Technikai adatok:

Súly: 220g (42cm)
Szélesség: 40, 42, 44 cm
Clamp: 31,8 mm Ř
Anyaga: karbon
Drop: 127 mm
Reach: 104 mm
Kábelvezetés: belső

Az Aeronova egy kompakt hajlítású országúti kormány lapított felső szekcióval, remek kiegészítője a legújabb aero trendek szerint készült országúti kerékpároknak.
A felső rész teljes mértékben szárny kialakítású a lehető legkisebb légellenállás elérése érdekében. Bowdenezése szintén az aero jegyében tervezett integrált elvezetésű ezzel minimalizálva a pilótafülke légellenállását. Hajlítása mint az Ergonova kormányoké, 127mm ejtéssel és 6°-os széttartással a megfelelő csukló pozícióért alsófogásban. Ez azt jelenti hogy a fékváltókarnál 26mm-rel keskenyebb mint az alsó szekció (42-es szélességnél 39.4 cm ). Az előrenyúlás hosszabb mint egy megszokott kormánynál ezzel is egy agresszívabb pozíciót teremt. A felsőkategória csúcsa az AeronovaTeam karbon-szövetből készült, egy irányú szövettel a legtetején a letisztult megjeléshez. Kompatibilis a 3T ClipOn kiegészítő könyöklőkkel a legsokoldalúbb felhasználás érdekében.

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

3T Aeronova Team országúti kormány

  • Gyártó: 3T
  • Cikkszám: 3101BAAM40WF
  • 69 900Ft

    -15 %
  • 82 150Ft


Lehetséges opciók

Kérjük válaszd ki az általad keresett színt és méretet a termékből, ezt követően láthatod az aktuális, ténylegesen elérhető készlet állapotot a termékről