Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

MUC-OFF SILKY SUSPENSION SERUM 100 ml spray teleszkópokra

Cikkszám: 20945
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Muc-Off
Elérhetőség: 1 db raktáron
Ez a szilikonnal kiegészített csodaszer csökkenti a tömítések és a karok közötti súrlódást, és mindent kenve tart, hogy minimálisra csökkentse a kis ütközések érzékenységét és a út zaját. Segít még a sár és a szennyeződések taszításában is, így tisztábban tartja a felületeket, és csökkenti annak kockázatát, hogy szennyeződések kerüljenek a villába, és tönkretegyék azt.
Nem értékelt
Szín
Black/Green
Méret
100ml
2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2024
Típus Kerékpártisztítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

HOLMENKOL NO FOG párataszító szemüvegre

2.890 Ft 2.601 Ft
289 Ft
2 db raktáron
Magas minőségű tisztító szemüvegekhez és egyéb üveg felületekre.

MUC-OFF WET WEATHER LUBE 50 ml láncolaj

2.990 Ft
8 db raktáron
Biztosítja a könnyű, egyenletes sebességváltást. Jelentősen csökkenti a súrlódást. Védi a láncot és a fogaskerekeket. Kimondottan nedves, sáros időjárási körülmények között használható. Speciális adalékok a nagyobb hatékonyság érdekében. Ásványi olaj mentes az ökológia védelmében. Pipetta rendszer a könnyű használhatóság érdekében.

MUC-OFF DRY WEATHER LUBE 50 ml láncolaj

2.990 Ft
15 db raktáron
A Muc-Off Dry Chain Lube egy tartós, mélyen behatoló láncolaj és kenőanyag, amelyet úgy alkottak meg, hogy olyan szélsőséges körülmények között is megállja a helyét, amelyek tönkretennék a hagyományos láncolajokat. A Muc-Off Dry Lube egy rendkívül sokoldalú, száraz időjáráshoz való láncolaj, amely a legmodernebb penetrációs tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a kenőanyag mélyen behatoljon minden egyes láncszem magjába. És nem kell aggódnod, mert a Muc-Off Dry Lube biológiailag lebomló*, így biztonságos számodra, a kerékpárodnak és a bolygónak is. *Kizárólag a tartalma biológiailag lebomló.

MUC-OFF MO-94 teflon spray

2.290 Ft
2 db raktáron
Széles felhasználási lehetőségű, szinte mindenre jó ápoló spray, amit kifejezetten kerékpárokra fejleszettek ki.

CERAMICSPEED UFO BEARINGS PULLEY WHEEL OIL 15 ml váltógörgő olaj

3.190 Ft
RENDELHETŐ
We focused on maximizing your performance and the longevity of your CeramicSpeed Pulley Wheels when we designed the special Oil for pulley maintenance.
Remember to add oil on the outside of the bearing seal after riding in wet conditions or washing your bike.

If you are riding in harsh and wet conditions, we recommend that you choose the All Round Grease instead and grease your bearings from time to time.
When using the Oil for maintenance, the recommended dose is 1-2 drops.

Remember that the OSPW System has two lubrication points on the back cage plate to facilitate this process.

Note: May be fatal if swallowed and enters airways.

MUC-OFF szivacs

1.990 Ft
3 db raktáron
A Muc-Off Microcell kitáguló szivacs ergonomikus formájú, a maximális kényelem és könnyű használat érdekében. Emellett vákuumcsomagoltuk is, hogy kevesebb helyet foglaljon és kevesebb csomagolóanyagot használjunk. De ne aggódj, ha egyszer kibontottad a tökéletesen rózsaszín szivacsunkat, könnyen használható.

CERAMICSPEED kenőanyag általános hybrid csapágyhoz

1.890 Ft
1 db raktáron
Designed to suit the maintenance of CeramicSpeed Bearings, the CeramicSpeed All-Round Grease maximizes your bearings’ lifetime and performance.
This type of grease is a low to medium viscosity lubricant and works as the best compromise between friction influence and lifetime.
We recommend it for optimal use in dry and sunny weather conditions, where no or very little contamination threatens the bearing.
The application covers mostly road riding conditions, however it can be used off-road in the same weather settings, on all types of CeramicSpeed Bearings. When lubricating your bearings, we recommend a fill rate of 60-80%.
The CeramicSpeed All Round Grease is a 10ml syringe.
Spórolj értékes wattokat a CeramicSpeed úttörő termékeivel -- keresd a csúcsminőséget a Bringaland kínálatában.

MUC-OFF mikroszálas kendő

3.490 Ft
4 db raktáron
Lenyűgöző „split-fiber” technológiával a tökéletes tiszta és polírozáshoz!
Az oldal tetejére