Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Ezzel segíted a munkánkat!
22.900 Ft
10.590 Ft (8.339 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12.310 Ft
Menny.:db

BICYCLE LINE SAVONA Fuchsia M női ujjatlan top

Cikkszám: BL45097-014M
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: BICYCLE LINE
Elérhetőség: 2 db raktáron
Nagyon könnyű és légáteresztő mikromesh anyag a forró nyári napokra. Hosszú cipzárral láttuk el az elején és három színben kapható, hogy könnyen kombinálható legyen minden kesztyűvel, zoknival és rövidnadrággal.
Nem értékelt
Szín
Fuchsia
Méret
M
22.900 Ft
10.590 Ft (8.339 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12.310 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2022
Évszak Nyár
Felhasználási terület Gravel
Hossz Ujjatlan
Nem Női

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

CASTELLI PRO ISSUE White XXL ujjatlan aláöltöző

15.900 Ft 9.790 Ft
6.110 Ft
1 db raktáron

Ez az aláöltöző a profi bringásaink kívánságára készült azokhoz a köztes körülményekhez, amikor a Prosecco R túl meleg, a Pro Mesh pedig túl hűvös, mint például Spanyolország februárban vagy Belgium áprilisban. Nem meleget vársz az alaprétegtől, csak valamit, ami elvezeti a nedvességet a testedtől. A 3D hálós szövetünk holt légteret hoz létre a bőröd mellett, míg a poliészter kapilláris hatása elvezeti az izzadságot.

Ez az alapréteg úgy készült, hogy hűvös-meleg körülmények között is szárazabb maradj, elvezeti a nedvességet a bőrödről.

Súly: 106 g
Ajánlott hőmérsékleti tartomány: 15°C - 30°C

CASTELLI ENTRATA VI ujjatlan mez

26.900 Ft 17.090 Ft
9.810 Ft
2 db raktáron
A Castelli legkelendőbb Entrata mezeinek összes technológiájával és mérnöki megoldásával rendelkezik az ujjatlan változat is, ami ideális a forró napokon. Az olasz gyártmányú ProSecco testszövet elvezeti a nedvességet, hogy szárazon tartson, miközben UPF 30-as napvédelmet biztosít. A hálós oldalsó panelek extra nyúlékonyságot és szellőzést biztosítanak, míg a teljes hosszúságú cipzár lehetővé teszi, hogy nyiss rajta egy kicsit egy izzasztó mászás közben.

BICYCLE LINE PONENTE MTB hosszú ujjú mez

26.900 Ft 11.190 Ft
15.710 Ft
3 db raktáron
Szuper könnyű és légáteresztő hosszú ujjú MTB / Enduro póló, hűs, antibakteriális anyagból készült és magas nap elleni védelemmel ellátott, a PONENTE mez tökéletes ruhadarab a legforróbb nyári napokon. Négy különböző színben kapható.

BICYCLE LINE VENETIA női rövid ujjú mez

27.900 Ft 11.990 Ft
15.910 Ft
1 db raktáron
Könnyű és elegáns női kerékpáros mez kényelmes illeszkedéssel. Lélegző és szuper kényelmes anyagból készült, az ujjak enyhén hosszabbítottak és rugalmas anyagból készültek, hogy jobban illeszkedjenek a karokhoz. Teljesen rejtett cipzár az elején és kifinomult dizájn, amelyet a nap visszatükröződésének megfigyelése hozott létre a nyugodt tengeren, mögötte a csodálatos velencei lagúnával, amelyről a mez az ősi nevét kapta.
Az oldal tetejére