Trelock által felállított 6 szintű biztonsági rendszer egy új szabványt jelent, amely megkönnyíti a vásárló számára a választást. Bár a kerékpárlopás ellen nincs 100%-os védelem, ugyanakkor egy megfelelő zár kiválasztása minimalizálhatja a kockázatot. Az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni:

-Hol parkol a felügyelet nélkül hagyott kerékpár?

-Milyen hosszú időre hagyjuk a kerékpárt felügyelet nélkül?

-Mekkora a felügyelet nélkül hagyott kerékpár értéke?

A TRELOCK kerékpár zárak közüli választását megkönnyíti a zárak csomagolásán található Trelock parkoló óra. Ennek az egyszerűen és világosan felépített skálának a segítségével könnyen meghozhatja az ösztönösen helyes döntést, figyelembe véve a kerékpárja értékét és parkolási szokásait.

Biztonsági szint 1-3: Napközbeni, rövid idejű parkolás

Biztonsági szint 4-6: Hosszú idejű, akár éjszakán át is tartó parkolás

 

Trelock  FS 300 /85 black hajtogatós lánc kerékpárzár jellemzői

Könnyű, sikkes, és erős. Az alacsony súly (750 g), valamint a Trelock formatervezői által megalkotott ZT 300-as kompakt rögzítő keret, az FS 300 TRIGO hajtogatós lakatot egy igazán divatos tartozékká teszi. A tartókeret könnyen rögzíthető akár a kulacstartó helyére, akár közvetlenül a vázra. A becsukódást segítő fejkialakításnak köszönhetően a zár igen könnyen kezelhető, akár sötétben is.

Főbb jellemzők:

-TREDUR acél: A nagy keménységű edzett külső réteg, ütés, vágás, és fűrészelés ellen, míg a szívós belső mag a fagyasztás, és a hajtogatás ellen nyújt védelmet.

-Trelock biztonsági szint: 3 – Maximális védelem alkalmi tolvajok ellen.

-PLCTM cilinder zár: A Trelock nagy pontosságú, és eredeti szabványok szerint kialakított zárbetétje kiemelkedő biztonságot nyújt, megfúrás, valamint külső manipuláció elleni védelemmel is rendelkezik.

-Különösen erős biztonsági csuklók.

-Korrozió védelemmel ellátott felületek.

-Porvédő sapka a zárnyíláson.

-Kulcs szerviz: A linken keresztül regisztrálhatja kulcs kódját, és ezen szolgáltatás igénybevétele esetén nem kell aggódnia, ha elvesztené a kulcsait, mivel bármikor kényelmesen rendelhet tartalék kulcsot.

-Rögzítő keret színe: Fekete

-Kihajtogatott méret: 85 cm

-Összecsukott méret: 19,5x5,5x4 cm

 

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Trelock FS 300 85 cm fekete hajtogatós kerékpárzár

  • Gyártó: Trelock
  • Cikkszám: 8001938
  • 15 490Ft

    -30 %
  • 22 000Ft