Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Castelli kerékpáros ruha

Castelli kerékpáros ruha

Castelli volt az első cég, amely egy vízlepergető anyagból, Lycra-ból készített rövidnadrágot és mezeket, és így vált az egyik vezető kerékpáros ruházatot gyártó céggé. Az idő előrehaladtával megjelentek a színek, a szélálló, a termo, és jól szublimálható alapanyagok is. A Castelli ruházatokon minden apró varrásnak és zsebnek fontos, sporttechnikai jelentősége van. A Castelli céget Maurizio Castelli alapította. Maurizio apja már korábban, 1876-ban alapított egy céget Vittore Gianni néven, amely többek között az AC Milan-nak és a híres milánói balettnek készített ruhákat. 1910-ben készítették az első kerékpáros ruhát. Maurizio csapata mindig is azzal a céllal készítette mezeit, hogy olyan funkcionális kerékpáros ruhát állítson elő, amely a sportolók számára a legmegfelelőbb.

Castelli kerékpáros ruha

Castelli kerékpáros ruházat széles választékban a Bringaland Kerékpárüzletben és webshopban

A Castelli kerékpáros rövidnadrágokat és bringás mezeket, kabátokat, kerékpáros kabátokat, kesztyűket és kerékpáros kiegészítőket kínál, praktikus és funkcionális kialakítással. A kerékpáros nadrágok rövid és hosszú változatban, különböző kerékpáros mezek, továbbá kesztyűk, sapkák, zoknik, fehérneműk, szélálló és esőálló kabátok, kamáslik, kar és térd melegítők. A Castelli termékeit sportolók tervezik sportolóknak, így a tervezés és gyártás során a funkcionalitás és könnyű kivitel egyaránt különösen fontos szerepet játszanak.

 

castelli kerékpáros ruházat

 

Castelli mezek - funkcionalitás és design kombinációja 
Annak érdekében, hogy a test meleg és száraz maradjon, a mezeket lélegző anyagból készítik, hogy a nedvességet könnyen elvezesse. A hátsó zsebek kialakítása gyors hozzáférést biztosítanak, mely edzés közben sem csúszik el. A Castelli-re jellemző kis varratok még kényelmesebbé teszik a mezeket.

Minden időben viselj megfelelő kerékpáros ruházatot!
Nem csak a Castelli mezek készülnek lélegző és időjárásálló anyagból, hanem a Castelli többi terméke is, például kesztyűk, kerékpáros nadrágok, kabátok, bringás sapkák, zoknik és kerékpáros mellények. A Castelli filozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére a maximális teljesítmény elérése érdekében!

Az innovatív vállalat folyamatosan törekszik arra, hogy a gyártás során a legmodernebb technológiáké legyen a főszerep. Az alappillér az időjárási viszonyoknak való megfelelés. Az olasz gyártó időt és energiát nem spórolva fejlesztette ki azt a koncepciót, amellyel a kerékpározást nem csak felejthetetlen élménnyé, hanem sikeressé is teszi. A tesztelést szélcsatornákban is végzik, hogy minden szélsőséges körülmény figyelembevételével tudják megalkotni a tökéletes ruhadarabot. 

Mit kínál a Castelli? - Kerékpáros ruházat férfiaknak és nőknek

Női és férfi kollekció egyaránt megtalálható a Castelli széles termékpalettáján. A csúcsminőség mellett, az éppen aktuális trendekre is elegendő figyelmet szentel a gyártó, így a kényelem mellett a divatos darabokról sem kell lemondania a viselőnek. A kerékpáros mez és rövidnadrág mellett számos kiegészítő és funkcionális ruhadarab skálájával is rendelkezik.  
A kiegészítők nem csak a versenysportban fontosak! Tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy egy zokni vagy egy sapka nem tesz hozzá a teljesítmény maximalizálásához. Egy pár kesztyű épp olyan fontos szerepet tölthet be, mint egy kerékpáros mez vagy széldzseki. Akár hobbi kerékpárosok vagyunk, akár versenyszerűen űzzük ezt a sportot, mindig törekedjünk a maximumra és a kényelemre! Ezt biztosítja a Castelli. 

 

 

Castelli kerékpáros ruházat

Az oldal tetejére