A leggyorsabb tovább gyorsult

Az új Evade-t a WinTunnel-ben álmodták, tervezték és teremtették. Hogy miért? A Specializednél sosem tudnak uralkodni magukon, mindig a leggyorsabbat szeretnék létrehozni.

Több mint egy sisak a sebesség oltárán

A tikkasztó melegben sosem volt cool tekerni – az a baj, hogy az aero sisakok eddig nem tudtak erről! A Specailizednél kidobtak mindent, ami a légáram útjában állhat, így annyira könnyedén szellőzik, mintha sisak sem lenne rajtad.

Még kényelmesebb

Meghallgatták a felhasználókat is, az új Evade rövidebb, kompaktabb kialakítása mellett megtartotta mindazokat a tulajdonságait amiért szerettük. Még mindig a világ leggyorsabb sisakja, és annak is érződik.

Puzzle-alapú tesztelés

Egy gyors sisak mindig a gyors részegységek összessége – tehát külön-külön és együtt is tesztelték az összetevőket. Emiatt megtehették, hogy olyan teszteknek vessék alá a terméket, amelyről más sisak csak álmodik, így lett végeredményben ez a sisak a leggyorsabb, amit létre tudtak hozni.

Kivételes Hőterhelés

A szellőzés minőségének tesztelése olyan, mint a sötét mágia – egy furcsa mágus helyett a szélcsatorna hátsó részében inkább kialakítottak egy saját protokollt. Összeégettek pár szivacsbetétet? Simán. Többet tanultak így, mint eddig, a sisakok szellőzéséről? Persze. Ebből Te csupán azt érzed, hogy a legtikkasztóbb hőségben is fantasztikusan fog szellőzni a fejvédőd.

A Win Tunnelt okkal hívják így

Miért tesztelik agyon a sisakot a szélcsatornában? Először is, hogy megint megalkossák a leggyorsabb sisakot a világon. nem csupán hat másodperccel gyorsabb, mint az előző Evade, 40 km-en, de majdnem olyan gyors, mint az S-Works TT fejvédő. Mindemellett érdemes megemlíteni, hogy ha hőgutát kapsz, semmi értelme spórolni a wattokon – a szellőzés legalább olyan fontos volt, mint az aerodinamika.


Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Specialized S-works Evade II

  • Méret kiválasztásához segítség: ITT
  • Gyártó: SPECIALIZED
  • Cikkszám: 609181812F
  • 69 900Ft


Lehetséges opciók

Kérjük válaszd ki az általad keresett színt és méretet a termékből, ezt követően láthatod az aktuális, ténylegesen elérhető készlet állapotot a termékről