Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
50.900 Ft (40.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

TREEFROG SKI AND SNOWBOARD 626 Carrier adapter

Cikkszám: SKC626
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: TREEFROG
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A Treefrog Ski and Snowboard 365 szállító rögzíthető a keresztrúdhoz, mely gyors, egyszerűen használható és biztonságos szállítást biztosít bármilyen típusú síléchez és snowboardhoz. A pakolható szélesség 62,6 cm, teherbírása 3 pár síléc vagy 2 snowboard. A puha gumikarok biztonságosan tartják a síléceket és snowboardokat, anélkül, hogy a felületet megkarcolná.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
50.900 Ft (40.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az eszköz 3 db kulccsal rendelkezik.

Paraméterek

Évjárat 2021

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

TREEFROG SKI AND SNOWBOARD 626 Carrier adapter

Hasonló termékek

TREEFROG SKI AND SNOWBOARD 365 szállító keresztrúdhoz

50.900 Ft
RENDELHETŐ
A Treefrog Ski and Snowboard 365 szállító rögzíthető a keresztrúdhoz, mely gyors, egyszerűen használható és biztonságos szállítást biztosít bármilyen típusú síléchez és snowboardhoz. Teherbírása két pár síléc és egy snowboard. A puha gumikarok biztonságosan tartják a síléceket és snowboardokat, anélkül, hogy a felületet megkarcolná.

TREEFROG L1 elsőkerék tartó

48.900 Ft
1 db raktáron
Az L1 első kerék tartó tökéletes kiegészítője a kerekek tetőn történő szállítására, hiszen a hátsó kerék rögzítőhöz csatolva az első kerekeket sem kell az autóban hordozni.

PRO BIKE BAG kerékpárszállító táska

65.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Bike Bag egy tartós kerékpárszállító táska országúti és hegyikerékpárokhoz.
Az igazán örömteli sportélményekhez ez a táska biztosítja a kerékpár biztonságát szállítás közben. Tartós felépítése és kényelmesen nagy mérete alkalmas országúti, vagy akár 29-es hegyikerékpárokhoz is. A táskában oldalsó zsebekben biztonságbna tarthatod a kerekeket, és mellékelt kis zsákban a gyorszárakat vagy átütőtengelyeket. A kerékpárszállító táska ergonomikus fogantyúkkal és vállpánttal segíti a hordozást.

TREEFROG hátsó kerék tartó

19.900 Ft
3 db raktáron
A TreeFrog hátsó kerék tartója tépőzáras szíjjal rendelkezik, mely így bármilyen méretű felnihez használható.

TREEFROG LEFTY adapter

17.900 Ft
RENDELHETŐ
TreeFrog adapter Cannondale Lefty villák rögzítéséhez.

TREEFROG MODEL ELITE 1 kerékpártartó

86.900 Ft
2 db raktáron
Mindegy milyen autód van, bármelyik TreeFrog megfelelő lesz! A Model Elite 1 kerékpárszállító 4 db vákuumkoronggal (minden tapadókorong 90 kg teherbírású) és erős Velcro hátsó kerék rögzítéssel rendelkezik és szinte minden autó modellel kompatibilis, aminek sima teteje van. A fel- és leszerelése csak néhány percet vesz igénybe. A villa befogadó rész 9 mm-es gyorszáras vagy 15x100 mm-es villákat fogad, nem szükséges villa felfogatást cserélni. Különböző villa méretek is használhatók, akár Lefty villához való adapterrel is kérhető. Elsősorban országúti bringák szállítására ajánljuk, MTB és e-bike szállítására a PRO verziókat javasoljuk.  Ha nem hiszel a szemednek, gyere! Próbáld ki!

TREEFROG 9QR-15x100mm univerzális adapter

14.900 Ft
RENDELHETŐ
A TreeFrog egyedi, 9x100 mm-es gyorszáras és 15x100 mm-es univerzális villa rögzítője lehetővé teszi, hogy két különböző kerékpár villás rendszerét használja.
Az oldal tetejére