Kategóriák

Sok szeretettel köszöntünk a Bringaland kerékpárbolt oldalán!

Honlapunkkal szeretnénk segítséget nyújtani kedves érdeklődőinknek, hogy az interneten keresztül is betekintést nyerjenek 2009 tavaszán nyílt budapesti kerékpárboltunkba. Az oldalunkon megtalálható kerékpáros termékek csupán egy része a kerékpárüzletünkben bemutatott alkatrészeknek, kerékpároknak, kiegészítőknek és kerékpáros ruházatnak, mivel árukészletünket folyamatosan bővítjük a vásárlói igényeknek megfelelően. Célunk, hogy a gyermekektől kezdve a hobbi és kezdő kerékpároson keresztül a versenyzőkig, minden vásárlónk megtalálja budapesti kerékpárboltunkban az igényeinek megfelelő termékeket.


Ha nincs konkrét elképzelése, értékesítő kollégáink több éves szakmai tapasztalatukkal, ajánlásukkal segítik az Ön választását.

Kerékpár Üzletünk különleges ínyencségeket tartogat a kerékpársport kedvelőinek.

Budapesti Kerékpárboltunk 200nm-en hihetetlen választékkal várunk Benneteket! Nálunk tényleg szinte mindent megtalálsz készleten!

Bianchi, Specialized, Cube, Wilier, Kellys, Merida, Gepida, Ktm Mtb, trekking, és cross trekking, országúti kerékpárok hihetetlen választékban!

Ill. szintén  ínyencségként tartunk Tour de France országútis csapatmezeket ( Pl: Astana, Lampre, Movistar, Colombia, Columbia, Liquigas, Caisse D’epargne, Euskaltel csapat ruházatot),

És nem utolsósorban Budapest kerékpárboltjainak egyik legnagyobb kerékpáros ruházat választékával várunk Benneteket, Outletes árakon! Kifutó modellek folyamatos akcióban.

Bianchi kerékpárok szintén széles választékban. Az egyik legrégebbi olasz kerékpárgyártó céget, a Bianchit, talán névről nem kell senkinek bemutatni. Marco Pantani, Julien Absalon, Felice Gimondi, Fausto Coppi, sokáig sorolhatnánk még azokat a legendás versenyzőket, akik celeste zöld Bianchi kerékpárok nyergében nyertek VB-t, Olimpiát, háromhetest.

Üzletünkben a Bianchi kerékpárok széles kínálatban megtalálhatók, legyen szó országúti, trekking vagy Mtb kerékpárról.  És ha már Bianchi kedvelő, Bianchi ruházattal, kiegészítőkkel várjuk szeretettel!

Kerékpár szervizünkről:

Szervizes kollégáink több éves tapasztalattal, szakértelemmel rendelkeznek. Rövid határidőre vállalunk kerékpárokkal kapcsolatos beállításokat, karbantartásokat, javításokat és mindezt elérhető áron kínáljuk.

A nálunk vásárolt kerékpárokat beállítva, beüzemelve, szezonra felkészítve adjuk át a tulajdonosának.

Új kerékpár vásárlása esetén nyújtott szolgáltatásaink:
A nálunk vásárolt kerékpárokat üzembe helyezve adjuk át új tulajdonosának. 
100 km megtétele után vagy 1 hónapon belül egy ingyenes teljes körű szervizt biztosítunk, valamint a vásárlástól számított 1 éven belül ingyenesen végezzük a váltó és a fék beállításokat.


Akciókkal, óriási kedvezményekkel és ingyenes kerékpár átvizsgálással várjuk vásárlóinkat.

Érdeklődjön akcióinkról telefonon, vagy személyesen kerékpárüzletünkben Budapesten. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

A Bringaland kerékpárbolt csapata