Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
318.900 Ft (251.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

GARMIN EDGE SOLAR 1040 kerékpáros computer

Cikkszám: 010-02503-21
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: GARMIN
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Sose állj meg ezzel az egyedülálló, GPS-es kerékpáros készülékkel, mindig készen áll, ha szükséged van rá. Az Edge 1040 Solar elkísér az eldugott völgyektől a magas hegyeken át.

Toljad neki! A Power Glass™ napelemes kijelző akár óránként 42 perccel is meghosszabbíthatja az üzemidőt energiatakarékos üzemmódban.
Tekerj messzebbre, tölts kevesebbet. A napelemes töltéssel akár 45 órás üzemidőt is elérhetsz vagy energiatakerékos módban akár 100 órát is.
Vár a vadon! A sűrű lombozat alatt vagy a városi kanyonok között a mutli-band GNSS rendszerrel könnyedén megleled az utad.
A kerékpáros képességed és a pálya igényei segítenek jobban megismerni az erősségeidet és a gyengeségeid.
Bringázz mint a helyiek, a kerékpározási jellegnek megfelelő térképekkel és navigációval.
Tudd, mennyi tartalék maradt benned a stamina funkcióval.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
318.900 Ft (251.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Vízállóság: IPX7 GPS vevő típusa: GPS, GLONASS, Galileo Vezeték nélküli technológiák: ANT+/Bluetooth/Wi-Fi Gyorsulásmérő: Igen Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 59,3 x 117x6 x 20 mm Kijelző méret: 88,9 mm képátló Kijelző típus: transzflektív, színes érintőkijelző, solar Súly: 133 g Akkumulátor/működési idő: lítium-ion / akár 45 óra üzemidő (solarral), vagy 100 óra energiatakarékos módban Beépített memória/memóriakártya: 64 GB / nincs memóriakártya foglalat Szívritmusmérő: Külső HRM támogatott Térképkezelés: Előre betöltött Európa kerékpáros térkép, további térképek fogadása Felbontás: 282 x 470 képpont Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 200 Útvonalak/Nyomvonalak: 100 pálya / 200 órányi edzés Barometrikus magasságmérő: Igen Iránytű: Igen Automatikus útovnaltervezés (fordulóról-fordulóra): Igen Connect IQ kompatibilis: Igen Okostelefonos értesítések: Igen Útnapló: Igen Giroszkóp: Igen Hőmérő: Igen Személyre szabható adatmezők: Igen Személyre szabható tevékenységi profilok: Igen Auto Pause: Igen Auto Lap: Igen Kézi körváltás (Manual Lap): Igen Letölthető edzéstervek: Igen Virtuális edzőpartner: Igen Személyre szabható riasztások: Igen VO2 max becslés: Igen Edzési hatás (aerob, anaerob): Igen Korábbi tevékenység elleni verseny: Igen Szegmensek (Live, Garmin): Igen Livetrack: Igen Group Livetrack: Igen Regenerálódási tanácsadó: Igen Egyéb adatok: Fényérzékelő, fiziológiai mérések, vészhelyzeti SMS küldés, MTB funkciók, inReach kompatibilis, napelemes töltés

Paraméterek

Évjárat 2022

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

GARMIN EDGE 1050 kerékpáros computer

299.900 Ft
RENDELHETŐ
AZ EDGE 1050-NEL MINDEN BRINGÁZÁS JOBB LESZ A szombati csapatos tekeréstől a hosszú egyéni túrákig minden bringázást tökéletessé tehetsz az Edge 1050-nel, a teljesítményértékelő funkciókkal, a szegmensekkel, valamint az ingyenes, személyre szabott edzésekkel.

GARMIN EDGE 1050 BUNDLE kerékpáros computer szett

339.900 Ft
RENDELHETŐ

AZ EDGE 1050-NEL MINDEN BRINGÁZÁS JOBB LESZ A szombati csapatos tekeréstől a hosszú egyéni túrákig minden bringázást tökéletessé tehetsz az Edge 1050-nel, a teljesítményértékelő funkciókkal, a szegmensekkel, valamint az ingyenes, személyre szabott edzésekkel.

TARTOZÉK PULZUSPÁNT, SPEED- ÉS CADENCE SZENZOR

GARMIN EDGE 1030 PLUS BUNDLE kerékpáros óra

276.900 Ft
RENDELHETŐ
FEDEZD FEL A VILÁGOT ÉS A HATÁRAID - Sosem kell megállnod ezzel a GPS-es kerékpárkomputerrel. Az Edge 1030 Plus menetre kész az aszfalton és a hegyi ösvényeken is. - Szinkronizálj beltéri vagy kültéri edzéseket közvetlenül az Edge-re. Ez a könnyebbik rész. - Eddz engem. Az Edge túrákat és edzéseket javasol az aktuális edzési terhelés alapján. - Nem számít, milyen messzire tekersz, az Edge könnyedén visszavezet a kiindulási helyre. - Még több kapcsolódási lehetőség, akár inReach® használatával is. - Szöveges üzenetek és a kedvenc alkalmazásaid mind elérhetők ezen a kerékpáros navigációs készüléken. - Tekerj messzebb, tölts kevesebbet, hiszen akár 24 órás akkumulátoros üzemidőt biztosít.

GARMIN EDGE 1040 kerékpáros computer

254.900 Ft
1 db raktáron
Sose állj meg ezzel az egyedülálló, GPS-es kerékpáros készülékkel, mindig készen áll, ha szükséged van rá. Az Edge 1040 elkísér az eldugott völgyektől a magas hegyeken át.

- Vár a vadon! A sűrű lombozat alatt vagy a városi kanyonok között a mutli-band GNSS rendszerrel könnyedén megleled az utad.
- Tekerj messzebbre, tölts kevesebbet. Akár 35 órás üzemidőt is elérhetsz vagy energiatakerékos módban akár 70 órát is.
- A kerékpáros képességed és a pálya igényei segítenek jobban megismerni az erősségeidet és a gyengeségeid.
- Bringázz mint a helyiek, a kerékpározási jellegnek megfelelő térképekkel és navigációval.
- Már alig várod az indulást? Szerencséd van! Ez az Edge már a dobozból kivéve használható, így szinte azonnal mehetsz tekerni.
- Tudd, mennyi tartalék maradt benned a stamina funkcióval.

GARMIN EDGE 1030 PLUS kerékpáros óra

233.900 Ft
RENDELHETŐ
A kerékpáros GPS csúcsa, wifi szinkronban van, körtúrát tervez, hatalmas képernyője jól látható. Az Edge 1030 Plus menetre kész az aszfalton és a hegyi ösvényeken is. Nem számít, milyen messzire tekersz, az Edge könnyedén visszavezet a kiindulási helyre. Szöveges üzenetek és a kedvenc alkalmazásaid mind elérhetők ezen a kerékpáros navigációs készüléken. Próbáld ki!

WAHOO ELEMNT BOLT V2 kerékpáros óra

109.490 Ft
RENDELHETŐ
Az ELEMNT BOLT V2 célzottan úgy készült, hogy egyszerű, intuitív tekerési élményt nyújtson egy elegáns, aerodinamikus kialakításban. Ez a GPS kerékpáros computer 2,2 hüvelykes, 64 színű képernyővel rendelkezik, környezeti fényérzékelővel, így a legfontosabb mérőszámok könnyen, egy pillantással láthatók. A Perfect View Zoom, a Quicklook LED-ek és a testreszabható adatlapok lehetővé teszik a készülék beállításának személyre szabását, hogy a kerékpározás elejétől a végéig hasznos társad legyen. A 16 GB memóriával és a készüléken lévő navigációs funkciókkal az ELEMNT BOLT V2 képes tárolni a térképeket és útvonalakat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy mindig a helyes úton maradj, és menet közben esetlegesen átirányítsd az útvonalat. A BOLT akkumulátorának élettartama 15 óra, és az USB-C töltésnek köszönhetően menet közben is feltölthető. A Bluetooth Smart, ANT+ és WiFi technológiával felszerelt ELEMNT BOLT V2 zökkenőmentesen párosítható az összes kerékpáros érzékelőjével és kiegészítő eszközével, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az edzésidőből. A teljesítményre és az egyszerűségre tervezett ELEMNT BOLT V2 GPS kerékpáros komputerrel minden másodperc számít. Az ELEMNT BOLT V2 egy teljesen integrált GPS kerékpáros computer, kompatibilis hardverek és okostelefonos alkalmazások teljes listájával.
Az oldal tetejére