Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpár kiegészítők

Rendezés:

LOOK EXAKT DUAL wattmérős országúti pedál

619.990 Ft 557.991 Ft
61.999 Ft
RENDELHETŐ
Az Exakt wattmérő két piaci húzónév, a LOOK és az SRM közös projektje. A legkorszerűbb elektronikus rendszert foglalja magában a pedál, de emellett mégis könnyű marad a mindössze 155 grammjával pedálonként. A karbon pedáltest különleges merevséget kínál, míg a 400 mm2-es, rozsdamentes acél kontaktfelület optimalizálja az erőátvitelt. A rugófeszesség könnyen állítható 9-től 18-ig. Minden ARM technológiai elem az acél tengelyben van, ami miatt a tömítés tervezése komoly odafigyeléssel történt. A túlméretes golyós csapágy és a tűgörgős csapágy integrálása mellett kívül szimpla, kék tömítőgyűrű, belül pedig dupla tömítés van. Az IPX6/7 szabvánnyal kiegészítve az Exakt pedál a legkeményebb versenykörülményekhez illik.
KÉTOLDALI WATTMÉRŐ
- A legjobb erőátvitel-súly arányú pedál a piacon, ami egy kitűnő tulajdonsága a LOOK pedáloknak
- Erős, könnyű és megbízható: a miniatűr, pedáltestbe integrált elektronikai alkatrészek új generációja
- Német és francia szerelés a bizonyított technológiai tudás és a minőség biztosításáért
- Analizáld és oszd meg az adatokat az Exakt wattmérőd telefonodhoz vagy számítógépedhez való csatlakoztatásával Bluetooth Low Energy vagy ANT kommunikációval

TACX NEO 2T SMART wattmérős interaktív edzőgörgő

552.900 Ft
RENDELHETŐ
(1)
Az ikonikus és népszerű Neo 2 Smart okosgörgő csendes és igen erőteljes direkt hajtást kapott. A motort úgy alakítottuk ki, hogy még jobb beltéri kerékpáros élményt adjon, különösen emelkedők vagy sprintek esetén. A NEO 2T Smart még csendesebb lett, és kétség kívül a legerősebb, legpontosabb és legvalósághűbb élményt adó kerékpáros tréner.



Újdonságok:

Még csendesebb: a levegő mozgásából és a rezgésekből adódó zajok jelentős csökkentése.

Valóságosabb kerékpáros élmény: az erőteljes motornak köszönhetően a mászás és a sprint során sokkal realisztikusabb élményt ad.

Szélesebb körű kompatibilitás: közvetlenül kompatibilis a 135x10, 142x12 és 148x12mm-es tengelyekkel.



- Teljes csendesség: A mágnesek újratervezésének köszönhetően a a NEO 2T Smart jelentősen csendesebb lett. Csükkent a levegő mozgásából adódó zaj, valamint az alacsony fordulatszámon fellépő, talajra továbbított rezgések. Ennek köszönhetően a tréner csendesebb, mint valaha gondolhattuk volna.

- Erőteljes emelkedők és sprintek: A NEO 2T Smart új tervezésű motorja a bringázás valós érzését adja emelkedőkön vagy gyorsításnál is. A motor erősebb lett, így erőteljesebb terhelést képes leadni olyan helyzetekben, mint a mászás vagy a sprint.

- Pedálcsapás analízis: A NEO 2 is rendelkezett bal és jobb oldali kapacitív érzékelővel, amely pontosan méri mindkét lábad helyzetét. Az ANT+ kerékpárdinamikai mérés hozzáadásával analizálhatod a pedálcsapást más fejlesztők szoftvereiben, vagy akár egy Garmin Edge kerékpáros computerrel. (Mac-en és a Tacx Training-ben nem érhető el.)

- Pontosság: A Tacx NEO 2T Smart rendkívül pontosan méri a teljesítményedet (Watt), és ehhez nem szükséges kalibráció sem. A teljesítménymérés pontossága: 1%.

- Bringás érzés: A NEO 2T Smart nagyon érzékeny, és azonnal reagál a sebesség- vagy meredekség-változásokra. Dinamikus tehetetlensége révén kompenzálja a sebességet, súlyt és az emelkedő szögét, hogy a legvalósághűbb és simább kerékpáros érzetet érje el.

- Számtalan tengellyel kompatibilis: A NEO 2T Smart tengelyét újraterveztük, hogy adapterek használata nélkül is a lehető legtöbb kerékpárral kompatibilis legyen. Így minden kerékpárral kompatibilis, csak a 135x10 és a 135x12 méretek esetén szükséges adaptert használnod.

- A valódi út érzése: Tapasztald meg a rezgést macskakövön, kavicsos úton, vagy egyéb felületeken! Ez a különleges szolgáltatás a NEO sorozat specialitása, amit kihasználhatsz a Tacx filmeknél vagy a Zwift szoftver használatakor.

- Lejtők: Egy domb vagy hegy tetejéről indulva mindig izgalmas érzés belegyorsulni a lejtőbe. Ez a tréner megadja ezt az érzést, a NEO 2T Smart gyorsít a lejtőn.

- Stabil és flexibilis: A NEO 2T Smart kialakítása lehetővé tesz néhány fokos mozgást balra és jobbra tekerés közben. A szerkezet követi a tested természetes mozgását, ez a szabadság pedig fokozza a valódi kerékpározás érzését.

- Külső tápellátás nélkül is: A NEO 2T Smart nem feltétlenül igényel külső tápellátást, a kerékpározással megtermelt energiával is képes működni. A lejtők szimulálása csak külső táp csatlakoztatása esetén lesz aktív.



Általános tudnivalók

Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális surlódást biztositják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó. Flow és Neo esetében plusz szerszámigény: Kazetta kulcs, láncos kulcs a fogaskoszorú felhelyezeséhez.

TACX NEO 2T SMART BUNDLE edzőgörgő ajándékokkal

519.900 Ft
RENDELHETŐ

A NEO 2T Smart csendes és kétség kívül a legerősebb, legpontosabb és legvalósághűbb élményt adó kerékpáros tréner.

A TACX NEO 2T SMART BUNDLE tartalma:

  • ajándék Tacx Neo Motion Plate
  • ajándék Garmin HRM-Dual szívritmus jeladó
  • ajándék 6 havi Tacx Training edzőprogram előfizetés
  • ajándék 2 darab Tacx kulacs
  • ajándék Tacx törülköző

GARMIN RALLY XC200 wattmérős MTB pedál

509.900 Ft
RENDELHETŐ
TELJESÍTMÉNYMÉRÉS A PEDÁLON:

A Rally XC200 pedált szélsőséges helyzetekben teszteltük, hogy te is tudj ilyen körülmények között biciklizni. Ez a kétoldali teljesítménymérő megbízható adatokat nyújt és könnyedén átrakható egyik bicikliről a másikra.
- Ugyanannyira egyszerű felszerelni, mint bármelyik másik pedált, ugyanolyan könnyű áttenni is. Igen, valóban.
- Merülj el a teljesítményed statisztikáiban! Teljes erő, ütem és számos egyéb adat.
- Könnyedén becsatolható, a pedálok a Shimano SPD stoplikkal használhatók.
- Edge® kerékpáros készülékkel egyszerű a szoftverfrissítés és az adatok feltöltése.
- Szinkronizáld kedvenc alkalmazásaiddal még több elemzésért és adatmegosztásért.

GARMIN RALLY RK200 wattmérős országúti pedál

467.900 Ft
RENDELHETŐ
TELJESÍTMÉNYMÉRÉS A PEDÁLON:

A Rally RK200 pedált szélsőséges helyzetekben teszteltük, hogy te is tudj ilyen körülmények között biciklizni. Ez a kétoldali teljesítménymérő megbízható adatokat nyújt és könnyedén átrakható egyik bicikliről a másikra.
- Ugyanannyira egyszerű felszerelni, mint bármelyik másik pedált, ugyanolyan könnyű áttenni is. Igen, valóban.
- Merülj el a teljesítményed statisztikáiban! Teljes erő, ütem és számos egyéb adat.
- Könnyedén becsatolható, a pedálok a LOOK KEO stoplikkal használhatók.
- Edge® kerékpáros készülékkel egyszerű a szoftverfrissítés és az adatok feltöltése.
- Szinkronizáld kedvenc alkalmazásaiddal még több elemzésért és adatmegosztásért.

GARMIN RALLY RS200 wattmérős országúti pedál

467.900 Ft
RENDELHETŐ
TELJESÍTMÉNYMÉRÉS A PEDÁLON:

A Rally RS200 pedált szélsőséges helyzetekben teszteltük, hogy te is tudj ilyen körülmények között biciklizni. Ez az egyoldali teljesítménymérő megbízható adatokat nyújt és könnyedén átrakható egyik bicikliről a másikra.
- Ugyanannyira egyszerű felszerelni, mint bármelyik másik pedált, ugyanolyan könnyű áttenni is. Igen, valóban.
- Merülj el a teljesítményed statisztikáiban! Teljes erő, ütem és számos egyéb adat.
- Könnyedén becsatolható, a pedálok a Shimano SPD-SL stoplikkal használhatók.
- Edge® kerékpáros készülékkel egyszerű a szoftverfrissítés és az adatok feltöltése.
- Szinkronizáld kedvenc alkalmazásaiddal még több elemzésért és adatmegosztásért.

WAHOO KICKR V5 Power Trainer wattmérős interaktív edzőgörgő

443.900 Ft
RENDELHETŐ

The ultimate indoor training experience.

The newest version KICKR Smart Trainer delivers the most realistic ride feel and precise power with the addition of KICKR AXIS action feet and improved power accuracy of +/- 1%. The KICKR continues to provide the best in class indoor smart trainer design with carbon steel body for durability and stability, to hold up to the demands of all types of cyclist. Its unmatched compatibility expands to include three simultaneously Bluetooth connections for a trouble-free start to your workout. Get the immersive, game changing indoor riding experience when you pair with our KICKR CLIMB Indoor Grade Simulator and Bluetooth & ANT+ controlled KICKR HEADWIND Smart Fan.

ELITE RIZER emelkedő szimulátor

399.990 Ft
RENDELHETŐ

Step up your bike game with the new Rizer, Elite’s gradient simulator with steering.

The latest addition to the Elite indoor cycling ecosystem will raise and lower your bike to give you real-time inclines and declines as you blast those climbs with your trainer. For more focused and realistic rides, the Elite gradient simulator features the innovative steering system which is designed to improve the handlebars’ feel when you’re going uphill, and help you work every muscle as you would do when you’re riding outdoors. Use it with Zwift to control your avatar on-screen and overtake other cyclists.

Uphill and downhill, just like in real rides
Featuring sturdy hardware design, the Rizer will provide with true-to-ride inclines up to 20% and declines as low as -10%. The Elite grade simulator can make you feel all the power of your favorite summits and help you attack the effort ahead of the upcoming climb. But it’s more than that.

With steering, so you’ll work every muscle
The Rizer features hardware technology with steering functionality so you can easily move your handlebars left and right when you’re smashing those climbs. This will improve handlebar feel and comfort, but also it helps you to use the same muscle groups on legs and shoulders that you’d be using if you were riding your bike outdoors, uphill. By training on the Rizer you can also test new bike positions and prepare yourself thoroughly for your next outdoor rides.

The best stability as you blast those climbs
As is traditional for Elite, design and technology are combined in the Rizer to improve comfort and efficiency so you can achieve the most immersive workout environment with your bike. The Elite Rizer features the sturdiest hardware design to ensure balance and stability in the most challenging uphill climbs. Max load is 120 kg. With a carrying handle and adjustable feet, the Elite Rizer comes fully assembled and features an aluminium structure connected to a platform made in a steel and aluminium alloy to ensure great resistance in the most challenging uphill climbs. All combined with a modern, hi-tech design.


Compatible with all bikes and apps with inclines
The Elite Rizer will connect directly with your interactive smart trainer to offer automatic grade changes when you’re riding on virtual courses. The Elite grade simulator is compatible with all latest generation trainers that allow your bike to rotate freely, and, within the Elite range, exclusively with the Justo, Direto XR(-T), Suito(-T) and Tuo. The Rizer is also compatible with all commercially available bicycles, with disc brakes and 12mm thru-axle bikes. The adapter for 15mm thru-axle is included in the box.

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

ELITE NERO interaktív szabadgörgő

349.990 Ft
RENDELHETŐ
Páratlan interaktivitás
- Végignéztük a Quick Motion legjobb tulajdonságait, majd úgy gondoltuk, interaktívvá tesszük – így született meg a Nero.
- Itt van a Nero, az ELITE új interaktív görgője, mely összekapcsolja a Quick Motion összes innovációját az Arion Digital Smart B+ interaktivitását.
- A technikailag kiválóan teljesítő és lenyűgöző kinézetű NEero mindent megtesz, hogy biztosítsa az izgalmas és fejlesztő edzést!
- Ez az első szabadgörgő, mely két lendkerékkel rendelkezik.
- 12 hónap ingyenes előfizetés a My E-Training (mobil verzió) applikációhoz.

TACX FLUX 2 SMART wattmérős interaktív edzőgörgő

339.900 Ft
RENDELHETŐ
A FLUX 2 Smart okosgörgő a népszerű Flux Smart továbbfejlesztett változata nagyobb ellenállással és nehezebb lendkerékkel, ami szélesebb szimulációs határokat, valósághűbb kerékpáros élményt és pontosabb teljesítménymérést biztosít.

- Erőteljes kihívás: A FLUX 2 Smart elődjéhez képest nagyobb ellenállásra képes, ami szélesebb határok között teszi lehetővé a szimulációt. Ez a technika akár 16%-os emelkedők valóságos szimulációjára is képes.

- Pontos és megbízható: A pontos, megbízható és következetes mérés az edzések követésének kulcsa. A FLUX 2 Smart épp erre született, a teljesítménymérés pontossága 2,5%.

- Bringás érzés: A nagyobb ellenállás és a nagyobb lendkerék jelentősen valósághűbbé teszi a bringázás érzését. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a FLUX 2 Smart sokkal jobban reprodukálja egy kültéri kerékpározás élményét.

- Csendes: A FLUX 2 Smart tervezésekor a vibrációt és a zajszintet a minimumra csökkentettük, ez egy különlegesen csendes lendkerékkel szerelt trénert eredményezett.

- Kompatibilitás: A FLUX 2 Smart készletében található tengely-adapterekkel a kompatibilitás igen széles körű. Ez a tréner kompatibilis a 142x12mm-es és 148x12mm-es tengelyekkel.

- Önálló működés: A FLUX 2 Smart elektronikája lehetővé teszi az önálló használatot különféle szoftverek nélkül is. Követi a teljesítménygörbét, az ellenállás gyorsításkor növekszik. Pontosan reprodukálja egy sík kerékpározás élményét.

- Visszajelzés: Jól látható LED-ek mutatják, hogy a FLUX 2 Smart tápfeszültség alatt van, illetve külső eszközhöz kapcsolódik ANT+-on vagy Bluetooth-on.

- Stabil és flexibilis: A FLUX 2 Smart trénert úgy terveztük, hogy a legkeményebb edzést is bírja. A padlón szélesen fekvő lábak maximális stabilitást adnak, a tartós anyagokra pedig mindig biztosan számíthatsz.

Általános tudnivalók

Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális surlódást biztositják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó.

GARMIN EDGE SOLAR 1040 kerékpáros computer

318.900 Ft
RENDELHETŐ
Sose állj meg ezzel az egyedülálló, GPS-es kerékpáros készülékkel, mindig készen áll, ha szükséged van rá. Az Edge 1040 Solar elkísér az eldugott völgyektől a magas hegyeken át.

Toljad neki! A Power Glass™ napelemes kijelző akár óránként 42 perccel is meghosszabbíthatja az üzemidőt energiatakarékos üzemmódban.
Tekerj messzebbre, tölts kevesebbet. A napelemes töltéssel akár 45 órás üzemidőt is elérhetsz vagy energiatakerékos módban akár 100 órát is.
Vár a vadon! A sűrű lombozat alatt vagy a városi kanyonok között a mutli-band GNSS rendszerrel könnyedén megleled az utad.
A kerékpáros képességed és a pálya igényei segítenek jobban megismerni az erősségeidet és a gyengeségeid.
Bringázz mint a helyiek, a kerékpározási jellegnek megfelelő térképekkel és navigációval.
Tudd, mennyi tartalék maradt benned a stamina funkcióval.

LOOK EXAKT SINGLE wattmérős országúti pedál

349.990 Ft 314.991 Ft
34.999 Ft
RENDELHETŐ
Kézzel szerelve, mely által minden LOOK wattmérő elektronikai alkatrész a pedáltestbe integrálva kerül. Ezzel adja a legnagyobb precíziót és megbízhatóságot, hiszen ott mér, ahol az erőt leadod. A teljes integráltság mellett a jobb lábad teljesítményét minden részletében méri: erőt, pedálfordulatot és hajtáshatékonyságot, átlagos teljesítményt, edzésmennyiséget, hogy optimalizálhasd a fejlődésedet. 100 órányi üzemidővel két töltés között rengeteg időd adódik arra, hogy a határaidat feszegesd.
JOBB OLDALI WATTMÉRŐ
- A legjobb erőátvitel-súly arányú pedál a piacon, ami egy kitűnő tulajdonsága a LOOK pedáloknak
- IPX7-es vízállóság szabványú, a belső dupla tömítésnek és a külső tömítésnek köszönhetően, mely a legnehezebb időjárási körülmények esetén is víztől elzártan tartja a tengelyt
- Német és francia szerelés a bizonyított technológiai tudás és a minőség biztosításáért
- Analizáld és oszd meg az adatokat az Exakt wattmérőd telefonodhoz vagy számítógépedhez való csatlakoztatásával Bluetooth Low Energy vagy ANT kommunikációval
Az oldal tetejére