Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fulcrum kerekek - a teljesség igénye nélkül

Fulcrum kerekek - a teljesség igénye nélkül
A Bringaland saját forgalmazású márkája az olasz kerékgyártó, aki a világ minden táján jelen van innovatív termékeivel. Az alap kerekeken túl, egészen a csúcs technológiákkal támogatott kerékszettekig, minden kategóriában képviselik magukat a kerékpáros piacon.

Fulcrum kerekek és kerékszettek 

A Fulcrum egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa a modern technológia eszközeivel. Ennek feltétele, hogy ne csak legyártsák a K+F mérnöki csapat által megtervezett Fulcrum kerekeket, hanem begyűjtsék és fel is dolgozzák a termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat a világ legjobb versenyzőitől és a hobbista kerékpáros rajongóktól, világszerte.  Ez a folyamatos információcsere teszi lehetővé, hogy évről évre jobbak legyenek a Fulcrum kerekei és minden körülmény között megállják a helyüket. A legjobb anyagok kiválasztása, a részletek kidolgozása, a technikai megoldásokra való fókuszálás, ezek azok a tényezők, amelyek abszolút trendmutatóvá teszik a Fulcrumot. Az országúti kerekektől kezdve a mountain bike-ok és elektromos mountain bike-ok sajátosságaira kifejlesztett kerekekig, széles választékot kínál a felhasználóknak.

A Fulcrum nevéhez fűződik többek között a Cult technológia, mely a kerámia csapágyas felszereltséget jelenti. Az alkalmazott acél ellenáll a legmagasabb szintű korróziónak, illetve a csúcsminőségű kerámia golyók a kenőzsírok szükségtelenségének köszönhetően drasztikusan csökkentik a súrlódást, akár kilencszeresére növelik a triatlon és országúti kerekek simaságát a sztenderd csapágyakhoz képest.

Fulcrum kerékszettek felhasználási területek szerint:

Fulcrum országúti kerék: Fulcrum Racing Zero, Fulcrum Speed 40, Fulcrum Speed 55, Fulcrum Racing Zero, Fulcrum Wind, Fulcrum Racing 3, Fulcrum Racing 4, Fulcrum Racing 5, Fulcrum Racing 6, Fulcrum Racing 7

Fulcrum MTB kerék: Fulcrum Red Metal, Fulcrum Red Fire, Fulcrum Red Zone

Fulcrum Gravel kerék: Fulcrum Rapid Red 5, Fulcrum Racing Zero, Fulcrum Racing 7

Fulcrum Triatlon kerék:  Fulcrum Speed 55T, Fulcrum Speed 40T, Fulcrum Speed 360T, Fulcrum Wind 55, Fulcrum Wind 40, Fulcrum Racing 4

Fulcrum E-MTB kerék: Fulcrum E-Metal 3, Fulcrum E-Fire 3, Fulcrum E-Fire 5, Fulcrum E-Metal 5

Látogass el a Bringaland Kerékpárüzletbe, ahol egy személyes tanácsadás során kiválaszthatod a számodra megfelelő Fulcrum kerék egyikét, vagy böngéssz webshopunkban és rendeld meg a forgalmazótól!

A Fulcrum termékek hazai forgalmazójaként, üzletünk hivatalos Fulcrum Service Center. Garantáljuk az óriási választékot és kiváló árakat!