Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
43.900 Ft
39.510 Ft (31.110 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.390 Ft
Menny.:db

BICYCLE LINE NORMANDIA E Black S vízálló kantáros rövidnadrág

Cikkszám: BL45004-001S
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: BICYCLE LINE
Elérhetőség: 1 db raktáron
Nagyon jó minőségű téli rövidnadrág. Fantasztikusan illeszkedik, nagyon jó a párnázása és melegen tart hidegebb körülmények között. A Normandia_E lábmelegítővel kiegészítve egész télen (-2°+12°) tekerhetsz.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
S
43.900 Ft
39.510 Ft (31.110 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.390 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2021
Évszak Tél
Felhasználási terület Országúti
Hossz Rövid
Nadrág kialakítás Kantáros
Nem Férfi

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

BICYCLE LINE FIANDRE szélálló kantáros hosszúnadrág

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
9 db raktáron
Innovatív Fiandre téli kantáros nadrág férfiaknak, szélálló elülső panellel a lábakon a fokozott hővédelem érdekében. Tökéletes a rendkívül hideg időjáráshoz is. Goose betéttel rendelkezik, amely optimális kényelmet biztosít az átlagos távú túrákhoz. (Javasolt hőmérséklet: -6°-tól +10°-ig)

CASTELLI COMPETIZIONE kantáros rövidnadrág

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
3 db raktáron

A VERSENY IZGALMA
Úgy készítettük ezt a nadrágot, hogy magába foglalja a legtöbb technológiát, amiket a csúcs verseny nadrágjainkban már megszokhattunk, de egy jóval elérhetőbb áron. Teljesen alkalmas a hétvégi versenyekre, de az is biztos, hogy tökéletes kényelmet biztosít akkor is ha nem tűzöl rajtszámot. Az alapja a Vortex mintás szövet, és a Giro4 passzé egyenesen a legjobb nadrágunk, a Free Aero Race 4 mintájára készült, a KISS Air2 betét pedig csak tovább fokozza a kényelmet. Összességében a nadrág szerkezeti összeállítása az amelyet először észreveszel, ez nem más, mint a tökéletes illeszkedés a Castelli mérnöki csapatának köszönhetően. Ez az a nadrág, amelyben kibontakozik a Castelli legjobb tudása a kényelem, és teljesítmény faktorok terén egyaránt, egy abszolút elérhető termékben, melynek helyet kell kapnia a szekrényedben.
RÖVIDEN: Ez a nadrág úgy készült hogy mindenhol helytálljon, anélkül hogy bármit túlzásba vinne. Minőségi szövetek, tökéletes illeszkedés, laposan zárt varrás, KISS Air2 betét, és a lábszár passzé, egyenesen a csúcs kategóriás Free Aero Race 4 nadrágunkból.

-KISS Air2 betét a mindennapos kényelemért
-Affinity Pro Lycra® szövet a láb belsejében a kiemelkedő rugalmasságért
-Vortex BLC mintás szövet a lábakon a jobb aerodinamika érdekében
-Giro4 passzé nyers végekkel a kényelemért, és szilikon csíkok a tapadásért
-Laposan zárt varrás
-Fényvisszaverő részletek hátul
-Hálós kantár a kényelemért, és szellőzésért
-15°-35°C / 59°-95°F
-Súly: 173g
 

CASTELLI VELOCISSIMA 3 női kantár nélküli rövidnadrág

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
5 db raktáron

Ez a középkategóriás rövidnadrágunk, amely kiválóan alkalmas egy hosszú bringázáshoz vagy egy gyors, egyórás edzéshez, akár beltéren, akár kültéren. Endurance Evolution anyagunk egy nagy modulusú, nagyon matt Lycra® anyag, amely rendkívül száraz, miközben a megfelelő mennyiségű kompressziót biztosítja. A deréknál a varratmentes, rugalmas konstrukció laposan fekszik. A lábszárvégnél nyersen vágott széllel és függőleges szilikoncsíkokkal tartjuk a helyén, a rettegett kolbász-hatást okozó nyomás nélkül. Egy nagyszerű rövidnadrághoz nagyszerű betét is kell, és a nőkre szabott KISS Air2 Donna párnázat kényelmesen tart anélkül, hogy túl nagy lenne.

A prémium minőségű anyagok, a remek szabás, a lecsúsztatott pántok és a szuper kényelmet nyújtó KISS Air2 Donna betét miatt ez a rövidnadrág mindenre alkalmas, kivéve a leghosszabb túrákra.

CASTELLI COMPETIZIONE KIT kantáros rövidnadrág

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
2 db raktáron
Ezt a rövidnadrágot úgy készítettük, hogy a lehető legtöbb technológiát beépítsük a profi szintű versenynadrágjainkból, elérhetőbb áron. És bár természetesen alkalmas a hétvégi versenyzésre is, ez egy nagyszerű komfortos, jól teljesítő nadrág akkor is, ha soha nem használnád versenyzésre. A fő Vortex texturált szövet és a GIRO4 lábszárfogók, és a KISS Air2 üléspárna kényelme megközelíti csúcs üléspárnáink minőségét, de maximális ár-értékarányt képvisel. A megfoghatatlan rész, amit a legjobban fogsz értékelni, az a tökéletes illeszkedés létrehozásához való érzékünk, köszönhetően a Castelli mérnöki csapatának. Ez az a rövidnadrág, amely a Castelli know-how-jának legjavát nyújtja a kényelmes, teljesítmény orientált rövidnadrágok kategóriájában, teszi mindezt elérhető áron, hogy ezzel is bővülhessen a kerékpáros ruhatárad.

CASTELLI PRIMA női kantáros rövidnadrág

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
RENDELHETŐ

A Castelli a rövidnadrágok megszállottja. Ez a legfontosabb ruhadarab, és az egyik legnehezebb jól eltalálni. Bár a Prima a belépő szintű rövidnadrágunk, mégis látható, hogy a kényelem és a teljesítmény érdekében nem kötünk kompromisszumokat. Ez a női specifikus KISS Air2 Donna üléspárnával kezdődik. Már a neve is sejteti a folyamatos fejlesztés folyamatát, amely egy puha KISS párnával kezdődött, amelyet légáteresztő képességének javításával (Air), majd a legutóbbi frissítéssel ismét továbbfejlesztettünk, hogy a valaha volt legpuhább felső anyagot (2) használjuk. Készen áll a következő nagy túrára, akár beltéren, akár kültéren. Frissítettük az anyagot az új Pro Dry Soft-ra, amelynek sima matt felülete hűvös érzés a bőrön, miközben jól tart és gyorsan szárad. Azt akartuk, hogy ez a rövidnadrág hosszú éveken át megfelelő legyen, ezért az olyan apró részleteket, mint a fényvisszaverő foltok, ragasztás helyett bevarrtuk, és a GIRO3 gumi tapadó része közvetlenül az anyagba van szőve. Ez a figyelem a részletekre - nevezzük csak megszállottságnak - az oka annak, hogy a Castelli belépő szintű rövidnadrágja egyszerűen egy jobb rövidnadrág. 

A Castelli belépőszintű rövidnadrágjának még mindig elképesztő rövidnadrágnak kell lennie ahhoz, hogy viselhesse a skorpió logót. A minőségi szövetekből származó kényelem, a KISS Air2 üléspárnánk és az anatómiai felépítés a tartósságra való általános összpontosítással egyesül.

CASTELLI INSIDER W női rövidnadrág

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
RENDELHETŐ
A legkönnyebb, leghűsebb rövidnadrág beltéri edzéshez.

CASTELLI ENTRATA 2 kantáros rövidnadrág

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
1 db raktáron
A skorpió logó viseléséhez egy kantáros rövidnadrágnak elképesztőnek kell lennie, még ha "belépő szintű" is. Ez a nadrág egyesíti a minőségi anyagokat, a KISS Air2 betétünket és a nyolclapos konstrukciót, a kényelemre és a tartósságra összpontosítva.

CASTELLI INSIDER rövidnadrág

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
RENDELHETŐ
A legkönnyebb, leghűsebb rövidnadrág beltéri edzéshez.
Az oldal tetejére