Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WAHOO ELEMNT BOLT BUNDLE Computer

114.990 Ft (90.543 Ft + ÁFA)
Szín
Black
Méret
Egyméret
Menny.:db
Cikkszám: WFCC3B2
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: WAHOO

Egy fullos csomag a Bundle, mely tartalmaz bringás pedálfordulkatszám mérőt, sebességmérőt és pulzusmérő mellkaspántnak a legújabb fajtáját a Tickr2-t. A sebességmérő szenzornak a görgőzésben illetve a pontos pillanatnyi sebességmérésben lesz szerepe.

Navigációs tudása miatt országútra ajánlott az ELEMNT Bolt, mivel topográfiai térképet nem kezel sem a készülék, sem az APP. Akik egy kicsit beszélnek angolul és szeretik az egyszerű kezelhetőség mellett a nagyobb tudást, a wahoo-ban nem csalódnak. A készülék összeforr a telefonnal, csakúgy, mint a kerékpárunk kormányával. Fontos, hogy csak okostelefonról lehet kezelni és visszanézni mindent. Aerodinamikus az egész kialakítása, s elég egyszerű megszokni a 6 gombos vezérlést is, mely logikus, illetve a front oldali 3 gombjának funkcióinak feladata ahogy változik, úgy a felirat is módosul felette, tehát egyszerű. Külsős alkalmazási kompatibilitása maximális Strava vagy / és TrainingPeaks oda vissza kommunikál a készülékkel. Mint elején írtam navigációs tudása is van a készüléknek, egyszerűen címre visz, mely tervezése telefonon, kb. a Waze tervezésének a negyede időben, még úgy is, hogy az útvonalat áttöltjük a készülékbe. Edzéstervezésben is otthonosan mozog a wahoo, mely egy igazán kerékpárosoknak készült eszközzel találkozhatnak.

A Bundle csomagban egy Wahoo TICKR2 pulzusmérő mellkaspánt és egy kerékpáros sebesség és pedálfordulatmérő van a csomagban, természetesen gravitációs elven működő.

Nem értékelt
Díjmentes kerékpár beüzemelés
Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett
Pénzvisszafizetési garancia

Figyelem! Webáruházunk jelenleg nem követi készletünket, a megrendelés feldolgozását követően értesítjük a várható szállítási időről.

Leírás

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

  • 3 szenzor a Bundle csomagban (sebesség, pedálfordulat és pulzus)
  • AERODIMNAMIKUS előrenyúló konzol és computer
  • Bluetooth szinkronozáció telefonnal
  • Egyedi képernyők testreszabása telefonról (elemnt app)
  • Útvonaltervezése APP használatával gyors és egyszerű (elemnt és komoot app)
  • Extra funkciók: Automata start-stop
  • LiveTrack és LiveStrava

 

RÉSZLETESEBBEN

A Wahoo elemnt bolt egy kompakt kerékpáros gps, mely összeforr a telefonoddal.

Első bekapcsolása után egy QR kódot mutat a képernyő, amit okostelefonnal lefotózva nyílik meg a Wahoo oldala. De nem ezzel kell kezdenünk. Okostelefonnal kompatibilis kizárólag a Wahoo, így webes alkalmazás nem lesz, csak APP. A Wahoo ELEMNT Companion APP-ot letöljük, majd az APP kéri a computerre kiírt QR kódot, ezzel párosíthatjuk is a telefont. Miután ez megtörtént létre kell hoznunk egy felhasználói fiókot.  A wahoo fiókunkat összeköthetjük Strava, TrainingPeaks, Komoot illetvesok más fiókunkhoz, így automatikus lesz az adatátvitel ezentúl. Személyes beállításainkat importálhatjuk a Health app-ból, de be is írhatjuk. Kiválaszthatjuk, hogy online nyomon követhetőek szeretnénk e lenni valaki számára. így a kiválasztott ismerős facebook, Twitter vagy e-mailes értesítése automatikus lesz edzés indításkor.

Ezután a telefonos app megmutatja mely gomboknak mi lesz a funkciója, mindezt persze angolul. 

Az app használata egyszerű, itt beállíthatjuk egyszerűen az adatképernyőket és azok megjeleníteni kívánt adatait. Az ELMENT BOLT képernyő felett van egy 7db-os ledsor. Ennek funkciója változtatható, azaz kérhető rá sebesség vagy pulzus vagy wattszám kijelzése, így lényegében egy grafikus adatunk minden esetben látszik a képernyőn. 

AERODINAMIKA

Több mint 50% -kal kevesebb légellenállás. Egy 40 km-es távon, melynél 34km/órás átlaggal tekerünk az ELEMNT Bolt-al ez 12,6 másodpercet jelent a vezető kerékpáros konkurenciával szemben.

Az olvashatóság maximalizálására törekedtünk.  Ha megdöntjük az ELEMNT BOLT-ot, a levegőellenállása nem változik így nem befolyásolja a leadott teljesítményt negatívan.

Minimalizáljuk a légellenállást. A csomagban lévő előrenyúló tartóval használjuk az Element Bolt-ot, úgy a rendszer, ami létrejön 1,1 Watt megtakarítást eredményez a hasonló nagyságú vezető konkurens gps gyártóval szemben. Ez azt jelenti, hogy az aerodinamika 50%-al csökken a WAHOO használata esetén.

BUNDLE CSOMAG

Gravitációs sebességszenzor az első agyra könnyen feltehető, míg a pedálfordulatszámmérő használható a cipőn illetve a hajtókarra téve is. Természetesen mindkettő gravitációs, így a legkisebb mozdulatra is pontosan reagál és mér. A pulzusmérő mellkaspánt második generációs Tickr2 névre hallgat, kompakt kapcsolódást kapott a modul és a mellkaspánti textil, nőtt az üzemideje is, illetve több eszközzel is egyidejűleg tud Bluetooth-on kommunikálni, ami legfőképp a ZWIFT-et használóknak lesz előny. A pulzusmérő modul felső részén látható egy kék és piros led, mely mutatja felvételkor, hogy épp kapcsolódik vagy sem, illetve méri e a pulzust. Mindhárom szenzor ANT+ és Bluetooth Smart kompatibilis is.

CFD VÉGEZTE A TESZTELÉST A VERSENYBEN

A CFD (Computational Fluid Dynamic) tesztelése az alkalmazott matematika és a fizika használata
annak elképzelése tette véglegessé a kompjúter formáját, hogy a levegő hogyan áramlik át egy tárgyon

APP-BEÁLLÍTÁS

Az ingyenes ELEMNT APP alkalmazással az okostelefonon keresztül annak felületét használja az edzésoldalak konfigurálására és beállításaira. Egyszerű és áttekinthető.

QUICKLOOK LEDSOR

A képernyő feletti 7db visszajelző LED-et arra találta ki a WAHOO, hogy egy pillantást alatt is kapcsolódjunk az adatokhoz,. Nem kell leolvasnunk, elég ha rápillantunk. Mivel programozható a ledsor használatában, hogy mely adatot mutassa grafikonnal, így a pulzus, teljesítmény, sebesség vagy pedálfordulat bármelyikét preferálhatjuk edzéseinken vagy versenyen is.

TÖKÉLETES NAGYÍTÁS
A könnyen hozzáférhető oldalsó gombok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel nagyítson és kicsinyítse az aktuális adatmezőket.

100% WIRELESS
Az ELEMNT kerékpáros computerhez csak akksi töltéshez használ kábelt. A valódi kommunikáció bluetooth-on keresztüli edzésletöltésnél, computer testreszabásnál és szoftverfrissítésnél is.

KAPCSOLAT

Az ELEMNT BOLT megkönnyíti a kapcsolattartást, amikor tekerünk, így valós időben látható barátainknak merre járunk, megkaphatjuk az sms-ket, e-maileket és telefonos értesítéseket.

BÁRHOVA ELNAVIGÁL

Egy sörözőt vagy egy hamburgerezőt keresel? Bárhová is el szeretnél menni az Elemnt Boltra számíthatsz. Nem kell mást tenned, mint a telefonodon lévő ELEMNT app-ot megnyitni és beírni a kívánt úticélt. Az alkalmazás ezután megtervezi az útvonalat és elküldi az ELEMNT Bolt computernek, kiegészítve a fordulóról-furdulóra pop-up segítségekkel.

ONLINE NYOMONKÖVETÉS

A Live Track lehetővé teszi, hogy egyéni linket küldjön azoknak az embereknek, akikkel meg szeretné osztani a tartózkodási helyét egy edzés során. Az edzés megkezdésétől az érkezésig, a Live Track valós időben frissíti az útvonalunk, így tájékoztatja azokat akikkel ezt megosztottuk.

KOMPATIBILIS

Az ELEMNT BOLT párosítható természetesen a Wahoo KICKR-rel, vagy  Wahoo KICKR SNAP-el. Tehát egy meglévő edzést újra tudunk játszani okosgörgőn. Ezt ki is használják a Wahoo által támogatott versenyzők, mint Peter Sagan vagy csapatok közül a legnagyobb a Team Sky.

STRAVA LIVE

Az ELEMNT BOLT teljes mértékben integrálódik a Strava Live szegmensekbe, hogy pontos státuszt láthassunk az adott szegmensben magunkról a KOM-hoz képest.

EDZÉSTERVEK

A TrainingPeaks-ből az aznapi edzést használhatjuk az Elemnt BOLT-nál automatikusan. Strukturált szakaszos edzéseket könnyen vezérelhetik edzéseinket beltérben is kint is. A Wahoo okos edzőgörgői a KICKR vagy az SNAP automatikusan megváltoztatja az ellenállást, hogy az megfeleljen az egyes szakaszok célteljesítményének, így a legtöbbet hozhatja ki az edzésből. Az ELEMNT BOLT-ban szintén előre telepítve van két FTP teszt.

Paraméterek

Évjárat 2020

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!