Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GARMIN VARIA ERTL 615 radar

Cikkszám: 010-02791-00
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: GARMIN
Elérhetőség: 1 db raktáron
A hátratekintő radarnak és az eBike-ról táplált hátsó lámpának köszönhetően mindig nyugodtan kerékpározhatsz. Hallható és látható figyelmeztetéseket kapsz kompatibilis eszközödön a hátulról közeledő járművekről.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Akkumulátor nélküli radarunk közvetlenül egy kompatibilis eBike-hoz kapcsolódik. A megbízható hátratekintő radarnak köszönhetően mindig tudod, hogyan alakul mögötted a forgalom. Párosítsd kompatibilis Garmin óráddal, Edge® kerékpáros komputereddel vagy kompatibilis okostelefonoddal. A hátsó lámpa nappali láthatóságot biztosít akár 1 mérföld (1.6km) távolságból. A karcsú és kompakt kialakítás többféle rögzítési lehetőséget is kínál. ANT+® kapcsolat és BLUETOOTH® Low Energy technológia a kompatibilis eszközökhöz történő kapcsolódáshoz. SOSEM KELL TÖLTENED A Varia eRTL615 egy akkumulátor nélküli, 24GHz-es hátratekintő radar, amely közvetlenül az eBike elektromos hálózatára van bekötve egy kompatibilis Garmin kábellel (külön megvásárolható), így mindig használatra kész. MAXIMÁLIS ÓVATOSSÁG A Varia eRTL615 hátratekintő radarral rendelkezik, amely vizuális és hangos riasztást ad kompatibilis eszközödön ha hátulról járművek közelednek, akár 140m távolságra. KAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGEK Az eszköz párosítható egyes Garmin órákkal, Edge kerékpáros komputerekkel vagy a kompatibilis okostelefonon futó Varia™ alkalmazással a figyelmeztetések megjelenítésére. KIVÁLÓ LÁTHATÓSÁG Nagy távolságról- nappal akár 1 mérföldről (1.6km) - figyelmezteti a közeledő járművek vezetőit élénk villogásával. ÁLLÍTHATÓ VILÁGÍTÁSI MÓDOK A Varia eRTL615 4 különféle világítási móddal rendelkezik, köztük az alacsony intenzitású fényt használó peloton móddal, amely kíméli a mögötted haladó kerékpáros szemét. KOMPAKT KIALAKÍTÁS Az elegáns és kompakt kialakítás többféle rögzítési módot kínál nyeregcsőre vagy táskatartóra. Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 41,2 x 77,7 x 20 mm Akkumulátor/működési idő: Fix bekötésű tápellátás Vízállóság: IPX7 Vezeték nélküli technológiák: ANT+, Bluetooth Low Energy Egyéb adatok: Üzemmódok: folyamatos (20 lumen)/peloton (8 lumen)/éjjeli villogó (29 lumen)/nappali villogó (65 lumen)

Hasonló termékek

GARMIN VARIA RTL515 Radar

84.900 Ft
2 db raktáron
Hátsó lámpa és radar egyben! Párosítsd Edge kerékpáros computerrel vagy a kompatibilis okostelefonjával, ezt követően figyelmeztetni fog a hátulról érkező járművekre. A megbízható hátrafelé néző radar lehetővé teszi, hogy úgy kerékpározz, hogy tudod mi fog érkezni. A Varia alkalmazás segítségével mobiltelefonod elsődleges vagy másodlagos kijelzőként is használhatod. A nappali beállítással lehetővé válik, hogy a hátulról jövő gépjárművek vezetői akár 1,5 km-ről észrevegyenek. Próbáld ki

GARMIN VARIA rögzítő nyereg alá

19.900 Ft
RENDELHETŐ
Egyszerűsítsd a kerékpár beállítását, és optimalizáld a kompatibilis Varia radar magasságát, hogy jobban láthatóvá tedd magad a közeledő autósok számára. Ez az opcionális rögzítőkészlet lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy a kompatibilis Varia készüléket a kerékpár nyereg alá szereljék és felszereljék a szabványos nyeregpálcákra (7 mm-es, kerek). A felszerelés egyszerű egy 4 mm-es hatlapos csavarkulccsal (nem tartozék).
Az oldal tetejére