Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
25.490 Ft
22.941 Ft (18.064 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.549 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BRYTON SMART SET SPD-CAD szenzor

Cikkszám: BRSSET
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: BRYTON
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
25.490 Ft
22.941 Ft (18.064 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.549 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2020

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

BRYTON SMART SET SPD-CAD szenzor

Hasonló termékek

KNOG SCOUT riasztó és GPS kerékpárra

22.990 Ft
3 db raktáron
Megértjük, hogy a kerékpárod értékes vagyontárgy, és kockázatos lehet felügyelet nélkül hagyni, még akkor is, ha be van biztosítva. A Scout páratlan kerékpárbiztonságot nyújt azáltal, hogy a rendkívül hangos, 85db-es kerékpárriasztó funkciót egy rendkívül pontos kerékpárkeresővel kombinálja, amely az Apple "Find My" alkalmazást használja. Ez a kerékpárbiztonság jövője.

GARMIN HRM-DUAL (ANT és Bluetooth) szívritmus jeladó

29.900 Ft
1 db raktáron
Szívritmus - könnyedén, pontosan: Ez a prémium szívritmusmérő mellkaspánt valós időben közvetíti a pulzusát ANT ® és BLUETOOTH® Low Energy technológiával, így könnyedén edzhet bel- és kültéren vagy akár online. Segítségével pontos szívritmusértéket jelezhet Garmin készüléke, vagy az olyan online ezdőalkalmazások, mint a Zwift. Akár edzőterme gépeivel is együttműködhet, ha azok támogatják a Bluetooth vagy az ANT kapcsolatot. Kényelmes viselet és használat: A HRM-Dual puha mellkaspántra rögzül, mely kényelmes viselet és egyszerűen beállítható. A pánt mosásához csak vegye le róla a modult. Ne aggódjon a töltöttség miatt, mivel akár 3,5 évig is elműködhet 1 darab elemről. A Bluetooth szó és logo a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett tulajdona.
Az oldal tetejére