Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
92.900 Ft (73.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ABUS GAMECHANGER 2.0 Shiny White S sisak

Cikkszám: AB 98005
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: ABUS
Elérhetőség: 1 db raktáron
Ennél az aero sisaknál minden egy célnak van alárendelve: a teljesítménynek. Fedezze fel a GameChanger 2.0 MIPS-t, amelyet profi sportolókkal együtt fejlesztettünk ki és Olaszországban gyártjuk.
Nem értékelt
Szín
Shiny White
Méret
S
92.900 Ft (73.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2023
Felhasználási terület Országúti
Nem Uniszex
Típus Országúti

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Biztosítsa be magának az összes létező előnyt: A GameChanger 2.0 segítségével a következő szintre emelheti a versenyzés élményét. Minden másodperc számít, ezért a lehető legkisebb légellenállásra kell törekedni! Ebben az aerodinamikus forma mellett a hátsó rész szélesebb kialakítása is segít. Az Aero Blade speciális rácsszerkezete a sebességtől, oldalszögtől és sisakdőléstől függetlenül optimalizálja a légáramlást. A GameChanger 2.0 így minden versenyhelyzetben előnyt jelent. Az AirBoost légbevezetőnek és az okos szellőzőrendszernek köszönhetően még a legforróbb helyzetekben is hűvös marad a feje. A szabadalmaztatott állítórendszer segítségével a sisak kényelmesen beállítható. Az ActiCage növeli az országúti sisak stabilitását. A MIPS változatnál az Air Node Rotation System rendszer csökkenti a rotációs erőket baleset esetén, és nagyobb védelmet biztosítva a fejnek. Gyorsabban előre a GameChanger 2.0-val: Profi sportolók tesztelték szélcsatornában és országúton. Indulás! Aero Blade: A speciális rácsszerkezet a sebességtől, oldalszögtől és sisakdőléstől függetlenül optimalizálja a légáramlást Okos szellőzőrendszer: AirBoost légbevezetővel és Forced Air Cooling technológiával az optimális fejklíma érdekében Multi Shell In Mold: A biztonságos ütéselnyeléshez ActiCage: Az EPS-be integrált szerkezeterősítés a stabilitás optimalizálásához Félgyűrű: Félig körülzáró, állítórendszerrel összekapcsolt műanyag gyűrű Zoom Pro: Finoman beállítható állítórendszer könnyen megfogható állítókerékkel, amellyel a pontos és kényelmes illeszkedés érdekében a magasság is beállítható Szemüvegnyílás: Aerodinamikus szemüvegtartó a sisak hátulján is megtalálható szártartóval Copf kompatibilitás: A sisak copfot viselőknek is kiválóan alkalmas Made in Italy

Hasonló termékek

ABUS GAMECHANGER sisak

55.990 Ft -tól
3 db raktáron
Az ABUS GameChanger a profi kerékpárversenyzők és ambiciózus sportbiciklisek számára készült tökéletes aero sisak. A GameChanger új mércét állít. Üzenjen hadat a sebesség legnagyobb ellenségének, a légellenállásnak. Minden kerékpáros számára a szél jelenti az egyik legnagyobb kihívást. Multipozíciós kialakításával a GameChanger újradefiniálja az aerodinamikát -- a speciális forma minden körülmények között csökkenti a szél támadási felületét a fejpozíciótól és különböző áramlási szögektől függetlenül. Az innovatív Forced Air Cooling technológia beszívja a beáramló levegőt, azt a fej körül csatornákra osztja, így nagyiramú versenyzés közben is tökéletes klímát és hűvös fejet biztosít.
Válaszd a biztonságot az ABUS termékeivel, a Bringalandnál.

SPECIALIZED S-WOKS EVADE II ANGI MIPS sisak

96.525 Ft -tól
RENDELHETŐ
A fejvédőket régóta egy kimondatlan szabály sújtja: könnyű súly, jó szellőzés, kedvező aerodinamika -- válassz kettőt, és kapsz egy sisakot. A Specialized nem volt hajlandó ezen szabályok mentén játszani, ennek eredménye lett az Evade sisak, mely a leggyorsabb országúti sisak jelenleg. Az új ANGi bukás szenzorral még inkább biztonságban tudhatod magad (nem tartozék) -- mobiltelefonos applikációddal párosítva a szenzor bukás érzékelésekor üzenetet küld a megadott telefonszámokra. Emellett GPS alapon követi és rögzíti a bringázásodat, melyet a Strava-ra is feltölthetsz. A legújabb fejlesztésű MIPS, a MIPS SL kapott helyet az Evade-ben: az SL könnyebb és kényelmesebb elődjénél. Kényelme a párnázás integrálásával lett több. Rögzítése eséskor 10-15mm-es mozgásteret ad ennek a belső héjnak minden irányba, csökkentve ezzel a súlyosabb agyrázkódások esélyét. A szélcsatornában végzett tesztek nem csak az aerodinamikai ellenállás optimalizálását eredményezték, hanem a szellőzés javítását is. Így 40 km-en 50 másodpercet spórolhatsz, miközben a fejed a sisak alatt hűs és friss marad. Az aerodinamikai fejlesztések és a csökkentett súly nem ment a biztonság javára. A felépítés ezúttal Energy Optimized Multi-Density EPS-t tartalmaz, így a sisak különböző részein az oda alkalmas habtípus került.

KASK REX sisak

85.990 Ft
1 db raktáron
A csúcs enduro bukó! A KASK Rex az agresszív enduro kerékpárosok, trail bringások és MTB-sek számára nyújt maximális fejvédelmet. A kerékpáros teljes fejét védi a homloktól egészen a tarkó alsó részéig. Mindössze 310g súly mellett egy komolyan megerősített sisakot kapunk a kemény bringázáshoz. 20 szellőzőnyílása biztosítja, hogy felfelé se melegedjünk túl. Beépített akciókamera-tartójára egy mozdulat felcsattintani a felvevőnket vagy éppen a világításunkat. A fekete takarólemezt lepattintva szabaddá válik a szabványos rögzítés. A sisak hátulján az enduro szemüveg pántjának rögzítésére szolgáló bepattintható fület találunk. A bukó napellenzője racsnis állítással sokféle helyzetben egy kézmozdulattal rögzíthető, tartócsavarja alumíniumból készült. Természetesen a Rex is rendelkezik a KASK Octo Fit rögzítőrendszerével és megkapta a műbőr állszíjat is. Ha keményen tekersz, de nem szeretnél full face sisakot venni, a Rex a sisakok királya! Válaszd ki kedvenc színedet és méretedet lent!

ABUS GAMECHANGER 2.0 F-FWD Matt White L sisak ajándék zoknival

99.980 Ft
RENDELHETŐ
Ennél az aero sisaknál minden egy célnak van alárendelve: a teljesítménynek. Fedezze fel a GameChanger 2.0 MIPS-t, amelyet profi sportolókkal együtt fejlesztettünk ki és Olaszországban gyártjuk.

KASK UTOPIA sisak

99.990 Ft
1 db raktáron
Gyorsabb, mint azt képzeled! Az Utopia kifejlesztésekor az aerodinamika volt a fő szempont. Az országúti versenyzésre és triatlonra tervezett bukósisak egész évben, minden hőmérsékleti viszonyok között használható és tudomásunk szerint a legkisebb légellenállású aero országúti sisak.

KASK PROTONE ICON sisak

99.990 Ft
1 db raktáron
A győztes sisak újjászületett! A KASK legendás, számtalan győzelmet elért sisakjának legújabb, 2022-ben bemutatott változata - hála a technológiai újításoknak - még biztonságosabb, még jobban szellőző és még aerodinamikusabb lett - a kerékpározás valódi ikonja!

KASK URBAN R sisak

79.990 Ft
1 db raktáron
Stílusos és ultramenő városi bukósisak A városi bringásoknak készített sisak több, mint fejvédelem. Ez maga a stílus! Ez az olasz dizájn mára meghódította Nyugat-Európa kerékpáros nagyvárosait, könnyen érthető, hogy miért. A KASK Urban R kilenc izgalmas színben kapható, a színhez passzoló műbőr szíjakkal és az elengedhetetlen, lehajtható plexivel. A plexi alapból enyhén szürkén színezett mindegyik bukó esetében, de további négyféle verzióban külön megvásárolható sisakunkhoz. Az Urban R tetején található három széles szellőzőnyílás a sisak hátulján lévő kapcsolóval nyitható és zárható, ezzel szabályozható a szellőzés mértéke, esős napokon pedig kint tartható a csapadék. A tekerőgombos rögzítéssel, a kényelmes, antibakteriális szivacsokkal az Urban R teljesen a fejünkre formálható. Ha városban bringázol, fontos neked a stílus, és szükséged van egy kis luxusra, a KASK Urban R a te sisakod! Válaszd ki a neked legjobban tetsző színt és méretet lent!
Az oldal tetejére