Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keresés

Rendezés:

TOPEAK F66 táska adapter

1.390 Ft 890 Ft
RAKTÁRON
Kormányszár kupak integrált QuickClick® rögzítéssel a Topeak Ratchet Rocket szerszámtáska és a SmartPhone DryBag gyors és egyszerű fel- és leszereléséhez.

TOPEAK MONO CAGE CX kulacstartó

2.300 Ft 2.070 Ft
RENDELHETŐ
Wrap-around shape holds water bottle securely. Engineering-grade plastic is lightweight and durable. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK SHUTTLE LEVER 1.1 gumileszedő

2.800 Ft 2.520 Ft
RAKTÁRON
Erős és tartós, professzionális gumileszedő ipari minőségű polimerből. Két egyforma méretű darab, melyek összepattinthatóak, így könnyen hordozhatóak. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK MODULA CAGE EX kulacstartó

3.300 Ft 2.970 Ft
RAKTÁRON
A legkedveltebb Topeak kulacstartó. Egy darab műanyagból készült, így könnyű és mégis stabilan tartja a kulacsot. Állítható mérete miatt pedig különböző kulacs méretekhez is alkalmas. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK MONO CAGE kulacstartó

3.300 Ft 2.970 Ft
RENDELHETŐ
Elasztikus gumipánt segíti a mikro állítási lehetőségeket, illetve véd a karcolásoktól. Az egy darabból készült forma pedig könnyű súly és merevséget biztosít. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK IPHONE kemény tok

12.990 Ft 2.990 Ft
RAKTÁRON
The Topeak RideCase mounts with their innovative QuickClick system, making it fast and easy to remove and install your phone. Leave the mount on your bike, and grab your phone on the go.
- Mounts with Topeak's Quick Click system for fast on/off and swaps between bikes
- Mounting bracket included
- Installs onto handlebars, headstem and stem cap
- Compatible with Apple iPhone 4/4s Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK CAGEMOUNT kulacstartó adapter

5.500 Ft 4.950 Ft
RAKTÁRON
A Cagemount egy tartó, amivel extra helyet adhatsz egy plusz kulacstartónak a kormányon, vagy a nyeregcsövön. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK TRIBAG ALL WEATHER táska esővédővel

6.490 Ft 5.841 Ft
RAKTÁRON
Felsőcsőre könnyedén felhelyezhető táska. Hálós felső résszel, de rejtett zsebben esőhuzat található, így a táska száraz maradhat esőben is. Müzliszelet, szerszám könnyedén beleférnek, hogy mindig kéznél legyenek. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.
Az oldal tetejére