Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Ezzel segíted a munkánkat!
7.190 Ft (5.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ELITE SYSSA RACE Matte Black 750 ml kulacs

Cikkszám: FA003514566
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: ELITE
Elérhetőség: 2 db raktáron
A nagy folyadékáramlású acél palack A történelmi Elite Syssa palackja egy feltűnő és nagy teljesítményű rozsdamentes acél modellé, a Syssa Race-é változik. A Deboyo Race-szel együtt a Syssa Race az egyetlen kereskedelmi forgalomban kapható acél palack, amely rendelkezik az innovatív Elite kupakkal, amelyet úgy terveztek, hogy gyors és bőséges folyadékáramlást biztosítson még akkor is, ha nem lehet összenyomni a palackot, mint például az acél palackok esetében. A Syssa Race, amely védőburkolattal rendelkezik, amely megvédi a kifolyócsövet a külső hatásoktól, és minden palacktartóval kompatibilis, városi és sportos használatra is tökéletes. A tiszta rozsdamentes acélból vagy fekete matt kivitelben kapható Syssa Race egy ellenálló és környezetbarát palack, amely nagyon hosszú élettartamra van szánva.
Nem értékelt
Szín
Matte Black
Méret
550ml
7.190 Ft (5.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Szín Fekete
Évjárat 2023
Típus Kulacs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Cube HPP kulacstartó

5.990 Ft 5.091 Ft -tól
898 Ft
RENDELHETŐ
Ne veszítsd el az üveget. Ez a kulacstartó sem kerülte el mérnökeink figyelmét - gondoskodtunk arról, hogy szorosan tartson, de ugyanakkor könnyű hozzáférést is biztosítson. Még a színét is a CUBE kerékpárcsaládhoz igazítottuk.

PRO Smart kulacstartó kiegészítőkkel

7.490 Ft
1 db raktáron
A PRO Smart Bottle Cage egy állítható kulacstartót kombinál egy integrált tárolási megoldással.

TOPEAK MODULA JAVA CAGE kulacstartó

7.500 Ft 6.750 Ft
750 Ft
11 db raktáron
Tökéletes választás, ha nem szereted a hagyományos kulacsokat, és szeretnéd a bringán is magaddal vinni a kedvenc teás vagy kávés termoszodat. Állítható mérete miatt termoszon kívül akár hordozható hangszóró is belefér. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

BBB BBC-36 FLEXCAGE kulacstartó

7.690 Ft 6.590 Ft -tól
1.100 Ft
13 db raktáron
A BBB tervezői szeretik fejlesztgetni az egyszerűbb alaptermékeket is. Ami nagyon egyszerűnek tűnik, annak a fejlesztése még nagyobb kihívást jelent. A FlexCage új formája jobban megtartja a kulacsot és még flexibilisebb a különböző formájú és méretű kulacsokhoz. A súlyából kicsit lefaragtunk, ugyanakkor a színválasztékot bővítettük. Súlya: 42 gramm.
Az oldal tetejére