shred Til Bed állatos mintával
- Két zseb vízálló cipzárral és külső anyaggal (hogy minden időjárást bírjon)

BIKEFUN LOTUS Standard gyermekülés vázra

29.990 Ft 26.991 Ft
RENDELHETŐ
Részletes alapanyag-kutatás, technikai és technológiai innováció, itáliai formatervezés, de mindenekelőtt szenvedély: így született az új Lotus gyermekülés. A forradalmi kialakítású háttámla az újratervezett hevederekkel kiegészítve egyszerre garantálja a gyermek biztonságát, miközben a kényelemről, és a megfelelő szellőzésről is gondoskodik. Könnyen tisztítható, szellőző, könnyű váz • „Gyermekbiztos”, szülők által könnyen, akár egy kézzel használható, állítható öv/csat • Komfortos, párnázott ülőrész. Állítható lábtámasz • Univerzális (Multifix) konzollal a vázra rögzíthető • Max. teherbírás: 22 kg. Szín: fekete, kék, sárga Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BIKEFUN FRECCIA B-FIX gyermekülés

28.990 Ft 26.091 Ft
RENDELHETŐ
Első gyermekülés, kényelmes, pihentető kartámasszal • A legújabb B-Fix konzol segítségével az alsó vázcsőre rögzíthető • Maximális teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig javasolt. Egy kézzel kibecsatolható biztonsági öv, könnyen állítható lábtartó • Egyszerűen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, mosható szivacsbetétek. Szín: ezüst és szürke színben kapható. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BOBIKE ONE MINI szürke XS gyerekülés előre és sisak szett

43.740 Ft 35.835 Ft
RENDELHETŐ
Általános tudnivalók: A Bobike One család egyedülálló a piacon, mivel egy hátsó gyerekülés és in-mold gyereksisak szettben, ugyanolyan színben. Vigye magával kisgyermekét biciklizni, amint már önállóan ülni képes, és meglátja, hogy gyermeke mennyire megszereti majd a közös kerékpározást. termékelőnyök: BIZTONSÁG - dupla falú felépítés, 3 pontos biztonsági öv, in-mold rendszerű gyereksisak KOMPATIBILITÁS - a legtöbb kerékpárvázra és -csomagtartóra egyaránt felszerelhető EGYSZERŰ HASZNÁLAT - egy mozdulattal levehető (Click

BIKEFUN B-ONE Standard gyermekülés vázra (Jégvarázs)

26.990 Ft 24.291 Ft
RENDELHETŐ
Hátsó gyermekülés • Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig javasolt • Egy kézzel ki- és becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtartó • Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetétek. Univerzális (Multifix) konzollal a nyeregvázcsőre rögzíthető • A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást, így kíméli a gyermek hátát utazás közben • Színek: Verdák (piros), vagy Jégvarázs (kék). Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BIKEFUN B-ONE Standard gyermekülés vázra (Verdák)

26.990 Ft 24.291 Ft
RENDELHETŐ
Hátsó gyermekülés • Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig javasolt • Egy kézzel ki- és becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtartó • Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetétek. Univerzális (Multifix) konzollal a nyeregvázcsőre rögzíthető • A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást, így kíméli a gyermek hátát utazás közben • Színek: Verdák (piros), vagy Jégvarázs (kék). Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.
Az oldal tetejére