Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tudj meg többet a Bianchi kerékpárokról!

Tudj meg többet a Bianchi kerékpárokról!

Amikor a kerékpársport történetéről esik szó, a Bianchi márka neve mindig is kiemelkedő helyet foglalt el és ez napjainkban sincs másképp. A Bianchi kerékpárok több mint egy évszázados öröksége, innovatív technológiája és az azonnal felismerhető celeste színű dizájnja révén a márka a kerékpározás egyik legkönnyebben megkülönböztethető ikonjává vált világszerte.

A rangos olasz kerékpár márka büszke hazai forgalmazója a Bringaland Kft., a Bringaland Kerékpárüzlet és Szerviz üzemeltetője.

A Bianchi Specialissima, amellyel az Arkea B&B Hotels World Tour csapatának allrounder kerékpárja

 

Bianchi Kerékpár: A celeste (kék) csoda története

Amikor a kerékpársport történetéről esik szó, a Bianchi márka neve mindig is kiemelkedő helyet foglalt el. Ez napjainkban sincs másképp. A Bianchi kerékpárok több mint egy évszázados öröksége, innovatív technológiája és az azonnal felismerhető celeste színű dizájnja révén a márka a kerékpározás egyik legkönnyebben megkülönböztethető ikonjává vált világszerte.

A kezdetek

A Bianchi története 1885-ben kezdődött, amikor Edoardo Bianchi, mindössze 21 éves korában megnyitotta első műhelyét Milánóban. Úttörő szellemét és innovatív hozzáállását tükrözi, hogy ő volt az első, aki csökkentette a kerékpár első kerekének méretét, megalkotva ezzel a modern bicikli prototípusát. Ezen felül Edoardo bevezette a pneumatikus gumikat is, amely forradalmasította a kerékpározás élményét.

Innováció és a versenysport

A 20. század folyamán a Bianchi kerékpár márka szorosan összefonódott a kerékpársporttal. A Bianchi versenybiciklik számos Tour de France és Giro d'Italia győzelmet arattak, többek között olyan legendás versenyzőkkel, mint Fausto Coppi, aki az 1940-es és 1950-es években a Bianchi színeiben versenyzett. Ez a hagyomány máig fennmaradt, a Bianchi kerékpárok továbbra is gyakori látványosságot jelentenek a nemzetközi versenyeken. Jelenleg az Arkea B&B Hotels World Tour csapata használ Bianchi kerékpárokat.

A Bianchi ma

A 21. században a Bianchi továbbra is az innováció éllovasa maradt. A márka bevezetett számos új technológiát, mint például a Countervail vibrációcsillapító technológia (amiről itt olvashatsz bővebben), amely jelentősen javítja a menetkomfortot és csökkenti a fáradtságot hosszú távú versenyeken. A Bianchi kerékpárok ma már nem csak az úton, hanem terepen és városi környezetben is megtalálhatók, bizonyítva, hogy a márka továbbra is elkötelezett a minőség és a sokoldalúság mellett.

Összefoglalva

A Bianchi kerékpár márka több mint 135 éve áll az élvonalban, folyamatosan újítva és meghatározva a kerékpáros ipar jövőjét. A Bianchi kerékpárok ötvözik a tradíciót a modern technológiával, biztosítva, hogy minden bringás megtalálja a tökéletes társat útjaihoz. A Bianchi nem csak egy márka, hanem egy örökség, amely tovább él minden egyes kerékpáron, amely elhagyja a gyártósorokat.

A Bianchi kerékpárok története tanúbizonysága annak, hogy az innováció és a minőség kéz a kézben járhatnak. Ahogy a világ és a technológia változik, a Bianchi folyamatosan alkalmazkodik, biztosítva, hogy a kerékpárosok minden generációja a legjobbat kapja a piacról.

A Bianchi Aquila tökéletes választás triatlonosok illetve időfutam specialisták számára


Modellpaletta

Azok számára, akik a városi és fitnesz kerékpározás örömeit keresik, a Bianchi kínálata tökéletes választásokat tartalmaz:
A Bianchi C-Sport sorozatban megtalálható a C-Sport 2, C-Sport Cross 2, és a C-Sport 3 modellek, míg a Spillo sorozat a Spillo, Spillo Rubino, és a Spillo Rubino Deluxe modelleket kínálja. Továbbá, a Spillo Onice a városi kerékpározás eleganciáját hozza el.

Bianchi MTB - Összteleszkópos (fully) és merevfarú kerékpárok:
A hegyikerékpározás szerelmeseinek a Bianchi Methanol CV FS és Methanol CV FST kínál kiváló teljesítményt teljes rugózás mellett. Merevfarú választékaiban a Bianchi Duel, Magma, Nitron, valamint a Methanol CV S és Methanol CV RS modellek állnak rendelkezésre.

Bianchi cyclocross kerékpárok:
A terepre szánt modellek közül a Bianchi Zolder tökéletes választás cyclocross célra. 

Bianchi gravel kerékpárok:
A gravel kategóriában a Bianchi Via Nirone Allroad, Impulso és Arcadex modellek biztosítanak kiváló teljesítményt és sokoldalúságot.

Bianchi endurance és országúti kerékpárok:
Hosszú távú kényelmet és kiváló teljesítményt a Bianchi Via Nirone 7, Infinito endurance kerékpárok nyújtanak. Országúti kerékpáraink között található a Bianchi Sprint, Oltre Race, Oltre Comp, Oltre Pro, Oltre RC, a különleges Specialissima Comp, Specialissima Pro és Specialissima RC modellek.

A Bianchi Oltre Comp, Pro és RC modellekről itt olvashatsz bővebben.

A Bianchi Specialissima bemutatónk itt találod.

Bianchi triatlon és időfutam kerékpárok:
Triatlon versenyzők és időfutam specialisták számára a Bianchi Aquila a tökéletes választás. 

Bianchi eBike, elektromos kerékpárok:
Az elektromos kerékpárok terén a Bianchi E-Vertic T type, E-Vertic C type, E-Omnia T type, E-Omnia C type, E-Spillo City, E-Spillo, és Long Island modellek ideálisak városi környezetben, míg az E-Vertic X type, E-Vertic FX Type, E-Omnia F type, E-Omnia FX type, T-Tronik Sport, T-Tronik Rebel és T-Tronik Performer modellek az elektromos hegyikerékpározásban nyújtanak előnyt. Az elektromos országúti kerékpárok között az Aria E-Road és Impulso E-Allroad kínál alternatívát számunkra.

Hol találhatók a Bianchi kerékpárok?
A Bianchi kerékpárokat üzletünkben vagy hivatalos partnereinknél találod. További információkért látogass el a www.bianchi.hu oldalra, ahol részletes információkat találsz a legújabb modellekről és az elérhetőségekről.

Fedezd fel a Bianchi kerékpárok világát és válassz a legújabb 2024-es modellpalettánkból, hogy megtaláld a tökéletes társad minden utadra!

A Bianchi kerékpárokat keresd üzletünkben vagy partnereinknél, akiket a www.bianchi.hu oldalán találsz!

 

Az oldal tetejére