Intelligens fejegység, amely a legjobb teljesítményt nyújtja. On-board "edzővel", kivételesen jól működő kezelőszervekkel és masszív rögzítéssel felszerelve.

A Stages ökoszisztéma egyharmadát ez a computer teszi ki. A Stages Dash segít megválaszolni a kérdést: van egy teljesítménymérőm, mi legyen a következő lépés, most mit tegyek?

A Dash a világ leginkább testreszabható fejegysége, de dobozból kivéve is készen áll arra, hogy az előzetesen kitöltött Activity Profile-okkal használd.

A vezeték nélküli szinkronizálással feltölthető edzések, a képernyőn megjelenő magyarázatok és az automatizált utasítások révén soha többé nem kell post-it-el teleragasztani a felsőcsövet.

Bármilyen útvonalon is haladsz, a kiváló kontrasztú és felbontású kijelzőn követheted az edzésed összes adatát.

Az edzés után a Stages Dash egy gyors edzés-elemzést végez, melyet összehasonlít az előzetesen feltöltött edzés file-al. A Stages Link használatakor a készülék adaptólódik az FTP-dhez és a zónák automatikus állítása segítségével a maximumot hozza ki belőled.

Az alapvető funkciókat ellátó Stages Link Dash Manager a csomag tartalma, míg a teljes verzió, mely egyéni edzés-tervezésre is képes, 20 USD/hónap; 199 USD/év. A kettő közötti különbségeket ITT TALÁLOD.

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Stages Dash Cycling Computer

  • Gyártó: Stages
  • Cikkszám: 941-0001
  • 45 000Ft

    -51 %
  • 91 900Ft