Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db

MUC-OFF C3 WET WEATHER CERAMIC LUBE 120 ml láncolaj

Cikkszám: 870
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Muc-Off
Elérhetőség: 3 db raktáron
Maximális teljesítményt nyújt akár extrém nedves és saras körülmények között. Ásványolaj mentes kivitel az ökológia védelmére. Kerámia bevonat a lánc megnövelt védelmére. Fluor tartalmú polimereket és bór-nitrideket tartalmaz a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen ultra tartós! Pipetta rendszer a könnyű használhatóság érdekében.
Nem értékelt
Szín
Black/Pink
Méret
120ml
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2024
Típus Lánckenő anyagok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A C3 Wet Ceramic Láncolaj titka az egyedülálló kerámia bevonat, amely hihetetlen tartósságot és hosszú távú teljesítményt biztosít minden kerékpárláncon. Láncolajunk innovatív összetétele bór-nitridet is használ, hogy rendkívül alacsony súrlódást biztosítson a hajtóláncok maximális hatékonysága, nagy teljesítménye és tartóssága érdekében. A Muc-Off C3 Wet Ceramic Láncolaj vízálló tulajdonságai azt is jelentik, hogy hajtólánca a legzordabb kerékpározási körülmények között is kiváló lesz. Hosszú láncolaj szervizintervallumokat és precíziós sebességváltókat keres szuper alacsony súrlódáscsökkentéssel? Ne keressen tovább! A Muc-Off C3 Wet Ceramic pipettarendszerrel ellátott ergonomikus palackba van csomagolva az egyszerű használat és alkalmazás érdekében. Ezenkívül 95%-ban biológiailag lebomlik, és ideális Road, Cyclocross és MTB számára. Ideális lánckenőanyag országúti kerékpározáshoz, Cyclocrosshoz és MTB-hez Nedves, sáros körülmények között kiváló Bór-nitrideket tartalmaz a hatékonyság érdekében Kerámia bevonatot hoz létre a lánc védelmére Ultra hosszú távú teljesítmény Hihetetlen tartósság Pipettarendszer a pontos és egyszerű alkalmazáshoz Tartalmazza az UV-lámpát a 100%-os lefedettség ellenőrzéséhez Nem kell aggódnod ez nem károsítja a bolygónkat. HASZNÁLAT Teljesen zsírtalanítsa a hajtásláncot a kenőanyag alkalmazása előtt. Győződjön meg róla, hogy a lánc teljesen száraz. Rázza fel erőteljesen a flakont, és vigye fel a lánc belső felére a kenőanyagot miközben hátrafelé forgatja a pedált. Óvatosan törölje le a felesleges kenőanyagot.

Hasonló termékek

MUC-OFF C3 DRY WEATHER CERAMIC LUBE 120 ml láncolaj

9.490 Ft
4 db raktáron
Maximális teljesítményt nyújt akár extrém száraz és poros körülmények között. Ásványolaj mentes kivitel az ökológia védelmére. Kerámia bevonat a lánc megnövelt védelmére. Szintetikus polimerek a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen tartósság! Pipetta rendszer a könnyű használhatóság érdekében. UV led-et tartalmaz, hogy egyszerűen ellenőrizhesd a lefedettséget.

CERAMICSPEED UFO DRIVETRAIN CLEANER 500 ml hajtástisztító spray

9.390 Ft
19 db raktáron
This eco-friendly Drivetrain Cleaner thoroughly removes grease and grime from all drivetrain components. The unique properties dissolve wax from internal rollers, and all surfaces of chain links.

This is a non-toxic and biodegradable formula - environmentally friendly and safe.

MUC-OFF BIO DRIVETRAIN CLEANER 750 ml hajtástisztító folyadék

9.990 Ft
2 db raktáron
Biológiailag lebomlik! Gyorsan és hatékonyan eltávolítja a makacs szennyeződéseket. Az összes olaj és zsírral elbánik. Védi a fényezést, tömítéseket. Szórófejjel a könyebb használhatóságért. Másodpercek alatt hat.

HOLMENKOL TEXTILE WASH mosószer

9.490 Ft 6.290 Ft -tól
3.200 Ft
9 db raktáron
Speciális mosószer magas minőségű sport- és technikai ruházathoz.

CERAMICSPEED UFO BEARING CLEANER csapágytisztító folyadék

8.390 Ft
RENDELHETŐ
Was developed specifically to clean the types of grease and common contamination found in cycling bearings. As a non-toxic, biodegradable formula, you can clean your bearings with ease and peace of mind without harsh solvents or hazardous leftovers.

CERAMICSPEED UFO LONG LIFE GREASE kenőanyag

10.690 Ft
RENDELHETŐ
Is a medium viscosity type of grease, designed to deliver the best performance under the worst riding conditions.
Az oldal tetejére