Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.900 Ft
12.510 Ft (9.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.390 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

TOPEAK POCKET ROCKET minipumpa

Cikkszám: TPMB-1
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: TOPEAK
Elérhetőség: 9 db raktáron
Könnyű alumínium mini pumpa, országútisoknak. Megerősített műanyag fej, és csúszásgátlós műanyag markolat segíti a kényelmesebb pumpálást. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.
Nem értékelt
Szín
Silver/Black
Méret
Egyméret
13.900 Ft
12.510 Ft (9.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.390 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Súly: 115 g; Méret: 22,2 x 4,2 x 2,5 cm; Nyomáskapacitás: 160 psi / 11 bar; Presta és autószelephez. Okos, átgondolt tervezés, remek minőségben--Topeak a Bringalandnál.

Paraméterek

Évjárat 2020
Pumpa Típus Minipumpa
Szelep Presta és autószelep

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

TOPEAK POCKET ROCKET minipumpa

Hasonló termékek

GIANT CONTROL TOWER 3 pumpa

12.900 Ft
RENDELHETŐ
A Control Tower 3 az Auto Head™ szelepnek köszönhetően automatikusan vált Presta és Schrader szelep között, és 160psi-ig képes felfújni a gumit. Stabil acél talplemezzel ellátott, masszív acél hordószerkezettel rendelkezik. Labdák felfújására használt tűvel is rendelkezik.

LEZYNE POCKET DRIVE LITE HV Grey pumpa

11.990 Ft 11.061 Ft
929 Ft
RENDELHETŐ
The Pocket Drive HV is an incredibly compact and lightweight high-volume bike hand pump featuring impressive pumping efficiency. It’s constructed from durable CNC-machined aluminum and has a knurled barrel for slip-resistant operation. With its overlapping handle and integrated ABS Flex Hose, the Pocket Drive provides unparalleled performance for its size. The pump is Presta and Schrader valve compatible, and it’s completely rebuildable for long lasting service.

TOPEAK MINI DUAL G nyomásmérős minipumpa

11.900 Ft 10.710 Ft
1.190 Ft
1 db raktáron
Nagy teljesítményű, többcélú, kettős működésű mini pumpa, amely egy beépített kijelzőt is tartalmaz.

SPECIALIZED AIR TOOL CO2 pumpa

11.700 Ft
RENDELHETŐ
Könnyű és kompakt CO2 gyorstöltő pumpaegység kontrollálható beosztással.

BBB BMP-49 EASYROAD minipumpa

14.890 Ft 13.401 Ft
1.489 Ft
3 db raktáron
Könnyű, 6063 T6 alumínium minipumpa kihúzható tömlővel. TwistHead pumpafej. A kihúzható tömlő egyszerűen kapcsolódik bármely szeleprendszerhez. A szelepfedél segít tisztán tartani a szelepet. Kompakt kialakítás, nagy teljesítmény.

SPECIALIZED AIR TOOL MTB MINI minipumpa

13.650 Ft
RENDELHETŐ
Kicsi, hatékony, megbízható - ez a három legfontosabb jellemzője az Air Tool MTB Mini pumpának. A fordított kétkamrás kialakításnak köszönhetően ez a pumpa 20%-kal több levegőt mozgat meg löketenként, mint az általa leváltott példány, mégis 10%-kal kisebb.

SPECIALIZED AIR TOOL ROAD MINI V2 minipumpa

13.650 Ft
RENDELHETŐ
A legjobb országúti minipumpa két dolgot tesz: gyorsan és hatékonyan pumpál fel gumit és könnyen eltehető. Ez a kis megbízható fickó mindkettőt tudja. Most a klasszikus vázra szerelhető konzollal érkező Air Tool Road Mini pumpa majdnem kétszeres levegőt mozgat mint elődje, a fordított, dupla kamrájának köszönhetően. Teljes lelki békét ad jelenléte, amikor a bosszantó defekt megtalál.

SPECIALIZED AIR TOOL SWITCH COMP minipumpa

13.650 Ft
RENDELHETŐ
Ez a tartós vázpumpa SwitchHitter fejjel automatikusan beállítja magát a Schrader vagy Presta szelephez, ráadásul a nyomást egy forgatható nyomásmérőn mutatja.
Az oldal tetejére