Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpáros ruházat

Ruházat
Rendezés:

KASK DEFENDER sisak

229.990 Ft
RENDELHETŐ
Kard ki kard! Védd magad! Ha a maximális védelem és teljesítmény a cél, válaszd a KASK Defender ultrakönnyű, karbonszálas full face bukósisakját. Tökéletes downhill, enduro, freeride és BMX felhasználásra azoknak, akik a legkönnyebb súlyt, remek szellőzést és a lehető legerősebb védelmet keresik. A Defender teljes egészében karbonszálas műanyagból készült külső héjának köszönhetően ultrakönnyű, csupán 778g az M méret. Közben minden irányból védi a teljes fejet. 18 szellőzőnyílása és szellőzőcsatornái garantálják, hogy hideg maradjon a fejed a legmelegebb pillanatokban is. Dupla D állcsatja biztonságosan a fejeden tartja a sisakot bukás közben is. Oldalsó arcpárnái kivehetők, ezzel kényelmesebbé tehető a sisak, valamint bukás után, vészhelyzetben segít a sisak eltávolításában is. Nagyméretű, erős állvédője biztonságot nyújt, beépített légszűrője pedig segít a por és kavicsok nagy részének távoltartásában. A szűrő kivehető és mosható. A sisak tervezésekor fontos volt, hogy minél nagyobb látóteret biztosítson a viselőjének, a Defender sisakot viselve szemed sarkában mindent látsz, amit látnod kell. A bukó állítható napellenzője gyors mozdulattal beállítható a neked megfelelő szögbe. Ez a sisak 4 méretben kapható, minden méret nagyon közel van egymáshoz, fontos a pontos választás, hiszen ez a sisak akkor véd jól, ha a megfelelő méretet használod. A KASK Defender nemcsak a kerékpáros sisak teszteken ment át, hiszen a KASK a motorkerékpár sisakok tesztelésére használt szabványt vette át és a Defender súlyához és a bringás sebességekhez adaptált teszten is vizsgálták a konstrukciót. Ha a legkomolyabb védelmet, könnyű súlyt és magasfokú kényelmet keresed, itt a bukód! KASK Defender - a legkomolyabb ridereknek! Válaszd ki a kedvenc színedet és méretedet lent! Megjegyzés: Defender sisakot nem tervezünk raktáron tartani, de bármikor rendelhetsz tőlünk és igyekszünk gyorsan beszerezni neked.

SPECIALIZED S-WORKS 7 ROAD országúti cipő

167.700 Ft
RENDELHETŐ
What makes the perfect cycling shoe? Is it exceptional power transfer? Superior Comfort? Undeniable style? The simple answer is "yes" to all of the above. With the S-Works 7 Road, you get shoes with no compromises.
We took a no-holds-barred approach to transferring every bit of your power to the pedals. The lighter and stiffer Powerline™ carbon sole is new and brought to you by the same team that developed Rider-First Engineering. Why's this special? Because it led to our lightest and stiffest carbon outsole to date. A completely refined Padlock™ Heel, meanwhile, packs in more comfort with the same exceptional heel hold that you found in the previous iteration. And finally, the space-grade Dyneema™ material used in the upper doesn’t stretch when pulled on, making sure that your foot stays where it’s supposed to. With these all features combined, you can be sure that we’ve kept in line with the motto “every watt is sacred.”
In the comfort arena, we kept all of the Body Geometry features you know and love, like the Longitudinal Arch, Varus Wedge, and Metatarsal Button. Each one of these features have been ergonomically designed and scientifically tested to not only boost power, but also to increase efficiency and reduce the risk of injury. We also took luxury into account by designing the S-Works 7 to have form that complements its function, so you'll find seams that are bonded together, rather than sewn, cleaning up the lines and contouring to your foot with slipper-like comfort. The custom CNC’d alloy Boa® dials also add some panache, but they also feature durable spring clutch internals and precise, one-millimeter micro-adjustments that let you perfectly dial in your fit.
The S-Works 7 embodies everything we know about footwear, compacted into one shoe with no compromises and no shortcuts—just explosive speed and superior comfort.

NORTHWAVE VELOCE EXTREME cipő

147.990 Ft
RENDELHETŐ
Minden századmásodperc számít, az erő éppen ugyanúgy, mint a szenvedély, amit minden pedálfordulatba fektetsz.



A Veloce-t az világcsúcstartó és olimpiai bajnok Filippo Ganna közreműködésével fejlesztettük ki, akinek van mit mondania a sebességről. Legutóbbi sikere nyomán olyan cipőt fejlesztettünk, amelyek "Veloce"-nak szántak - egy olyan fogalomnak, amely nem csak a tiszta sebességet idézi fel, hanem sok más elemet is, amelyek hozzájárulnak egy nagyszerű teljesítmény eléréséhez.



Dupla SLW3 zárás

A dupla SLW3, amit az X-Dial fejlesztett ki, teljesen egyedi, két zónás és rendkívül pontos záródást kínál, mikrométeres igazítással a mérethez. Kompakt és könnyű szerkezet, az intuitivitása okossá teszi, mert egy egyszerű mozdulattal személyre szabható a méret.



Anatomic Reticular Support 2.0

Az új, könnyebb Anatomic Reticular Support technológia extra támogatást nyújt, amely a lábat a legfinomabb illeszkedéshez öleli körbe. Biztosítja a kerékpáros lábának helyes helyzetét a pedálra történő maximális erőátvitel érdekében, szinergiában a PowerShape HT talppal.



Powershape HT talp

Ez a talp 100% egyirányú szénszálas anyagból készült, és úgy lett kifejlesztve, hogy optimalizálja az erőátvitelt. A titok az exkluzív magas sarok szerkezetében rejlik, amely aszimmetrikus kialakítással rendelkezik a külső sarok adaptálhatóságának biztosítása érdekében, miközben optimalizált támogatást nyújt a belső saroknak. A szabadalmaztatott Powershape rendszer a lábívhez extra támogatást és kényelmet nyújt. A gumi sarokbetétek cserélhetők, és a nagyobb légnyílások maximalizálják a légáramlást be- és kifelé egyaránt.

SHIMANO RC902 S-PHYRE országúti cipő

124.990 Ft 112.491 Ft -tól
12.499 Ft
RAKTÁRON
A legjobb országúti versenycipő felsőfokú illeszkedéssel és erőátvitellel.

SHIMANO XC902 S-PHYRE MTB cipő

163.990 Ft 147.591 Ft
16.399 Ft
RAKTÁRON
ULTIMATE XC RACING SHOES WITH PRO-GUIDED DESIGN ARE ENGINEERED TO DOMINATE

KASK ELEMENTO Red M sisak

145.990 Ft
RAKTÁRON
Előzz meg mindenkit! Ha a legmagasabb szintű teljesítményt keresed, akkor többre van szükséged, mint egyszerűen jó légellenállásra és pillekönnyű súlyra. A KASK Elemento forradalmi kialakítása és csúcs, technológiai újításai révén a létező legnagyobb biztonságot és a legjobb szellőzést biztosítja országúti-, cross country-, cyclocross- vagy éppen gravel felhasználásra (vagy mind a négyre!). Az INEOS Grenadiers csapatával közösen kifejlesztett bukósisak profi és félprofi sportolók számára készült, akik a legjobbat keresik!

CASTELLI SLICKER PRO szélálló hosszú ujjú esőkabát

157.900 Ft 134.215 Ft
23.685 Ft
RENDELHETŐ
A vízálló kabát, ha tudod, hogy esőben fogsz tekerni. Profi bringásaink imádják ezt a kabátot, mert szárazon tartja őket, lélegzik, remekül illeszkedik és zsebekkel rendelkezik. Mindezek mellett a mez zsebébe is könnyen eltehető.

CASTELLI TRAIL ENDURANCE GT női kabát

153.900 Ft 130.815 Ft
23.085 Ft
RENDELHETŐ
Teljesen vízálló kabát, azokra az esetekre amikor teljes védelemre van szükséged, akár az eső, akár csak a hideg ellen. Stílusos, így a kerékpáron kívül is nyugodtan viselheted.

RUDY PROJECT THE WING sisak lencsével

145.000 Ft 130.500 Ft
14.500 Ft
RAKTÁRON
Profi védelmet adó és stílusos Rudy Project sisakok a Bringaland kínálatában.

KASK MISTRAL sisak

129.990 Ft
RENDELHETŐ
Maximális aerodinamika - a csúcs időfutam sisak! Az ausztrál pályaversenyző válogatottal együtt kifejlesztett Mistral a KASK kifejezetten triatlonra, pályaversenyzésre és időfutam versenyekre készült bukósisakja. Ez az extrém aerodinamikus fejvédő hat rejtett első- és két hátsó szellőzővel rendelkezik. A sisakban belső légcsatornák vannak kialakítva, ez viselőjének folyamatos szellőzést biztosít. Kényelmes szivacsainak, rögzítőrendszerének és műbőr állszíjának köszönhetően a Mistral nemcsak rendkívül gyors, de kényelmes és biztonságos is. Minden Mistral sisak átlátszó, mágneses plexivel érkezik, de további kétféle színű plexi is kapható hozzá, sőt, azok számára, akik hideg időben is használnák a bukót, még egy téli sapka is megvásárolható hozzá. Nehéz teljesen objektív teszteket találni az aero sisakok teljesítményéről, de egyen elég annyi, hogy a Mistral sokak véleménye szerint a leggyorsabb kapható fejvédő. Ha minden tizedmásodperc számít, akkor ez a te sisakod! Válaszd ki a kedvenc színedet és méretedet lent!

CASCO MTB.E FULL-FACE bukósisak

127.900 Ft
RENDELHETŐ
Extrém könnyű carbon héjszerkezet és kompromisszummentes biztonság. Különösen könnyű, composite carbon anyagból megalkotott állvédős sisak, minden terepbiciklis ágazat felhasználójának. Nagyon könnyű, nagyon jól szellőzik és maximális védelmet nyújt az extrém helyzetekben is. Masszív, teljes arcot és állat is védő felépítésének és strapabíró carbon vázszerkezetének köszönhetően még állvédővel együtt is ugyanolyan kompakt méretű, mint egy normál fejvédő, így a mindössze 685grammos súly és a páratlan szellőzés eredményeképpen minden MTB szakág felhasználójának ideális választás lehet. Az állvédő belső része puhán bélelt, így az arcunk egy esetleges esésnél nem csak egy kemény műanyag felülettel találkozik. A FullFace verzió szellőzése ugyanolyan kiemelkedő, mint ahogy már a hagyományos CASCO MTBe 2 sisakoknál is megszokhattuk, mindemellett az állvédő is kiválóan szellőzik, mivel a szájnyílásnál és oldalt is találunk légbevezető nyílásokat. Hasonlóan a kényelmet szolgálja, hogy a minden egyes fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő CASCOfit belső hálónak köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását.

CASCO SPEEDAIRO 2 RS sisak

79.900 Ft
RAKTÁRON
A megújult csúcsmodell! Még jobb szellőzés, mint valaha.
Az új SPEEDairo 2 országúti és triatlon sisak az aerodinamika és szellőzés kombinációjának valódi mesterfoka, mely immár három különböző méretben és akár SPEEDmask lencse nélküli verzióban is kapható. Népszerű elődjéhez képest teljes ráncfelvarráson esett át a vázszerkezet és a felső/hátsó szellőzőnyílások kialakítása is, így minden eddiginél jobb szellőzést és pontosabb illeszkedést nyújt.
Újítás továbbá az innovatívan futurisztikus megjelenést (matt de mégis csillogó) kölcsönző, érdes CASCO struktur felület, mely karcállóságával teszi még ellenállóbbá a fejvédőt.
A hagyományos fejvédőktől eltérően, a SPEEDairo belsejében egy minden egyes fejformához kényelmesen illeszkedő hálót találunk, melynek köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását.
A sisakrészhez tökéletesen illeszkedő SPEEDmask beépített napszemüveg rendkívül széles látómezőt biztosít viselője számára, valamint megvédi az erős menetszéltől és a napsugaraktól. A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így a Casco fejlesztésének köszönhetően a jövőben a speciális dioptriás napszemüvegek és egyéb drága sportszemüvegek beszerzése is szükségtelenné válik. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék immár öt különböző színben is kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt kicserélhetők.
SPEEDairo 2 RS: fotokromatikus Vautron lencsével ellátott RS változat!

Extra sportos „RS” dizájn és fotokromatikus Vautron lencse, mely másodpercek alatt automatikusan alkalmazkodik a változó időjárási és fényviszonyokhoz.

Német tervezés és minőség a maximális biztonság érdekében -- Casco fejvédők a Bringaland kínálatában.
Az oldal tetejére